NBA 2008-2009 Sezonu

NBA'in en kötü galibiyet yüzdeli takımı Oklahoma City , Celtics'i deviren Knicks'i evinde yendi.
Thunder'da Kevin Durant 27 sayı , 12 ribaund ve Green 27 sayı , 7 ribaund ve 7 asist ile oynadı.
Knicks'te Harrington 21 sayı , Duhon 18 sayı ve Lee 14 sayı, 13 ribaundu mağlubiyeti önleyemedi.
 
Carmelo en az üç hafta yok !
24 yaşındaki Anthony sağ el orta parmağını kırarken, uzman doktor Carlton Clinkscales yaptığı açıklamada yıldız basketbolcunun ameliyat olması gerekmediğini söyledi.
Denver Nuggets, Anthony'nin yerini doldurmak için D-League'de oynayan çaylak Sony Weems'i yeniden kadroya çağırdı. Colorado 14ers ile 10 maça çıkan Weems, 18 sayı ve 4.8 ribaund ortalamalarıyla mücadele ediyordu.

4858.jpg
 
Re:

Göker AKEL' Alıntı:
[quote="Doğan SAĞLAM":3tvnk007]West ile Chris Paul yazık etti Lakers'a be.

Chris 32 sayı 15 asist
West temizinden 40 sayı.


L.A'de Kobe Bryant'ın 39 sayı-7 asist-4 ribauntluk tek kişilik performansı galibiyet için yeterli olamadı.[/quote:3tvnk007]


Abi L.A'nın zaten kazanması beklenendi.Kobe'nin bu perforansları Gasol'un katkısı olmadığıı maçlarda çok.Ama bu yenilgiler L.A için iyi olacaktır diye tahmin ediyorum ben 1 numarayım havalarında play-off'a girerlerse zamanına Detroit'in yaşadığı bozgunlarla karşılaşabilirler.
 
uzun serilerden sonra toparlanmak hakikaet zordur sıkıntılıdır...
Boston sanırım hala bunun üstesinden gelemedi...
büyü bozuldu...
yinede şampiyonluk için 2 numaralı favori hala Boston...
 
http://translate.justin.tv/trever1982( cleveland -charlotte)
http://translate.justin.tv/nateh2022 (duke-davidson) zıplayan mavi şeyler görmek isteyenlere:=)
http://albaaa.altervista.org/watch.php?id=200 (boston-houston)
cleveland.orlando,toronto,boston,jersey,milwaukee,minnesota,phoenix,denver,utah,detroit,lakers sabaha çıkarlar:=)
bu arada cleveland ı fenerbahçe forması üzerine galatasaray eşofmanı giymiş meczup gibi sahaya çıkaran yetkilileri kutlamaka istiyorum an itibariyle le bron 1. çeyrek sonu şutu yok artıklıktı
 
magic,bucks,celtics ten oluşan canım kombomdan damla damla kan gelmeye başladı her cephede diken üstündeyim gözüm atlantada,kulağım bostonda rahat geçecek dediğim gecemde böyleyse yanmışız!
 
Ya arkadaşım siz şu topu kevin garnett e niye indirmiyorsunuz,sen kevin arkanda carl landry var alsana alçak posta yerini ne işin var dışarıda,yanarım taxi driver daki robert de niro kılıklı von wafer ın beynime beynime attığı üçlüklere yanarım!
bi warriors maçını keyifli izlettirmediniz bana şöyle ayaklarımı uzatıp!
 
vujacic ve gasol ne kadar itici iki tip allahım!bi hareketler basketten sonra bi afra tafra,sevinmesinden geriye koşmasına kadar gasolun her hareketi ofsayt,topmusun olm o nasıl geri koşuş!
c.j watson sende nba de oynuyorsun ya impossible hakkaten nothing lan!
sabah oldu bende yatayım:=/ davul gibi oldu kafa
 
