Oktay Mahmuti

Hıncal Uluç : "Eğer Oktay Mahmuti, basketbol koçuysa, ben de İspanyol Boğasıyım."

dikkate alınacak birisi değil

5 numara almadı diye eleştirmem, yolun çoğunu geride bıraktığı sistemi son dakikada değiştirmek istememiştir. Aynı menajer'den aldıysa da eleştirmem sezon ortasında aklına eseni alamazsın. Ama şu yukarıdakini demişse çok ayıp etmiş. Ben kendimi çok çok zor beğenen biri olarak görürüm ama Hıncal Uluç'un gözüne girmek için Euroleague'i, EuroCup'ı ve Challenge Cup'ı aynı sezonda almak gerekiyor; yani imkansız. :)
 
Başarısızlık olunca böyle haberler çıkıyor.Dorsey geldiğinde bunlar söylenseydi ozaman, iş bitmiş fiş kesilmiş ne fayda.Hıncal Uluç herhalde Oktay hocanın defalarca final four ve Türkiye de şampiyonluklar yaşadığının bilgisine sahip değil.Gereksiz bir yorum yazmış basketbol kültürü olmayan birisi gibi.Yalnız önümüzdeki sezon Oktay Hocanın inatlarından vazgeçmesini diliyorum.Bazen sistemler değişmek zorunda kalabilir.Bunu İvkoviç de yapıyor bir başkasıda...
 
Dorsey Oly'de başarılı olduysa, bizde başarısız olabilirdi.
Basketbol sistem oyunudur, sistemler oynar. Kafadan x,y,z alarak olmaz.
Sonuçta hücumda ayakları hızlı uzunlarla oynadık. Dorsey öyle hızlı bir oyuncu değil
Dikkate almamak lazım.

Yalnız bu sözleşme olayı can sıktı, imzalanmamış gibi bir iddia var.
 
Dorsey de İspanya'da harikalar yaratmıştı zaten. Ben dahil birçok arkadaş Oly Dorsey'yi aldı diye dalga geçmiştik, biz bunları ezeriz demiştik. Dorsey Ivkovic sayesinde müthiş bir sezon geçirmiştik. İşler iyi veya kötü gittikten sonra konuşmak kolay, ilk Oly'ye gittiğinde veya biz almadığımızda niye konuşulmadı bunlar?

Ayrıca biz 5 numara isterken Furkan'ı 4 numara olarak düşünüyorduk. Furkan kariyerine artık 5 olarak devam edecek ve Luksa da varken zaten 5 numara istemek çok gerçekçi olmuyordu. Biz sene başında Furkan'ın 5 oynayacağını pek düşünememiştik.

Ayrıca Hıncal ve Ünal beyleri sallayın gitsin. Onlar kim?
 
Tam hangi haberleri diyorsunuz bilmiyorum ama Oktay Hoca'nın sözleşmesiyle ilgili bir sorun olduğunu daha doğrusu olacağını düşünmüyorum.
 
Cumhuriyet Gazetesi'nde Can İşbakan imzalı şöyle bir haber var:

İlk kez katıldığı THY Euroleague’de çeyrek finali kaçıran ve Avrupa’da başarılı bir sezon geçiren Galatasaray Medical Park’ta koç Oktay Mahmuti’nin sözleşmesinin yürürlüğe koyulmadığı öğrenildi. Sözleşmesi sezon sonunda biten Mahmuti’nin menajeri Misko Raznatovic, THY Euroleague Final Four döneminde Suada’da yöneticilerle bir araya gelerek başarılı teknik adamın geleceği konusunda anlaşmaya varmıştı. Buna göre Mahmuti ile 2 artı 2 yıllık sözleşme imzalanacaktı. Ne var ki futbolda yaşanan şampiyonluğun ardından UEFA’nın Türkiye’ye verebileceği olası ceza nedeniyle beklemeye geçen yönetim, basketbola konsantre olmayarak Mahmuti ile ikinci bir görüşme yapmadı. Sezonun kapanmasıyla birlikte basketbol ile ilgilenen bir yöneticinin olmaması ve şubede muhattap bulunamaması nedeniyle Mahmuti’nin yeni sözleşmesi yürülüğe girmedi. Başkan Ünal Aysal’ın basketbolu profesyonel hale getiripHakan Üstünberk’e ‘şube başkanlığı’teklif edilmesi düşüncesinin ağırlık kazandığı şu günlerde yaşanan belirsizlik oyuncuları da etkiledi. Sözleşmesi olan Ender Arslan, Jaka Lakovic ve Shumpert dışında kalan isimlerin kontratları sona erdi. Gözden düşen Andric yolların ayrıldığı ilk isim olurken yeni hamleler için yönetimin kararları bekleniyor. Transferde Anadolu Efesli Kerem Gönlüm ve F.Bahçe Ülkerli Engin Atsür hedef alınıyor ancak şubede muhattap bulunamaması yeni adımlar öncesi önemli bir engel olarak göze çarpıyor. Belirsizlik ortamından sponsor Medical Park’ın da rahatsız olduğu belirtildi.

