Okumak İstedikleriniz. Okuyamadıklarınız. Tavsiyeleriniz.

Aylardır bir "Empati'yi" bitiremedim, son 150 sayfasına geldikten sonra bir türlü bitiremedim. :roll:

Artık bitirip başka bir kitaba başlamak istiyorum ama bir türlü kısmet olmuyor..

Aman ha Barış Abi bitiremedim deyip bırakma kitabı, sonra alışkanlık haline geliyor ve hoşuna gitmeyen her kitabı bırakıyorsun; bu alışkanlık da pek hoş bir alışkanlık değil.

Tecrübeyle sabittir, zor atlattım bu durumu.

Yok Alperen, bende o hatayı eskiden yapmıştım ama şimdi bırakmıyorum. Ancak bu sıralar derslere kafa patlatmam gerektiği için pek kitap okumuyorum, şu dersleri bitirdiğim takdirde ilk işim artık şu 100-150 sayfayı okuyup kitabı rafa kaldırmak olacak. :)

Saadet Unal' Alıntı:
Ben de bir kitabı asla yarım bırakamam. Mesela Savaş Ve Barışı 2 yılda da olsa bitirmiştim. :ehue
Benim çok okumak istediğim ama bir türlü okumama kısmet olmayan kitap :oops: Saadet Savaş o kadar sürmemiştir :) 2 yıl sindire sindire savaşı yaşaya yaşaya okumuşsun :)
Bende bir kitabı bitirmeden diğerine geçemem hele sevmiyorsam kurtulmak için ellimden geldiğince çabuk bitirmeye çalışırım öyle 2 yılda yok bekleyemem zaten 2 yılda tatsız olan kitap tam tatsızlaşır insan içindeki bazı anları unutunca daha zor olur

Erdal Sarızeybek--> Son Harekat Kod Adı: Yahuda

Yönetimin bu kadar aciz kalmasını gizli gizli operasyon yaptıklarını hedef sadece 10 km uzaktayken eli kolu baglı kalmak ve ölümü beklemenin ne kadar zor oldugunu Özal dönemiyle baslayan Süleyman Demirel döneminde devam eden ve halada devam etmekde olan aman etliye sütlüye karışmayalımda ne olursa olsun düşüncesinin ozamandan beri bize zararlarını anlatan bi kitap 10/8 tavsiye ederim

Emin Çölaşan--> Her Kuşun Eti Yenmez

Emin Çölaşanın Hürriyet'den kovuldukdan sonraki gelişmeler ve ona yapılan vefasızları yazmış.Mustafa Balbay cok büyük destek verdigini Aydın Doganın göstermelik hükümete yüklenişi ve hükümet aleyine yazdıgı yazıların makaslanmasını anlatan cok mukemmel bir kitap 10/9

bugun gittim sakıncalı gazeteci kitabını aldım Emin Çölaşanın 50 sayfasındayım ve gene sürükleyici bir kitap yazmış tebrikler hükümetin medya üzerindeki baskıları ve haksızlıklarını nasıl taraflı haberler izleyip gazeteler okudugumuzun cok iyi örnekleri var tavsiye ederim

ayşe kulin füreya okuyorum..
büyük bir keyifle..10 Kasım'a dair sayfaları okurken ağlamayayım diye kendimi tuttum ama ne mümkün..

şiddetle tavsiyedir..

Şu an iki kitap birden okuyorum ikisi de beni çok üzsede,sabırla ve heyecanla okuyorum.

Aydın Taner- Türkistan Bir Türk Boyu Kürtler

Koray Gürbüz, Hüseyin Özlük - Bizden Size Selam Olsun ŞEHİT MEKTUPLARI

Chuck Palahniuk.Fight Club'ın yazarı.Geçenlerde vizyonda olan Tıkanma'nın da yazarı ayrıca.Ayrıntı Yayınları'ndan çıkıyor kitapları.Her kitabını tavsiye ederim.Tüketim toplumuna yaptığı göndermeler,betimlemeler gerçekten olağanüstü.

Ahmet Turan Alkan'dan "Biz Böyle Güzeliz" adlı kitabı okumaya çalışıyorum vakit bulabildikçe... Son zamanlarda içerik ve biçimin böylesine güzel bir birliktelik oluşturduğu bir kitap daha okumamıştım, şiddetle tavsiye edilir.