Macvan zaten EL istiyormuş ve Fenerbahce'de istiyormuş. Muhtemelen oraya gidecek.
Brad Buckman şaka galiba ? Ciddi olamazsınız. Bu kadar düşürmeyiz biz seviyemizi.
Jason Robert Koch'u izleyenler, Buckman ile benzer stilleri olduğunu anımsayacaklardır. Nokta transfer yaptık bana kalırsa, beğenmeyenler ise çok mahcup olacaklar ileride.
Robert Koch pek girmezdi içeri Ama benzer oyuncular Koch biraz daha yakışıklıydı ve daha inceydi. Diğer özellikler aynı
tutku açık'da beşiktaş ile anlaşmış,herşeyi anlıyorumda şu takımda ender hala dururken tutku gibi oyun kurucu nasıl ayrılıyor aklım ermiyor!!!
Shipp'in Bornova'dan geldiği zamanki takımın durumu ortadaydı şimdi ki ortada. Üstüne bu sene beklentiler ister istemez yükselmişken Buckman biraz soru işareti oluşturuyor kafalarda. Geri kalan yabancıların çok iyi olacağını düşünüyorum bu riski ancak nokta atışlar telafi edebilir. Her ne kadar oynamadan yorum yapmak yanlış olsa da Efes ve Ülker ile kapışabilmek için tüm yabancıların çok iyi isimler olması lazımdı. Tabi ki isim oynamıyor ama Buckman ile bir risk alındı. Gordon ve özellikle Domercant'i çok istiyorum. İyi bir 5 numara ve Eidson-Hawkins 2lisinden birini de kapabilirsek Eurocup'u kazanmamız çok uzak değil.