Milan Baros

Şu anda Çek Cumhuriyeti San Marino maçı oynanıyor.Maç 4-0 İlk 3 Gol Milan Baros'tan...
 
Tutmayın Baros'u: 7-0

2010 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 3. Grup 8. maçında Milan Baros'un tam 4 gol atarak yıldızlaştığı karşılaşmada Çek Cumhuriyeti evinde, zayıf rakibi San Marino'yu 7-0 mağlup etti. Çek Cumhuriyeti'nde oynanan ve ilk yarısı da ev sahibi takımın 3-0'lık üstünlüğü ile sona eren karşılaşmada Çekler'in golleri 28, 44, 45 (penaltı) ve 67. dakikalarda Milan Baros, 48. dakikada Sverkos, 86. dakikada Necid ve 90. dakikada Hubschman'dan geldi. Milan Baros attığı gollerden sonra ilginç sevinçleriyle de dikkat çekti.
San Marino 82. dakikada Bacciocchi'nin kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kaldı ve son 8 dakikayı eksik tamamladı.

Çek Cumhuriyeti bu galibiyetle puanını 12'ye yükseltip gruptan çıkma şansını sürdürürken, attığı 5 golle de averajını düzeltti. San Marino ise 9. maçı sonunda da puanla tanışamadı.

4 gol.Harikasın Milan King Baros.Bjk maçında da 3'ten aşağı atmaz inşallah. ;)
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Baroş'un son vuruşlarını çoğumuz beğenmeyiz ama ilk iki goldeki gol vuruşlarına dikkat çekmek isterim ayrıca penaltıyıda çok iyi göndermiş.
Keşke gol vuruşlarının sürekliliği olsaydı da onu eleştirmeseydik .
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
O zaman 150 gol atardı sezonda her oyuncu gol kaçırır bu Baroş dünyanın en iyi son vuruş yapan elemanı demek değil ama her oyuncu kaçırır.
Her oyuncu gol kaçırır ama arkasında Kewell-Lincoln-Arda olupta bu kadar gol kaçıranını ilk kez görüyorum açıkçası . Bunu asla es geçemem .
 
Bak bakalım kaç tane asistlik pas vermişler Baroş'a da o da kaçırmış adam sağa sola dripling yapıp top kovalamaktan pasmı bekleyebiliyor. Anlamak mümkün değil.
 
Şamil Turançiftçi' Alıntı:
Bak bakalım kaç tane asistlik pas vermişler Baroş'a da o da kaçırmış adam sağa sola dripling yapıp top kovalamaktan pasmı bekleyebiliyor. Anlamak mümkün değil.
O zaman sağa sola dripling yapacağına basit oynasın abi . Hem kendi yorulmaz hem de daha fazla gol pası bekler ve alır .

Baros konusunu tartışmak istiyorsan tartışalım abi ben açığım :) . Ama inşallah önümüzdeki maçlarda senin özelliklerini telafuz ettiğin Baros'u görürüz sahada :) .
 
Oynadığğımız oyun sistemi ile alakası yok tabi onun dripliglerinin, ozaman bi tane sağlam bi pivot forvet alırdık koyardık beklerdi Kewell'dan Arda'dan pasları asistleri ayrıca Baroş'un 5 golü var şu an için takımın en golcüsü.
 
Topa dokunmak mı gerekiyor illaki Tolga?

Bugün Şamil'le biz de tartıştık baya ama Şamil yanlış biliyor bu senenin en golcü ismi Nonda.

Ben de iyi bir Nonda'yı Baros'a tercih ederim şahsen.
 
Tolga Kaplan' Alıntı:
Emin senin şu Baros takıntına ben iyice takıldım...Futbol topuna dokundun mu ??
Tolga benim Baros'a takıntım yok .

Benim sadece Baros'a kızdığım nokta dünyanın en iyi forvetlerinden biri iken bu kadar kötü son vuruşlarının olması .

Ayrıca Futbol topuna dokundumda görüyorum ki sen kendi kelimelerine dikkatli dokunamamışsın . Laflarına dikkat et istersen
 
Valla Kerem sen tarafından yanlış bilgilendirildim sen demedinmi arkadaş ikisininde 5 golü var diye bu gün senle bu konuyu çok tarıştık seninde dediğin gibi Rijkaard'dan daha iyi bilemeyiz demi bakalım formda Nondayımı oynatacak yoksa Baroşumu.
 
Tugay Aktepe' Alıntı:
[quote="Tolga Kaplan":3sfhe1uk]Emin senin şu Baros takıntına ben iyice takıldım...Futbol topuna dokundun mu ??

Ağır konuşma Tolga... Kaan Kural sanki hergün basketbol oynuyor.[/quote:3sfhe1uk]

Tugay
Ben Kaan Kural'Ida sallamıyorum zaten..

Ben agır da konusmuyorum sordugum sorunun arkasındayım...

Kerem

Bence topa dokunmak gerekli onu hissetmek o açıyı o anki enerjiyi yasamadan evinde cerez fıstık yerken yorum yapmanın nesi dogru ??..İyi bir Nonda demek 6 sene önce monaco'daki nonda demek kii o zaman türkiye'de işi olmaz..Ama daha önceki yorumlara baktıgımda baros'a neredeyse kazma muamelesi yapılna bir yerde ben sorgularım bazı seyleri...
 
Nonda acaba neden hep takımın iyi oynadığı sezonlarda "İyi Nonda" oluyor?Geçen sene de atsaydı bu golleri iyi golcüyse?Ankaraspor maçında attığı o golü eminim forumdakilerin %80'i de atardı.

Şu takımı takip ettim edeli Nonda ve Ümit Karan ikilisi kadar kızdığım,sevmediğim,takımda istemediğim bir ikili takıma gelmemiştir herhalde.

Şuanki Baros'la Nonda'yı kıyaslıyoruz.Hep Nonda'nın iyi zamanlarından bahsederken Baros'un Avrupa Şampiyonası'nda gol kralı olduğu zamanları hatırlamıyoruz.Yakında o Galatasaray düşmanı Rıdvan Dilmen gibi Nonda'nın kötü oynadığı maç hatırlamıyorum diyeceksiniz.

Baros gibi hareketli,çalım atan,savunmayı dağıtan,pozisyona giren(pozisyona girmek de bir meziyettir),üstüne gol krallıkları yaşamış bir golcüyü beğenmiyoruz.

Son olarak da;

Baros Beşiktaşı sever...
 

Üst