Oktay Mahmuti

Adam bir takımı baştan yarattı hala denilen şeye bak ya ''hero yaratmayın'' nerden nereye geldik diye bir düşünmek lazım galibiyet olunca köşelerine çekilenler mağlubiyet olunca ortaya ilk atılan oluyor nedense ?

Bu takımın ilk senesi Euroleague'de farkında mısınız acaba ?
 
Oktay Mahmuti olmasaydı şu an ligde play off'a 5. sırada girmeliyizi ve Eurocup'ta çıkmalıyızı konuşuyor olurduk. Türkie'de hangi takımın taraftarına sorarsan sor hepsi keşke Oktay Mahmuti gibi koçumuz olsun der. Ama basketbol uzmankarımız Oktay Mahmuti'nin yetersiz olduğunu düşünür.
 
bazı arkadaşların kafa yapısıyla çıksaydık ilk kez katıldığımız uleb cup da f4 oynayamazdık.galatasarayımızın olduğu heryerde umut olmalıdır.eğer f8 umutlarımız azsa çoğalması için yönetim ve teknik kadro gerekeni yapmalıdır.bwn gereken hamlelerin yapılacağını,bu başarılı ekibe takviye olacağını ve f8 için iddiamız olacağını düşünüyorum.
 
Oktay Hoca'ya yapılan eleştirilerin temeli komik. Prokom ve Olimpianın çapıda bizden küçük ama Kazan bizden büyük. Barselona ile Siena ise hepsinden büyük.
su kazan ın capı nasıl bızden buyuk oluyormus bı anlatın bakalım.burda tutunamayan greer adını cogu basketbolseverın ılk defa kazan da duydugu veremenko lyday le mı buyuk? komıksınız hakkaten sız oktay mahmutıyı buyutelım derken takımınızı ne hallere dusuruyorsunuz.kazan dan en az bı gomlek ustunuz.
 
bı yerlere geldıysek artan butcemız sayesınde geldık. bugune kadar oynadıgımız maclarda kadro kalıtesı bızden ıyı hangı takımı yendıkte coachıng katkısından bahsedıyorsunuz
 
kadro genişliği,rotasyon,kadro kalitesi...hiçbir yönden üstün değiller..tek farkları domercant.oktay hocaya güvenim var ama bu unics maçları cidden tatsız oldu
 
tek farkları domercant degıl pachutın. ılk yarı sahadan sılınen domercantı ıkıncı yarıya nasıl hazırlayıp sorumluluk verdıgınde bır oyuncudan tam verımın nasıl alındıgı konusunda bıraz ders cıkarsın sızın meshur ulemalarınız.zavallı songalıa adama bı tane top ınmedı pota altında post up yapsın.
 
benim şahsen oktay hocaya en büyük muhalefetim,takımın kronik sorunlarına esaslı çözüm yolları aramıyor...el vizesi aldıktan sonra uzun ihtiyacımızı vurgulayarak zazayı aldıktan sonra,son hamle kesinlikle hatalı.hocam,sen bu yıl sertaçın yetersiz olduğunu(bu yıl için)zaza hamlesiyle benimsedin.şimdi gelir sertaçı rotasyona sokmak istersen bu hamlen tutmaz.eğer zaza gidecekse 1 yabancı oyuncuyla onu amorti etmen gerekir.
 
Şimdi okuyorum da sabah programı tadında olmuş.
Akadaşların kendi gikirleri saygı duymak gerekir. Ama bu Mahmuti bitmiş tarzı söylermler hoş değil. Kurusa bakmayın ama sen kinsin ya da ben kimim ki bu tarz konuşabiliyoruz. Onun yerine formsuz , hatalı gibi kelimeleri seçsek daha daha iyi olur gibime geliyor.
Efe ile ilgili bir şeyler yazmak istiyorum. Nerede olumsuz bir an var onu kovalamakla meşgul gibisin. En son Barca canlı maç başlığında fark 20 lerdeyken giydiriyordun dönüşte tek bnir mesajın bile yokken maç bitiminde giydirmeye devam ettin.
Neyse Ben sizi bana göre komik ve beni eğlendiren düşüncelerinizle başbaşa bırakıyorum.
 
