Oktay Mahmuti

Ben buradan gittikten sonra hiç kimse Oktay hiçbir şey yapmadı diyemiyecektir,ben o sözü verdim,o sözü tutmaya çalışıyorum
My aim is very simple : to be better Galatasaray of the day before
Biz herkese saygı duyuyoruz ama hiç kimseden de korkmuyoruz
Bazen üzülmek içinde hak etmeniz gerekir,hak etmek boşu boşuna olan bir şey değil,onlar hak ettiler.
Oktay Mahmuti'nin antrenörlük hayatında öğrendiği bir şey vardı ki : Uzun vadeli planlar bu işte pek olmaz,siz hep uzun vadeli bir plan yaparsınız ona göre çalışırsınız ama pek öyle olmaz.
Beraber olan bir ekipte teşekkür edilecek bir şey yok , bir yerlere doğru yürüyoruz.Fazla teşekkür edilecek bir şey yok,hem teşekkür ederseniz yabancıya edersiniz,onlar aileden.
 
Bu sözlerin söylendiği maçlar geldi aklıma, içim burkuldu ama bir o kadar da gurur duydum.

Galatasaray basketbolda şampiyon olduysa bunda Mahmuti´nin payı yadsınamaz. En başta camiayı inandırdı, taraftara ve oyunculara o özgüveni aşıladı, özetle bugünlerin yolunu açtı.
 
Yeni sezonda Doğuş'ta izleyeceğiz kendisini. Hayırlı olsun ama Doğuş ismi yakışmadı hocama. Yine de başarılı olur umarım.
 
Mahmuti gibi büyük bir karakterin aldığı kararları anlayamıyorum. Geçen sezon başında İvkovic'in takımın başına geleceği belli iken 1 yıl o boşluğu doldurmasını nasıl kabul etti anlayamıyorum. Gördüğüm en berbat Efes kadrolarından birini aldı. Şu gün o takımdan yabancı kalmadı takımda.

Hadi Efes çağırdı gitti kötü gün dostusun hocam da Doğuş ne alaka? Kime hizmet ettiği belli bir camia. Olası bir Doğuş-Ülker çeyrek veya yarı finalinde ihanete uğrarsa ne düşünür merak ediyorum.

Git Avrupa'ya ne işin var bu pis ülkede.
 
Herkesin bir fiyatı vardır. Demek ki Doğuş Grubu reddedemeyeceği bir teklif yaptı. Anlayışla karşılamak gerek ki sonuç olarak bu işi para için yapan profesyonel insanlar.

Keşke hayat bizler kadar romantik olsa da para her kapıyı açmasa..

Umarım kendi adına mutlu olur Oktay Hoca.
 
Basarilar diliyorum kendisine, bu klupte erkek basketbol subesini yeniden ayaga kaldiran adam olarak her zaman saygi duyucagim Oktay Hoca ya.


Sent from my iPad using Tapatalk
 
[video=youtube;D8xY-Opt7QI]https://www.youtube.com/watch?v=D8xY-Opt7QI[/video]

Koç ile ilgili asılsız iddialarda bulunanlar olmuştu. Bu videonun son bölümünü müsait olduğu zaman herkes yeniden izlesin. Oktay Mahmuti nasıl bir insan? Çalıştığı dönemlerde neler yaşandı? Hakan Üstünberk ile uyumu her şey mevcut. Resmi açıklama gelecektir kısa sürede, koç döndü.
 
Son düzenleme:
Hayırlı olsun.. En başından beri ya iyi bir yabancı ya da Mahmuti demiştim. Kendi adıma sevindim. Topsakal gibi baştan başa yanlış bir saat bir kez olsun doğruyu göstermiş oldu.

Ekstra bir bütçe gibi bir şey sözü almıştır diye tahmin ediyorum, direkt bu kadroyla devam edecekse işi zor ama en azından takımın mücadele gücü artacaktır, daha sert antrenman yapacaklardır.

Ayrıca pazar günü parkede olursa ki olacaktır, rakip Ataman:). Kader hep karşı karşıya getiriyor bu iki ismi, bakalım ne olacak:)
 
Şu kötü dönemde elini taşın altına koyduğu ve bize sırt çevirmediği için kendisine sevgim daha da arttı...Demek ki bu taraftar seni boşuna sevmemiş hocam....
 

Üst