Re: Okumak İstedikleriniz Okuyamadıklarınız Tavsiyeleriniz
Olasılıksız kitabını okuyan varmı?
Olasılıksız kitabını okuyan varmı?
Yılmaz Yıldırım' Alıntı:Olasılıksız kitabını okuyan varmı?
Uğur YILMAZ' Alıntı:İlber Ortaylı'nın ''Osmanlı'yı Yeniden Keşfetmek'' adlı kitabını okumuştum. Genel itibari ile bilgi veren bir kitap...
quote] Uğur sana neden bu kadar kanım kaynadığının sebebi bu sanırım bende bu kitabı okudum ve İlber Ortaylı'nın çok harika kitapları var gerçekten ve şuana kadar 4 kitabını okudum;
1.Osmanlı'yı Yeniden Keşfetmek
2.Tarih Sınırına Yolculuk
3.Batılılaşma Yolunda
4.Avrupa ve Biz
Ve en son çıkardığı kitap ''Üç Kıtaya Hükmeden Osmanlılar Osmanlıyı Yeniden Keşfetmek 3'' adlı kitabını alıp okumayı düşünüyorum.
Ali Ozen' Alıntı:Onur (abi) Yavuz abi;
Elif Şafak-Bit Palas(yanlış hatırladıysam kusura bakmayın) adlı kitabını okudunmu?Türk Dili hocamız vizede bu kitaptan sorumlu tutacağını söyledi.Her ne kadar Elif Şafak sevmesemde okumak zorundayım kitabı.Ne olur,beni gazlayıcı yorum yap... :shock:
Ali Türk Dili hocan neden seni okuyacağın kitap konusunda yönlendirme gereği duymuş anlamış değilim. Seçtiğiniz kitapları inceleyip onay verse sanki daha iyi olurdu. Neyse bahsettiğin kitabı okumadım. Sebebini tahmin edeceğin gibi o yazara karşı ön yargılıyım.Ali Ozen' Alıntı:Onur (abi) Yavuz abi;
Elif Şafak-Bit Palas(yanlış hatırladıysam kusura bakmayın) adlı kitabını okudunmu?Türk Dili hocamız vizede bu kitaptan sorumlu tutacağını söyledi.Her ne kadar Elif Şafak sevmesemde okumak zorundayım kitabı.Ne olur,beni gazlayıcı yorum yap... :shock:
Mehmet, Nutuk hakkındaki fikirlerine saygı duyarım. Çok kalın ve yabancı kelimelerin bol olduğu bir kitap. Özellikle gençler için zor.Mehmet Yıldırım' Alıntı:Nutuk'u okumak isteyen kişi o kitabı sabırla okumalı.Çünkü gerçekten çok sıkıyor insanı.Ben dayanamadım ve okumayı bıraktım.Bence Şu Çılgın Türkler'de içi boş bir kitap.