Tek bildiğim cehennemde bizim kazanın başına nöbetçi koymaya gerek yok ne de olsa çıkmaya çalışanı aşağıdakiler çekiyor. Bu takıma geçen sezonda final serisinde inanmayan çoktu, biraz farklı geriye düştük mü hemen maç bitti diye yazan aklı evveller çoktu. Ne yazık ki futbol seyiricisi basketbol'u da işgal etti. Unics Kazan, Rus zenginler tarafından desteklenen bir takım. Greer'i beğenmeyenler fener'deki performansına bakmasınlar. Langdon Efes'te döküldü CSKA'da ise efsane oldu. Bazen takım ve sistem oyuncu ile uyuşmaz. Bu takımın Avrupa alışkanlığı yok. Bir çeyrekte en çok sayı yeme rekorundan buralara geldik. Prokom ve Olimpia her yıl Euroleauge'de olan takımlar. Bir Lakovic'in ismi var diye kadromuz çok üstün zannetmeyin.
 
Yenilgilerden sonra çıkan bu adamlar yüzünden dört yıldır üyesi olduğum şu foruma lanetler okuyasım geliyor ya. Çok mu iyi biliyorsunuz bir takım şeyleri ya da bildiğinizi mi zannediyorsunuz ? Oktay Mahmuti'ye sallayınca ermiş mi oluyorsunuz ? Tamam hataları yok değil ama nedir bu her yenilgide ortaya çıkan tayfa ? Benim de gördüğüm hataları var mesela oyuncu unutuyor bazı hamleleri lehimize değil de aleyhimize olabiliyor. Ama bu Oktay Hoca'nın büyüklüğünden ve kalitesinden bir şey kaybettirmiyor. Şu an Avrupa'nın en kaliteli koçlarından bir tanesidir. Yok neymiş bizim tecrübemiz yokta Kazan'ın çok mu tecrübesi var. Domercant'i Gordon kilitledi de ne oldu ? Lyday çıktı Greer çıktı. Greer diye küçümsediğiniz adam Olimpiakos'ta sayı kralı olan adam. Artık kendimizi boy aynasında görmemiz lazım. Karşıdaki takım bizim sistemimizi çözmüşse maalesef kilitleniyoruz çözüm üretemiyoruz. Ama Kazan'da biri çıkıyor iki tane üçlük atıyor bir pas çıkarıyor maça ortak oluyor hatta öne geçiyor. O küçümsediğiniz Kazan'da bizim deplasmanda fark yediğimiz Siena'yı yendi bunu niye görmüyorsunuz ?
 
Şu başlıkta büyük bir ayıba imza atan insanlarla aynı çatı altında olmaktan bazen utanıyorum. Siz her işinizi çok mu iyi yapıyorsunuz da burada ahkam kesiyorsunuz ?

Diyecek söz yok, Emir Hoca bu başlığı okuyorsa eğer ben şahsım adına özür dilerim hocamızdan ve teknik ekipten..
 
o sırayla arda arda mesajlar yazan ikili bi arkadaş yada arkadaş diyeyim..

He Haklısın..Tamam mutlu olacaksan haklısın problem yok..Arada Taurasi başlığını da bekleriz sizinkiler genelde orada takılıyor sen yolunu mu kaybettin sayfalar karışmış
 
Oktay Hoca candır! Eleştireceğim tek huyu takımı zaman zaman oyun kurucusuz oynatması. Yani Tutku ya da Ender'in biri muhakkak sahada olmalı bence; Lakoviç&Gordon ikilisi ile oynadığımızda misal Gordon'dan hem oyun kurmasını hem de baskılı savunma yapmasını, ya da Lakoviç'ten hem oyun kurmasını hem de skor yaratmasını bekliyoruz ki her ikisi de şişiyor bir süre sonra. Tamamen kişisel bir görüş...
 

Üst