NBA 2008-2009 Sezonu

Bu maçı dünya izledi!
Son 12 maçını galibiyetle kapatan Boston Celtics, Noel günü deplasmanda yenilerek 19 maçlık serisine son veren ezeli rakibi Los Angeles Lakers'a uzatmaya giden maçta 110-109 mağlup oldu. Lakers bu galibiyetle hem rakibini sezon içindeki 2 maçta da yenerek süpürmüş oldu hem de Celtics?in uzun galibiyet serisine bir kez daha son vermeyi başardı.

Cuma günü oynanan Boston Celtics ile Los Angeles Lakers maçı TNT'ye göre 1996 yılından bu yana en fazla rating alan maç olarak ilan edildi. Lakers'ın galibiyetiyle sona eren maçı 4.3 milyon sporseverin izlediği açıklandı.

TNT'ye göre bu maçtan önce en fazla rating alan karşılaşma 2 Şubat 1996 tarihinde Chicago Bulls'un Los Angeles Lakers'ı 99-84 mağlup ettiği maçtı. Chicago Bulls'tan Michael Jordan ve Los Angeles Lakers'tan Magic Johnson'ın kapışması, son Boston-Lakers müsabakasına kadar en fazla izlenen maç olarak tarihe geçmişti.

Celtics ile Lakers'ın şampiyonluk yarışı Bulls ile Lakers maçından daha fazla ilgi topladı ve rekor sayıda izlenme oranına ulaştı.
 
Ey gidi eski günler eski sacremento...

Williams-Dough Christe-Peja Stojakovic-Chris Webber-Vlade Divac Coach: Rick Adelman 6. adam Hidayet Türkoğlu.

şimdi ki takıma bakıyorum yazık ki ne yazık...
 
Burak Barut' Alıntı:
Ey gidi eski günler eski sacremento...

Williams-Dough Christe-Peja Stojakovic-Chris Webber-Vlade Divac Coach: Rick Adelman 6. adam Hidayet Türkoğlu.

şimdi ki takıma bakıyorum yazık ki ne yazık...
Burak sanırım o zamanlar takımın banko guardı Mike Bibby'idi .
 
Burak Barut' Alıntı:
Ey gidi eski günler eski sacremento...

Williams-Dough Christe-Peja Stojakovic-Chris Webber-Vlade Divac Coach: Rick Adelman 6. adam Hidayet Türkoğlu.

şimdi ki takıma bakıyorum yazık ki ne yazık...

Burak yaramı deşme kardeşim.
O günler aklıma geldikçe gözlerim doluyor cidden...
Yoktu böyle bir sempati.
 
8 Şubat Sonuçları ;

L.A. Clippers @ Atlanta 121 - 97

Miami @ Philadelphia 84 - 94

Denver @ New Jersey 70 - 114

Toronto @ Memphis 70 - 78

Chicago @ Dallas 114 - 115 UZT

Minnesota @ Houston 90 - 107

Detroit @ Milwaukee 126 - 121 UZT
 
Veysel, Carter katalizör görevini üstlenmiş Harris'te tepkimeyi gerçekleştirmiş kısaca.Açıkcası bende şaşırdım...
 
Veysel Kaya' Alıntı:
denver-new jersey 70-114 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:


ne olmuş öyle 44 sayı fark
Denver da Carmelo dışında çift hanelere ulaşan oyuncunun olmaması,Anthony Carter ın aldığı bütün topları rakibe vermesi,hakemlerin verdiği anlamsız teknik fauller,Devın Harris in serbest atışlardaki başarısı ve bunların sonunda ilk yarının 39-59 geride kapatılması sonucu takımın demoralize olup maçı bırakması bu farkın olmasına neden oldu.Batıda 2. lik için bu maçı kazanıp bugünde boston ın spurs ü yenmesini bekleyecektik ama olmadı.
 
sabahin erken isiklarinda kalktim, yarina yetistirmem gereken analize baslayayim da, gece maca geceyim diye..

ikisi de nba tuttugum takimlar degil ama, uzun zamandir bu maci bekliyordum, cleveland o maca kadar evinde yenilmesin de, acilisi kobe yapsin diye..

bu gece lakers dam siz geliyor..
 
Hüseyin Karaçil' Alıntı:
[quote="Veysel Kaya":3b7lukpj]denver-new jersey 70-114 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:


ne olmuş öyle 44 sayı fark
Denver da Carmelo dışında çift hanelere ulaşan oyuncunun olmaması,Anthony Carter ın aldığı bütün topları rakibe vermesi,hakemlerin verdiği anlamsız teknik fauller,Devın Harris in serbest atışlardaki başarısı ve bunların sonunda ilk yarının 39-59 geride kapatılması sonucu takımın demoralize olup maçı bırakması bu farkın olmasına neden oldu.Batıda 2. lik için bu maçı kazanıp bugünde boston ın spurs ü yenmesini bekleyecektik ama olmadı.[/quote:3b7lukpj]
o değilde Anthony Carter'ın Boone'dan yediği blokdan sonra 1-2 ay basketbola ara vermesi gerekiyor.O ne öyle ya!Tenis topuna bile öyle vurulmaz.
 
Denver ın Billups a alternatif olabilecek bir pg ye ihtiyacı var.Mesela keşke orlando nun aldığı tyron lue yu biz alsaydık.Çünkü Anthony carter denen adamın takıma hiçbir katkısı yok,zararı çok.Ligin top kaybı kralını seçseler eminimki 1. Anthony Carter olur.
 
Bu akşam 2 ciddi maç var NBA'de ..

Boston Celtics @ San Antonio Spurs - 20:00

Cleveland Cavaliers @ Los Angeles Lakers - 22:30 (NtvSpor Canlı)
 
Mehmet Özcan' Alıntı:
ntvsporu netten izleyebiliyoz mu yada adresi var mı verebilirmisiniz

birde kota yiyor muu?

Sipru isimli bir programla izleyebilirsin NTVSpor'u veya justintv'den yayın olursa oradan da izleyebilirsin. Kota gider tabiki, tam olarak ne kadar gider bilmiyorum ama 800 MB'ı geçer muhtemelen..
 
Evet onlarda bir nevi download sayıldığı için kotan gider. Önce bir ttnet'ten kontrol edip ona göre izle bence, eğerki ay sonunda aşmayacağını düşünüyorsan bir maç sorun olmayabilir. Yine de temkinli davranmanda fayda var, ttnet affetmiyor yoksa :)
 

Üst