NBA AllStar 2009

Hido' nun şansının çok az olduğunu düşünüyorum.

Sakatlanan oyuncu Jameer Nelson. Şu durumda doğuda Devin Harris' ten başka gerçek bir numara kalmadı. Bu yüzden de Mo-Will' in Ray Allen' dan bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Şahsen kendi tercihim de Mo-Will' in all-star olması.
 
Hido Orlando için çok önemli bir oyuncu olmasına rağmen istatistik olarak çok istikrarsız.Zaten şu konumdaki orlandodan dördüncü bir oyuncu alacaklarını sanmıyorum tabi Hido önümüzdeki birkaç maç 30-10-10 ortalaması tutturup Stern'ün gözüne girmezse ...:p
 
Stern'in Tercihi Allen Oldu

Jameer Nelson'ın sakatlığı nedeniyle David Stern'in Rajon Rondo, Mo Williams ve Ray Allen gibi isimlerden bir seçim yapması beklenirken. Seçiminin Ray Allen'dan yana olduğu belirtildi.

Ray Allen böylece 9. kez All-Star olmuş oldu. Ray Ray, geçtiğimiz 2 yıl da all-stara sakatlıklar sonrası girmişti. Ancak birçok otoriteye göre bu yıl baştan seçilmeyi hak etmişti.

Bildiğiniz gibi 2008 All-Star maçında kenardan gelip 28 sayı bulan Ray Allen neredeyse maçın MVP'si seçiliyordu.

RealGM

http://www.basketurk.net/sternin-tercih ... -oldu.html
 
Nelson'ın yerine dahil edilen oyuncu Ray Allen olmuş. Pek sürpriz olmadı aslında, All-Star kadrosunda sakatlıklar olunca gözler hemen ona çevriliyor herhalde :)
 
All-Star'da yeni yarışma
Kevin Durant, Joe Johnson ve OJ Mayo yeni bir yarışmada mücadele edecekler.

Oklahoma City Thunder forveti Kevin Durant, Memphis Grizzlies'ten OJ Mayo ve Atlanta Hawks'ın all-star oyuncusu Joe Johnson, NBA'in all-star hafta sonunda düzenlediği en son yarışmada karşı karşıya gelecek.

Cumartesi günü etkinlikleri öncesi açık sahada yapılacak olan yarışmanın adı, H-O-R-S-E.

Oyunun kurallarına göre, yarışmacılar sıradaki katılımcının attığı basketin aynısını atmak zorunda. Bunu başaramayan isim, bir harfle cezalandırılıyor. Beş başarısız atış yapan oyuncu, kelimeyi tamamlayıp oyun dışı kalıyor.

NBA'in kuralları gereği yeni yarışmada smaç yapmak yasak.
 
All-Star Haftasonu Programı
Cumartesi sabaha karşı 4:00'te Çaylaklar maçı
Pazar sabaha karşı 3:30'da Yetenek Yarışmaları
Pazartesi sabaha karşı 3:20'de All-Star maçı

Yayınlar NTV'de olacaktır.
 
Şu maçın son yıllarda zerre kadar zevki kalmadı. Sonucu belli olaylar. Ben kendimi bildim bileli ikinci yıl oyuncuları olayı bitiriyor. LeBron'lı, Carmelo'lu, Wade'li senede bile hatırladığım kadarı ile çaylaklar kazanamamıştı. Bu böyle gider...
 
All-Star'ın zevkini James kaçırdı.James'in gelmesinden sonra MVP olmak için kendini çok kasmasından dolayı neşe genelde kaçtı.
Lebron gene bu sene de içine etmez umarım...
All-Star lar da beni en çok eğlendiren isim kuşkusuz ki SHAQQQ O'NEİL 32 ;)
 

Üst