Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milan Macvan ve Bradley Bon Buckman'ın ikisini de izlemiş biri olarak derim ki; Buckley daha iyi bir oyuncudur ve gerek ligi tanıması, gerekse maliyeti sebebiyle maksimum fayda sağlayacaktır. Zoran Erceg gibi adamın CSKA ya gittiği düşünüldüğünde, Buckman transferinde hedefi 12 den vurduğumuz gayet net anlaşılacaktır.

Kaldı ki Buckman, Erceg'den de daha iyi bir oyuncu zaten.

Kusura bakma abi ama Buckman ne Erceg ne Macvan'dan iyidir, iyi olmasını geçtim yarısı bile değil bu isimlerin. Buckman gelmiş 28 yaşına daha kariyerinde büyük takım yok. Almanya'da oynadıgı dönem oldukça vasat performansları vardı, burada küçük takımın skorer yıldızı oldu gidebilecğei nokta bunun ötesi değildir.

Bo Mccaleb, Jamon Lucas Gordon hatta bizde oynayan Shipp'in de bu ligde oynadıktan sonra gelişim gösterdiğini düşünürsek Buckman'ın da böyle bir şansı hakettiğini düşünüyorum. Almanya'da hep vasat takımlarda oynadığı, hedefi küçük olduğu için ortalama performans göstermiş olabilir. Ancak Türkiye'deki son iki sezonda gayet iyi bir çıkış yakalamış bir basketbolcuyu yabana atmamak lazım. Hele de Macvan ve Erceg gibi adamların yarısı demek büyük bir insafsızlık olmuş bana kalırsa zira Macvan'da Partizan haricinde pek iyi bir performans gösterememiş, bu ona da küçük takımın büyük oyuncusu dememizi gerektirmez bence.
Son olarak çok beğendiğimiz Jayce Carroll'un 1983 doğumlu olduğu ve son bir iki yıldır iyi bir çıkış yakaladığı gözününde bulundurulduğunda gelişime olan inancın hiç bitmemesi icap eder.

Jason Robert Koch'u izleyenler, Buckman ile benzer stilleri olduğunu anımsayacaklardır. Nokta transfer yaptık bana kalırsa, beğenmeyenler ise çok mahcup olacaklar ileride.

Bence taraftarlarımız Buckman'ın Antalya ve Tofaşta oynamasından dolayı küçümsüyor ama yanılıyor unutmayalım Shipp de Bornovadan geldi

ne tripli taraftar profili varmış yahu...gören de sanacak yıllardık euroleague'in gediklisi her sezon en aşagı top 8 yapan bir takımımız var...oglum kulüp tarihi boyunca ilk defa geçen sezon EL gördük la bi durun...

buckman denen herif bize karşı oynadıgı her maçta tabiri caizse anamızı aglattı ve biz bu adamı alıyoruz işte daha ne...

Mccaleb Mersin de oynarken hiç kimse ciddiye almadı, Partizan fark etti oyuncuyu şimdi almak imkansız.Buckman potansiyelli oyuncu bence seneye bizde coşar ve daha sonra elimizde tutmamız zorlaşır bence Gordon gibi...

Shipp'in Bornova'dan geldiği zamanki takımın durumu ortadaydı şimdi ki ortada. Üstüne bu sene beklentiler ister istemez yükselmişken Buckman biraz soru işareti oluşturuyor kafalarda. Geri kalan yabancıların çok iyi olacağını düşünüyorum bu riski ancak nokta atışlar telafi edebilir. Her ne kadar oynamadan yorum yapmak yanlış olsa da Efes ve Ülker ile kapışabilmek için tüm yabancıların çok iyi isimler olması lazımdı. Tabi ki isim oynamıyor ama Buckman ile bir risk alındı. Gordon ve özellikle Domercant'i çok istiyorum. İyi bir 5 numara ve Eidson-Hawkins 2lisinden birini de kapabilirsek Eurocup'u kazanmamız çok uzak değil.

Shipp'in Bornova'dan geldiği zamanki takımın durumu ortadaydı şimdi ki ortada. Üstüne bu sene beklentiler ister istemez yükselmişken Buckman biraz soru işareti oluşturuyor kafalarda. Geri kalan yabancıların çok iyi olacağını düşünüyorum bu riski ancak nokta atışlar telafi edebilir. Her ne kadar oynamadan yorum yapmak yanlış olsa da Efes ve Ülker ile kapışabilmek için tüm yabancıların çok iyi isimler olması lazımdı. Tabi ki isim oynamıyor ama Buckman ile bir risk alındı. Gordon ve özellikle Domercant'i çok istiyorum. İyi bir 5 numara ve Eidson-Hawkins 2lisinden birini de kapabilirsek Eurocup'u kazanmamız çok uzak değil.

beklentiler yükselmedi..tam tersine düştü ve ayakları yere basmanın zamanı geldi...

ligde önce final oynadık ardından yarı finalde elendik...

avrupada ilk defa EL gördük ve bu sezon eurocup'tayız...

vaziyet bu...ben de birara seneye final four görecegiz havalarındaydım geçtigimiz sezon ammavelakin ileti girmekle olmuyormuş o işler...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...