ergin hoca'nın geçen sene elindeki tek gerçek 5 numara bonsuydu bu seneki furkan...umarım aynını uygulamayı düşünmüyordur...
sundiata gaines
jamont gordon
sonny weems
henry domercant
joshua shipp
david hawkins
kejely
adam morrison
brad buckman
jeremiah massey
maciej lampe
veremeenko
alex maric
esteban batista
şu havuz içerisinden yabancı oyuncu tercihleri yapılsın eyvallah...
Sundiata (Yatta) Gaines, bizden 2 hafta süre istediği söyleniyordu ki bu sürenin sonuna geldik sayılır, kontrat alamazsa gelecektir bence.
jamont gordon forumda da haberler paylaşıldı gelme ihtimali çok çok yüksek.
Weems'in durumu Domercant ile doğru orantılı sanırım keza Shipp de o şekilde. D.Hawkins FBÜLKER para+euroleage varken ben artık düşünmüyorum.
Buckman geldikten sonra zaten Morrison, Massey, Lampe tercihleri ortadan kalkar.
Esteban Batiste önceleri dondurucu soğuklar misali bakıyorduk ama sanırım şu ortamda oyuncu havuzunda gelirse çoğu kişi yüksek sesle tepki vermeyecektir. Ergin ATAMAN ile de çalışmışlığı var sanırım, olabilir...
Morrison oynamadığı için gönül koymuştu Ergin Hocaya gitmişti.
kemp iyileşince kemp'i tercih etmesi daha sonra kemp'i de hiç tercih etmemesi bi garipti zaten...
hareketliyken el üstü şut sokmak morrison'un bir nevi imza hareketi...beşiktaş'ta da öyleydi summer league'de de hayretle izliyorum...
gelse severek desteklerim...
Şöyle bir ilk 5 düşünüyorum. Olabilme ihtimali yok mudur?
İlk 5: Jamont Gordon - Henry Domercant - David Hawkins - İlkan Karaman - D'or Fischer
Jamont Gordon - Henry Domercant - David Hawkins - İlkan Karaman - D'or Fischer
dört yabancı
@Solo_Basket
SON DAKİKA: Galatasaray Medical Park, Henry Domercant ile seneliği 1.1 milyon euroya anlaştı.
@Solo_Basket
Galatasaray Domercant ile her konuda anlaştı. Domercant da, Galatasaray forması giymek istiyor. Ancak Kazan hala bırakmak istemiyor.