Adam Fawer-Empati
Okumayı mı düşünüyorsun, okuyup bitirdin de tavsiye mi ediyorsun... : )Volkan Kızıltaş' Alıntı:Adam Fawer-Empati
Okumayı mı düşünüyorsun, okuyup bitirdin de tavsiye mi ediyorsun... : )[/quote:211a0bhl]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Volkan Kızıltaş":211a0bhl]Adam Fawer-Empati
Esra zaten şu anda okuduğum kitap Empati. Hemen hemen aynı zamanda başladık da, acaba Volkan benden önce mi bitirdi diye heyecan yaptım. : )EsraGerçek' Alıntı:ben tavsiye etmiştim,okumayı düşünen varsa yineliyorum.. ben çok begenmiştim
Ayşegül Aygün' Alıntı:Ilgın Olut-NEVA
Tavsiye ederim kitabı 1.5 günde bitirdim bitti etkisinden kurtulmuş değilim halen aklıma geldikçe NEVA NEVA NEVA diyorum (Yaşanmış olması ve içeriği en etkileyici tarafı ).
Saadet Unal' Alıntı:[quote="Ayşegül Aygün":3lr4qhhv]Ilgın Olut-NEVA
Tavsiye ederim kitabı 1.5 günde bitirdim bitti etkisinden kurtulmuş değilim halen aklıma geldikçe NEVA NEVA NEVA diyorum (Yaşanmış olması ve içeriği en etkileyici tarafı).
Gitmiyor merak etme, ilerleyen sayfalarda öyle bir sarıyor ki kitap bir çırpıda bitiriyorsun.. =)Saadet Unal' Alıntı:Herkes çok övdü Olasılıksız'ı ben de okuyayım dedim daha başlarındayım ama çok sıkıldım. Böyle devam etmez inşallah.
Efendi 1 Türk tarihine ışık tutan roman kıvamında bir tarih eseri. İttihat ve Terakki zamanından başlayıp 1960 Darbesi ve Adnan Menderes ve arkadaşlarının asılmasına kadar uzanan bir tarihi sürece İzmirli bir ailenin etkisini anlatıyor. Okuduğum en güzel tarih eserlerinden denilebilir.Evren YILMAZ' Alıntı:Efendi __Soner Yalçın
Yıllardır kitaplığımda durmasına rağmen daha yeni okuma fırsatı bulabildim.Önceleri bu konulara ön yargılı yaklaştıgım için okumayı sürekli erteliyordum ama kitabı okuduktan sonra fikrimin değiştigini belirtmeliyim.
İçerisinde cumhuriyet ve osmanlı tarihimizin önemli olaylarınında analizlerinin yapıldıgı degerli bilgiler var.Müthiş emek verilerek oluşturulmuş bir kitap, hani Orhan Pamuk gibi Boğaz da oturup şarap içerken hadi şu doğu hakkında birşeyler yazayım gibi değil en azından.
Efendi _ 2 ( Beyaz müslümanların büyük sırrı) 'e başladım şimdi bitince onunla ilgilide bir kaç şey yazarız elbet.
Teşkilat'ın İki Silahşorü, dede Yakub Cemil ile torun Yakub Cemil'in anılarını anlatıyor.Bağdat KAYNAK' Alıntı:Bir de Teşkilatın İki Silahşörü var. Bir dede ve torununun farklı dönemlerde aynı oluşuma nasıl hizmet ettiğini anlatır. Bu kitap suikast hikayelerini sevenle için güzel denilebilir.
Temelleri gerçeklere dayalı bu üç eserin kuşkusuz en iyisi birincisi bana göre.
okuyanlar çok güzel olduğunu söylüyor.en kısa zamanda okumak istiyorum.Bağdat KAYNAK' Alıntı:Elif ŞAFAK-Aşk