Haber linki: http://www.basketdergisi.com/aslanda-mahmuti-krizi-can-isbakan.html
 
Şu işe bak arkadaş! Şubedeki bütün bu haberler çok canımızı sıkıyor, gerçi Oktay Hoca'nın gideceğine ihtimal vermiyorum ama velev ki böyle bir şey olursa çok yazık olur, bütün planlamalar sil baştan ki bu sefer adam gibi düzeltemezler de!

Hakkımızda hayırlısı.
 
Bence yönetime sesimizi duyurmalıyız fenerbahçedeki belirsizlik üstüne eğer dikkatli davranılırsa bu sefer gerçekten yenilmez armada kurulabilir..Hocamız ile hala bazı pürüzler var deniyor şaka gibi.Ne yapıyor bunlar anlamış değilim acaba euroleague kararı mı bekleniyor...
 
Oktay hoca ile daha önceden de görüşerek anlaşmaya varmıştık. Şimdi ise ufak bazı pürüzler var, onları da halledeceğiz. Hocanın takımdan ayrılması gibi bir durum şu anda mümkün değil

Dalgamı geçiliyor? Hani 2+2 imzalanmıştı aradaki pürüz ne demek ?
bence dalga geçiyor yada gerçekten bu adam yetersiz ve istifa etsin euroleague ye başvurduk demiş lobi çalışması falan yok birde başvurmasaydı...eurocupta oynayabiliriz demiş.. bence tam bir rezalet bu açıklama bide hocayla pürüz varmış tam süper haberler...
 
G.Saray MP`ta Mahmuti "Coach+CEO ol" önerisini kabul etmek için 500 bin dolar zam isteyince yönetimle arası soğudu. "Erman Kunter geliyor" dedikoduları sıkıntıyı büyüttü.

Volkan Üstüyıldız

Galatasaray Medical Park Koçu Oktay Mahmuti`nin sarı-kırmızılılardaki geleceği belirsiz. Sportif Direktör Murat Tümer, "Oktay Hoca ile daha önceden de görüşerek anlaşmaya varmıştık. Şimdi ise ufak bazı pürüzler var. Onları da halledeceğiz" dese de, konu netleşmiş değil. Mahmuti tam iki yıl önce Galatasaray ile ilk iki yıl coach, sonraki iki yıl CEO olarak anlaşmıştı. Hatta CEO`luk geçen sene de gündeme geldi. Son sezonu coach olarak tamamlayan Mahmuti`ye Galatasaray "Önümüzdeki sezon hem CEO hem de coach ol" teklifi yaptı. Mahmuti kabul etti, ama iki görevi birlikte sürdüreceği için ücretine 500 bin dolar zam isteyince yönetimle arasında bir soğukluk oluştu. Hafta başında İstinye`deki Binicilik Tesisleri`nde verilen yemeğe gelmeyen Mahmuti`nin kulislerdeki "Galatasaray`da bazı isimler Erman Kunter`in takıma gelmesini istiyor" iddialarından da rahatsız olduğu konuşuluyor. Mahmuti`nin yakın çevresine "Ben istediklerimi anlattım. Şartlarım da belli. Yönetimin kararını bekliyorum" dediği, son sözün Başkan Ünal Aysal yurtdışından döndükten sonra gelecek hafta söyleneceği öğrenildi.


Bir haber dah neler oluyor şubeye Oktay hocamıza her şey para mı oldu şu devirde yeter ama ya umarım yalan haberdir .
 
Eurosport.com TR ?@EurosportCom_TR

SON DAKİKA: Oktay Mahmuti’nin menajeri Misko Raznatovic, Mahmuti’nin dört sene daha Galatasaray’ın başında kalacağını söyledi. .
 

Üst