Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Macvan, Furkan, İlkan (Düşünülüyorsa), Dudley ve Buckman ile uzun rotasyonumuz çok enteresan olacak.

Yalnız görüntü boyalı alan savunmasının Furkan'a kalacağı yönünde. Bunu topa baskı ile mi çözeriz, ne yaparız bilmiyorum.

Bonsu'dan zaten vazgeçildi onun yerine Dorsey fena olmazdı Oly'den 800 bin dolar istedi, biz 1 milyon dolar versek gelir heralde, savunma anlamında çok katkı sağlayacaktır, ben de 5 numara isterim ama aldığım bilgiler 4 geleceği yönünde.

Buckman iyi bir şutör. Ersin ise çok iyi bir orta mesafeci. İlkan desen var. Neden 4 numara alınsınki? Kesinlikle 5 numara açığı var takımda.

sundiata gaines
jamont gordon
sonny weems
henry domercant
joshua shipp
david hawkins
kejely
adam morrison
brad buckman
jeremiah massey
maciej lampe
veremeenko
alex maric
esteban batista

şu havuz içerisinden yabancı oyuncu tercihleri yapılsın eyvallah...

Sundiata (Yatta) Gaines, bizden 2 hafta süre istediği söyleniyordu ki bu sürenin sonuna geldik sayılır, kontrat alamazsa gelecektir bence.

jamont gordon forumda da haberler paylaşıldı gelme ihtimali çok çok yüksek.

Weems'in durumu Domercant ile doğru orantılı sanırım keza Shipp de o şekilde. D.Hawkins FBÜLKER para+euroleage varken ben artık düşünmüyorum.

Buckman geldikten sonra zaten Morrison, Massey, Lampe tercihleri ortadan kalkar.

Esteban Batiste önceleri dondurucu soğuklar misali bakıyorduk ama sanırım şu ortamda oyuncu havuzunda gelirse çoğu kişi yüksek sesle tepki vermeyecektir. Ergin ATAMAN ile de çalışmışlığı var sanırım, olabilir...

Eğer Buckman'dan sonra, Macvan alınırsa enteresan olur. Oktay Hoca döneminde kalıplı pivot yok diye bir ton muhabbet ediyorduk, şimdi de Ergin Ataman'ın kafasında böyle bir düşünce varsa bu konuşmalar yine devam eder.

Eğer böyle bir şey olursa son derece hareketli, hücum ağırlıklı bir takım oluruz. Zaten Ergin Ataman genel olarak bu tarzda bir koçtur ancak yine de bu tercih ilginç olur.

Sundiata (Yatta) Gaines, bizden 2 hafta süre istediği söyleniyordu ki bu sürenin sonuna geldik sayılır, kontrat alamazsa gelecektir bence.

jamont gordon forumda da haberler paylaşıldı gelme ihtimali çok çok yüksek.

Weems'in durumu Domercant ile doğru orantılı sanırım keza Shipp de o şekilde. D.Hawkins FBÜLKER para+euroleage varken ben artık düşünmüyorum.

Buckman geldikten sonra zaten Morrison, Massey, Lampe tercihleri ortadan kalkar.

Esteban Batiste önceleri dondurucu soğuklar misali bakıyorduk ama sanırım şu ortamda oyuncu havuzunda gelirse çoğu kişi yüksek sesle tepki vermeyecektir. Ergin ATAMAN ile de çalışmışlığı var sanırım, olabilir...

morrison 3 numara..buckman gelirse degişebilecek bir tercih olmaz....hoş ismi de hiç geçmiyor ama geçen sene kemp iyileşene kadar morrison'dan muazzam verim almıştı ergin hoca...aklında bulundurmalı bence zira bu sene summer league performansı da çok iyi...

kemp iyileşince kemp'i tercih etmesi daha sonra kemp'i de hiç tercih etmemesi bi garipti zaten...

hareketliyken el üstü şut sokmak morrison'un bir nevi imza hareketi...beşiktaş'ta da öyleydi summer league'de de hayretle izliyorum...

gelse severek desteklerim...

Ben de beğeniyordum Morrison'ı gittiğinde şaşırmıştım baya. Ama aklımda kalan en ayırt edici özelliği Koşu stiliydi. Sanki kumda koşuyor :)

Buckman'dan sonra Macvan alınırsa bunu ancak Ergin Hocanın oyun sitemi diye açıklarız. Macvan'ı daha çok 5 numara kullanacak ancak bu işin önemli tarafı Macvan'ın şutör özelliği böylece Furkan hariç tüm uzunlarımız şut atabilen uzunlar olacak ve rakibin içeriye gömülmesini tamamen yok edeceğiz. Bu durumda kısalar içeriye daha rahat penetre edecek ve rahat sayı bulacaklar. Ergin Hoca bu sistemi çok sever Shumpert'i de ilk defa 4 te kullanan kendisidir.

Buckmanın üstüne bide Macvan alınması garip geldi bana. Rakiplerinde Batiste Semih Barac gibi kalıplı ve içerde etkili 5 numaralar varken nasıl durdurmayı başarıcak bu adamlarla pek anlamadım. Ayrıca konuşulan bu kadar üst düzey yabancınında sürelerini nasıl ayarlıcak koç onuda merak ediyorum.Biraz klişe oldu artık ama malum dar rotasyonla oynamayı seviyor kendileri. Bakalım görücez ama ortada konuşulan dedikodular doğruysa pek sağlıklı bi yapı kurulacak gibi gelmedi bana.

‏@Solo_Basket

SON DAKİKA: Galatasaray Medical Park, Henry Domercant ile seneliği 1.1 milyon euroya anlaştı.

‏@Solo_Basket

Galatasaray Domercant ile her konuda anlaştı. Domercant da, Galatasaray forması giymek istiyor. Ancak Kazan hala bırakmak istemiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...