Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanın Lakovic'le ilgili görüşleri nasıl acaba? Kalacak mı gidecek mi? Bence oyun kurucu olarak da kullanılabilir. 1-2 oynar değişmeli, daha az süre alır ama şutundan daha çok yararlanabiliriz.

Lakovic, Shipp, Alan Anderson, Kaimakoglou, Bonsu. Bu şekilde yabancı kalitemiz fena olmadı gibi.
Asist kin yapacak oyun kurucu yok bu listede lakovic oyun kurucu gibi oynayamiyor

Kaymakoğlu için kazanın 1.500.000 euro teklif ettiği yazılıyor.Bu durumda bizi tercih edeceğini pek düşünmüyorum.Ayrıca eurolig oynama şansıda var.Transferde elimizi çabuk tutmalıyız.Efesin farmarla anlaştığı Mccaleb, Sato ve Andersenin de karşıyakaya gelebileceği sürekli yazılıp çiziliyor.Şu bir gerçekki başarı için üst düzey oyunculara ihtiyacımız var.

Ben şahsen Domercant gelmesini istemem, belirli bir doygunluğa ulaşmış birisi. Bize başarıya daha aç ve daha orta yaş grubunda isimler gerekli. Caner, Maccabi'ye gitmemiş olsaydı çok iyi olurdu bizim için...

Ben şahsen Domercant gelmesini istemem, belirli bir doygunluğa ulaşmış birisi. Bize başarıya daha aç ve daha orta yaş grubunda isimler gerekli. Caner, Maccabi'ye gitmemiş olsaydı çok iyi olurdu bizim için...

Belki de gitmemiştir.Kesin anlaştı haberi çıkalı 4-5 gün oldu hala resmi açıklama yok.

Arkadaşlar Unıon Olimpija takımının borçlarından dolayı Euroligden çıkarılması durumu varmış ve boyle birşey olursa Eurolig'e Le Mans katılacak, Galatasaray'da ön elemelere katılmaya hak kazanacakmış.. Durumla ilgili bilgisi olan veya yorumu olan var mı ???

fenerbahçe ile anlaşamamış hawkins,750 bin dolara kadromuza katabilirmişiz,bu muhteşem bir haber oldu bizim için umarım yönetim hawkinsi takıma katabilir..

Fenerbahçe Romain Sato ile pazarlıkları sürdürüyor, anlaşma yakındır. 4 numarada G.Printezis ve D.Andersen arasında karar verilecek.
@ismailsenol

Her kafadan başka ses çıkıyor Printezis için büyük olasılık OLy'de kalıyor açıklamaları çıkıyor sürekli mesela İsmail Şenol Fenerin bekleme listesinde gibi yazmış

Hawkins'e hem bonservis hem de belkide kariyerinin en yüksek maaşını vermek mantıklı değil bence yerli olsa tamam ama yabancı illa ki bulunur.Ayrıca Kaimakoglouna 2 milyon avro,Bonsu yıllık 1.1 milyon+bonservis önerdiğimiz konuşuluyor ki bu ücretler bence gereksiz fazla

Ayrıca üstüne Bonservis verecek takımlar Hawkinsi almak için yarışıyor ama bonservis vermeden yani daha düşük maliyetle alabilecek yabancı takımlardan pek de bir ilgi yok biraz garip bir durum

Solo baskette fenerin hawkınsle anlaşamadığı büyük ihtimalle bogdanoviçin Netsle anlaşamadığı için olsa gerek satoyu transferedeceği bizimde beşiktaşa 750.000 $ ödeyerek oyuncuyu transfer edebileceğimiz yazıyor.Ayrıca Hawkınsle her konuda anlaşmışız.

Solo baskette fenerin hawkınsle anlaşamadığı büyük ihtimalle bogdanoviçin Netsle anlaşamadığı için olsa gerek satoyu transferedeceği bizimde beşiktaşa 750.000 $ ödeyerek oyuncuyu transfer edebileceğimiz yazıyor.Ayrıca Hawkınsle her konuda anlaşmışız.

ben olsam şu dakikadan sonra hawkins'i almam.bizi tercih etmeyip,para için fb ülker'i tercih etti.şimdi onlar vazgeçti diye tekrar bize dönmek isterse onu alacak kadar gurursuz olmamalıyız.büyüklük buradan belli olur.kaldı ki hawkins'ten daha iyilerini de bulabileceğimize inanıyorum

bence bu becerıksız yonetım hawkins den daha yararlı biri bulsada alamaz

hawkins nden daha ıyı kım var avrupada eurocupda oynamayı goze alacak yıllık 500.000 - 1000.000 dolar maksımumla oynayacak bı oyuncu soleyın

bence bu becerıksız yonetım hawkins den daha yararlı biri bulsada alamaz

hawkins nden daha ıyı kım var avrupada eurocupda oynamayı goze alacak yıllık 500.000 - 1000.000 dolar maksımumla oynayacak bı oyuncu soleyın

750 bini BJK'ye verirsek Hawkins için de 3 yıllık 4 falan deniyordur.Yıllık 1.6 milyon dolara gelecek yaklaşık.

Hocamızın istediği bir oyuncuyu almamız lazım.Evet fazla para verdiği için feneri tercih etti.Ama unutmayalım ki bunlar profesyonel oyuncular ve de para kazanmak için oynuyorlar.Kim daha fazla para verirse oyuncunun o takıma gitmesi anormal bi durum değil.Geçen sene beraber büyük başarılar kazandığı hocasının bizim takıma gelmesi bizi tercih edeceği anlamına gelmez.Umarım transferi gerçekleşir.

Profesyonelliğe karşı diyeceğimiz birşey yok ama biz de kulüp olarak duruşumuzu korumalıyız.Hawkins'e bu kadar muhtaç değiliz.Ve üstelik yıllık maliyeti 1.6-1.7 milyon $ olacaksa hiç muhtaç değiliz.bu paralara hadi biraz daha çıkıp atıyorum yıllık 2 milyona daha iyisi ikna edilebilir.yeter ki yöneticilerimiz biraz daha agresif olsunlar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...