Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eurocup'a oyuncu getirmek çok zor.Sönmüş yıldızları getirip eski formlarına çıkartmak tek yol veya kaliteli oyunculara normalin 1.5- 2 katı fazla ödeme yaparak getirilebilir.O yüzden çok fazla ümitli değilim.Eğer Eurolig'e katılsaydık şuanda bombaları patlatırdık.Kısmet seneye artık üst düzey oyuncuları yakalarız. Bu sene işimiz özelliklede lig de çok zor olacak çünkü Efes ve Fener geçen seneki gibi değiller iddalı geliyorlar...

Pete Mickeal ve Alan Anderson hem bize gelebilme hem de Hawkinsten iyi olma şartını sağlayan çok çok az sayıdaki oyuncudan ikisi. Ikisinden biri geldiği takdirde Hawkins olayı unutulur

Öncelikle alabilecegimiz en iyi yerli 3 numarayı aldık. Cenk hayırlı olsun. Prelzicle birlikte ligde oynayan Türk kimligine sahip en iyi SF. Bu sezon 3 numaradan daha fazla sayı katkısı alacagız. Öncelike yerli rotasyonumuz; Furkan, İlkan, Cenk, Ender, Engin, Göksenin ve devşirme olarakta yüksek ihtimal Ersin Daglı olacak. Gerçekten iyi yerli kadromuz var ve bunlardanda iyi katkı alabilecek Ergin Ataman var. Kritik nokta yabancılar olacak bekliyoruz.

murat özyer'in twitterdaki ifadesi, şuana kadar yaşanan durumu özetliyor gibi.
"eurocupta oynayacak olmamız oyuncu havuzunu daraltıyor" diyor. Buda ne kadar para versekte oyuncuların bize gelmelerini engelliyor. bana kalırsa iyi ama çok böyle isimleri duyulmamış oyuncuları alırsak şaşaırmayalım...

murat özyer'in twitterdaki ifadesi, şuana kadar yaşanan durumu özetliyor gibi.
"eurocupta oynayacak olmamız oyuncu havuzunu daraltıyor" diyor. Buda ne kadar para versekte oyuncuların bize gelmelerini engelliyor. bana kalırsa iyi ama çok böyle isimleri duyulmamış oyuncuları alırsak şaşaırmayalım...

eurochallange de oynayan bjk nasıl bu adamalrı getirdi geçen yıl hikaye anlatmasınlar

eurochallange de oynayan bjk nasıl bu adamalrı getirdi geçen yıl hikaye anlatmasınlar

Gerek Arroyo gerekse Bonsu ve Morris sonradan sezon ortasında dahil oldular tabiiki bu demek değildirki biz sezon başı böyle kaliteli isimler getiremeyeceğiz. Murat ÖZYER diğer takımlarında bizim istediğimiz oyunculara talip olduğunu anlatmak istemiş sanırım yoksa havuz gayet geniş...

Kaldıki Ergin ATAMAN gibi bir koç mutlaka istediği oyuncuları getirecektir...

Murat Özyer‏@coachozyer

@gorkemadakoglu evet NBA deki kisa sezon ve sikintilar, Aralik'ta kurulan kadro diye gider BJK2011-12 sampiyon kadrosunun kimyasi.Unutmamali

ben inanmıyorum açıkçası.haberde kazan'ın kaimakoglou'na yıllık 1.5 milyon euro önerdiği yazıyor.tamam iyi oyuncudur kaymakzade ama onun kalitesinde bir adam için bizim teklifimiz üst limittir bence.tıpkı hawkins'te olması gerektiği gibi..

Yunan sitesindeki haberin orjinali yıllık 1.5 milyon euro verdikleri değil bizim ilk yıl için 900 ikinci yıl için 1 milyonluk teklifimiz'den daha iyi bir teklif verdiği ve EL'de oynama şansı nedeni ile İbrenin Kazana döndüğü

Yunan sitesindeki haberin orjinali yıllık 1.5 milyon euro verdikleri değil bizim ilk yıl için 900 ikinci yıl için 1 milyonluk teklifimiz'den daha iyi bir teklif verdiği ve EL'de oynama şansı nedeni ile İbrenin Kazana döndüğü

versinler o zaman ne diyelim..paraları çok demek ki..marko banic'i de aldıktan sonra kaimakoglou için bu kadar yatırıma giriyorlarsa bizim onlarla yarışacak halimiz yoktur.he kaimakoglou gelmezse de dünyanın sonu değil..iyi oyuncudur,ama ergin hoca'nın tarzına daha uygun isimler de bulabiliriz bence..

NBA yazarı Marc J. Spears, açıklamada bulunmuş Kısaca Pops ve Arroyo'nun durumlarına da değinen Spears, iki oyuncunun da muhtemelen yaz kampları sonuna kadar her hangi bir kadroda bulunmasının zor olduğunu söyledi.
bonsu ve arroyo nun ilk tercihleri NBA den sonra türkiye ve Galatasaray olabilir ikiside yarım sene bjk de oynadı yani çıkış maddeleri düşüktür bence

Doğrudur yanlıştır bilemem ama AMK'da bugün Domercant haberi çıkmış. Geçen sene de sanırım Lakovic'le birlikte gündemimize gelmişti ancak tercih Lakovic'ten yana olmuştu. Her ne kadar yaşı ilerlese de her zaman çok önemli bir skor potansiyeli ve geçen sezonu da harika geçirdi. Çok fazla ihtimal vermememe rağmen, inşallah diyorum.

Bogdanovic anlaşamamış Nets ile ve dönüyormuş Fener'e.

Hawkins'ten vazgeçebilir diyor İsmail Şenol.

Zaten Sato-Hawkins-Bogdanovic-Ömer diye saçma sapan bir kısa rotasyonu oluşturmak istemeyecektir Fenerbahçe.

Bize gelme ihtimali doğabilir Hawkins'in fakat ne biliyim bir hafta önceki isteğim yok kendisi konusunda:)

Hocanın Lakovic'le ilgili görüşleri nasıl acaba? Kalacak mı gidecek mi? Bence oyun kurucu olarak da kullanılabilir. 1-2 oynar değişmeli, daha az süre alır ama şutundan daha çok yararlanabiliriz.

Lakovic, Shipp, Alan Anderson, Kaimakoglou, Bonsu. Bu şekilde yabancı kalitemiz fena olmadı gibi.

Eğer Hawkins gerçektende yıllık 1,5 milyon alacaksa gelmesin bize EL de olmadığımız (büyük ihtimal) bir sezonda bu kadar büyük paraları vermek bence saçma olur.Ligde en kötü final oynarız bu yıl 2-3 yabancı takviyesiyle bence.

domercant diyorsunuz iyi hoş ama artık günü kurtarmak derdinde olmamalıyız,sonuçta ne kadar verim verebilsede yaşını almış oyuncu bence,ben arroyo ve hawkins olursa çok iyi bir sezon geçirecebileceğimizi düşünüyorum,kaybettiğimiz oyunculara baktığımda hayal kırıklığı ve ümitsizlik çok olabilirdi ama ergin hocanın oyuncu seçimlerini ve ölüyü diriltebileceğini düşününce hala umudum devam ediyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...