8 Ocak Sonuçları ;

Orlando @ Atlanta 106 - 102

Charlotte @ Cleveland 81 - 111

Toronto @ Washington 99 - 93

Houston @ Boston 89 - 85

Memphis @ New Jersey 89 - 100

Philadelphia @ Milwaukee 110 - 105

Oklahoma City @ Minnesota 87 - 129

Miami @ Denver 97 - 108

Indiana @ Phoenix 113 - 110

New Orleans @ Utah 90 - 116

Detroit @ Portland 83 - 84

L.A. Lakers @ Golden State 114 - 106
 
gerçekten bostona olanlara inanmak güç.. 2 hafta önce 72-10 bitirirler mi diye düşünürken , lakersa yenildikten sonra tepetaklak oldular.. adamların resmi sitesini gördüm, neredeyse siyah açılacak site, bayraklar yarıya inmiş..Lakers maçı ile birlikte oynadıkları son 8 maçta sadece 2 galibiyetleri var.. Doğuda birinciliği Cleveland a kaptırdılar, Orlando da hemen enselerine yapıştı.. Arada sadece yarım maç var.. Celtics'in imajı fena halde sallanıyor..önlerinde bir batı turnesi var, oraya da bu halde giderlese yanmışlar..ama batı turnesinden önce cuma gecesi cavaliers deplasmanındalar.. lebron, 1 haftadır bir şey yemeyip, şehre inen aç kurtlar gibi saldıracak bostona.. boston bu maçı alırsa şapka tersine dönebilir ama cavs mutlaka yenmek isteyecektir.. cavs kazanırsa kriz derinleşir.. doğunun diğer zirve ortakları da aynı gece floridada karşılaşacak.. atlanta-orlando maçı da sıralama açısından çok önemli.. bu dört takımın play-off yapacağına şüphe yok ama sıralama saha avantajı açısından çok önemli..

40 galibiyet alanın doğuda play-off yeri garanti.. knicks biraz geri gitti ama yerine bucks geldi.. r.jefferson geldikten sonra daha iyi bir kimliğe büründüler..

batıda da billups ın coloradoya dönmesi herşeyi değiştirdi.. son 30 yılın en iyi başlangıcını yapmışlar ve denver 5 maçtır kazanıyor..şu anda batıda 2. sıradalar ve duracağa da benzemiyorlar..cuma akşamı billups ın eski göz ağrısı detroit i konuk ediyorlar..

all-star arasına epey yaklaştık ve fikstür bu ara bir çok takım için can sıkıcı..
 
Suns'ın evinde güneş doğmuyor !
Pacers'ta Granger 37 sayı , 6 asist ve 5 ribaund ile hem maçın en skoreri oldu , hem de maça damgasını vuran adam oldu.
Phoenix'te Stoudemire 23 sayı , 11 ribaundluk double-double mağlubiyeti önleyemedi.
 
Boston seriyi 3 maça çıkardı ama mağlubiyet serisini !
Rockets'de Yao Ming 26 sayı , 8 ribaund , 4asist ve 2 blokla T-Mac yokluğunu aratmayacak bir oyun seriledi.
Celtics'te Paul Pierce 26 sayı , 5 ribaund , 4 asist ile maçı tamamladı.

dik_pierce_ming.jpg
 
beter olsunlar..lebron ağzına yüzüne çakar boston'un..insan LeBron'u diil o..mvp ya

72 10 bitiremiyecekleri çok belliydi ayrıca..3 yıldız ın yaşlanması o kadar kötü bi benchle en fazla 30 maç çıkarıcaklardı e öyle de oldu zaten..şimdi ite kaka giderler işte..biz kötü oynarak çakınca gerçekler ortaya çıktı biraz.. :)
 
Denver , Melosuz da kazanmaya devam ediyor ...
Nuggets'te Billups , Kleiza ve Smith 21 er sayı attılar.
Heat'te ise Wade'in 31 sayı ve The Matrix'in (Marion) 25 sayı , 13 ribaundu mağlubiyeti önleyemedi.
 
Cavs iyi bir uyum yakaladı. LeBron da Boston maçını bekler gibi kendini fazla zorlamıyor. 30 dk. 21 sayı 4 ribaund 4 asist yaptı Bobcats maçında. Onun 5 oyuncu daha çift hanelere ulaştı. Mo, Wally ve Gibson 15'er sayı, Varejao 14 sayı 6 ribaund, Hickson 13 sayı ile oynadı.
Gerçekten bu maçın önemi özellikle Boston için fazla. Ayrıca LeBron da geçen seneden kalan hesabı kapamak isteyecektir...
 
Mavericks , New York'u 3. çeyrekteki oyunu ile geçti ...
Mavericks'te Josh Howard 19 sayı ? 4 ribaunt ? 3 top çalma ? 3 asistlik performansıyla takımının skor yükünü üstlenirken, Jason Kidd 16 sayı ? 7 ribaunt ? 4 asist ? 3 top çalmayla, kenardan gelen Brandon Bass 12 sayı ? 11 ribaunt ? 4 blok ? 2 top çalmayla oynadı.Hücumda bekleneni veremeyen Nowitzki ise, 10 sayı ? 7 asist ? 7 ribauntla katkı yaptı.
Knicks'te Chris Duhon'ın 24 sayı ? 7 asist ? 2 ribauntluk performansı mağlubiyeti engelemek için yeterli olmazken, Wilson Chandler 20 sayı ? 4 ribaunt ? 3 asistle, oyuna sonradan giren Al Harrington 14 sayı ? 6 ribaunt ? 3 top çalmayla maçı noktaladı.


39448.jpg
 

Üst