Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya arkadaşlar kusura bakmayında polemik okumak için girmiyor kimse foruma,açıkçası her sayfayı açışımda hayal kırıklığı ile okuyorum yazılarınızı,lütfen somut bilgisi olan var ise paylaşsın transfer konusunda yada takımımıza ait gelişmelerde,özelliklede oktay mahmudi konusunada lütfen son verelim sonuçta takımın başında başka bir koç var ve geleceğe bakalım...

ya arkadaşlar kusura bakmayında polemik okumak için girmiyor kimse foruma,açıkçası her sayfayı açışımda hayal kırıklığı ile okuyorum yazılarınızı,lütfen somut bilgisi olan var ise paylaşsın transfer konusunda yada takımımıza ait gelişmelerde,özelliklede oktay mahmudi konusunada lütfen son verelim sonuçta takımın başında başka bir koç var ve geleceğe bakalım...

katılmamak elde değil ya herkes kişisel özel mesaj ile mesajlaşsın ne yapıyorsa yapsı ama şu forumda bu başlıkta transfer haberlerini konuşalım .

pete mickeal in bir yıl kontratı olmasına rağmen bonservissiz çıkışı varmış ve türkiyedeki haklarını elinde bulunduran özgür meriç (menajer) pete mickeal in türkiyede oynamaya sıcak baktığını söylemiş...fener ilgilenmiyor...efeste ilgilenmezse bence müthiş bir transfer olur....

Efes jordan farmar la yıllık 2.5 milyon dolara anlaştı dedi sportando. Bu arada bugün amk da çıkan habere göre kaymakzade bizimkilere beni çok beklettiniz diğer teklifleri değerlendireceğim demiş .

Kevin Garnett ile görüşüyoruz o halde.Kaimakoglou'nu beklettiğimize göre...

Hayır anlamadığım Kaimakoglou'nun bekletmek demek ondan daha iyileriyle görüşüyorsun demek.

Kaimakoglou'nun da bence bir üst seviyesi Lorbek,Andersen,Khryapa falan.Onları da şu vaziyette alman imkansız.

Çok yanlış yürütülüyor transfer politikası.İnce eleyip sık dokuyalım derken yine çok geç kalıyoruz yıllardır futbolda olduğu gibi.Pops Mensah Bonsu'ya yıllık 1.2 vermeyi kabul edip Kaimakoglou'na bu parayı vermiyorsan demek ki çok büyük bir yıldız getireceksin ki adamı bekletiyosun.

Neyse bekliyoruz inşallah.

Efes jordan farmar la yıllık 2.5 milyon dolara anlaştı dedi sportando. Bu arada bugün amk da çıkan habere göre kaymakzade bizimkilere beni çok beklettiniz diğer teklifleri değerlendireceğim demiş .

Farmar'ın Maccabi performansı çok iyiydi fakat Gordon - Farmar ikilisi hücum olarak aynı tarzda adamlar. Pek olası değil bence bu tip bir transfer.

Farmar - Gordon ikilisinin aynı tarz adamlar olduğunu düşünmüyorum. Tam tersine birbirlerini tamamyacak oyuncular. Hele ki Oktay Mahmuti'nin çift Guardlı sisteminde çok büyük fark yaratabilirler.
Artık bizimde yavaş yavaş hamlelerimizi yapmamız gerekiyor.

Yeri burası değil sanırım ancak Gordon Efes'in bütçesine uygun Farmar'ı en iyi tamamlayabilecek isimlerden biri. Farmar Avrupa standartlarında çok etkili ve önemli bir güç olsa da oyun yapısı gereği her an ipleri elinden kaçırabilecek, takımın ritmini tamamen bozabilecek bir isim, özellikle rakip savunmalar üstüne oynadığında. Bu durumda Gordon hem Farmar kontrolü kaybettiğinde dümene geçebilecek, gerekirse topu getirerek onu rahatlatabilecek ve onun daha verimli kullanılmasını sağlayabilecek bir isim.

--

Transfer konusuna gelince, inanılmaz bir iş bitiricilik sıkıntısı var hem futbolda hem basketbolda. Kaimakoglou şu an için alabileceğimiz en iyi 4 numaralardan ve muhtemelen başka alternatiflerde olduğu için bekletiyoruz. Ancak Euroleague oyuncularını bir Eurocup takımı olarak istiyorsanız, mümkün olduğunca transferi erken bitirmeye çalışırsınız ki mümkün olduğunca az Euroleague takımı sizinle aynı anda devrede olsun. Euroleague kuralarının da çekilmesiyle artık Euroleague takımları yavaş yavaş transferde hızlanacak ve zaten çok da geniş olmayan piyasada bir adım geriye düşeceğiz gibi geliyor bana. Umarım yanılırım.

Efes, jordan farmar'ı alırsa önemli iş yapmış olur. Ama Vujacic'i tutmaları biraz garip geldi. Çok bencil takım oyuncu değil çünkü. Yerine makul fiyatlarla daha iyisini getirebilerdi. Efes'in en büyğk yanlışı bu olsa gerek. Diğer yandan Barac da kalıyormuş :)
Bize gelirsek iyi bir guard herşeyden önemli. Guard ile birlikte 5 numara-4 numara 3 numara olmak üzere 4 transfer yapmamız gerekiyor. Lakoviç sorununu bile çözemedik bir duraklama oldu ama hadi hayırlısı.

"Sending all of my followers big hello from 10000m in the air. And already thinking about friday afternoon traffic in Istanbul."

Lakoviç İstanbul trafiğini düşündüğüne göre çok gidici olmasa gerek.. Gönderilmesi de çok kolay değil..

Bu arada Gibson da İtalya 2. lige gitmiş..

Cenk Akyol takımımıza hayırlı olsun.Yerli oyuncu kalitemizi biraz daha artırmış olduk.İhtiyaç duyduğumuz bir oyuncuydu.Umarım transferleri en kısa zamanda bitiririz.Bu arada Oyun kurucu olarak Jerryd Bayless- Jamont gordon 3 numarada alan anderson 4'te kaymakoğlu 5'te Bonsu çok iyi olurdu.

Cenk Akyol takımımıza hayırlı olsun.Yerli oyuncu kalitemizi biraz daha artırmış olduk.İhtiyaç duyduğumuz bir oyuncuydu.Umarım transferleri en kısa zamanda bitiririz.Bu arada Oyun kurucu olarak Jerryd Bayless- Jamont gordon 3 numarada alan anderson 4'te kaymakoğlu 5'te Bonsu çok iyi olurdu.

Jerryd Bayless maalesef kötü organizasyonlarda NBA'de verimli olamadı. Mutlaka NBA'den kontrat kapmaya çalışacaktır yazın. Bize gelse bile transferin sonuna doğru olacağından tercih edileceğini sanmıyorum. Ama inşallah alınabilir. 3 Numarada ise Blake Schlib bence daha iyi olur.

pete mickeal in bir yıl kontratı olmasına rağmen bonservissiz çıkışı varmış ve türkiyedeki haklarını elinde bulunduran özgür meriç (menajer) pete mickeal in türkiyede oynamaya sıcak baktığını söylemiş...fener ilgilenmiyor...efeste ilgilenmezse bence müthiş bir transfer olur....

Daha önceki mesajlarda da sık sık yazdım. Pete Mickeal gelirse, Hawkins'in esamesi bile okunmaz artık. Herkesi susturur bu adam, ah bir alabilsek safi bir 3 numara kendisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...