Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
enerjisini topu hücuma getirmekle harcamaması taraftarıyım...geçen sezonki final serisinde diana taurasi'nin ne hallere düştügünü aklıma getiriyorum da :)

umarım bonsu yada hawkins'i transfer etmeyiz.bjk zaten maddi olarak sıkıntıda ve kadro oluşturmakta zorlanıyor yada geçen sezonki kadar iyi bir kadro kuramayacak diyeyim.eurolegue için enbüyük rakibimiz bjk. bizde onlardan oyuncu alarak arayıp bulamadıkları sponsorları mı olacağız?oyuncular iyi ama strateji çok yanlış olur umarım bjk den kimse gelmez.ayrıca geçen sezonki gibi dar rotasyon tercihi yapmaz ergin ataman çünkü euroleague maçları perşembe cuma ,eurocup çarşamba, eurochallenge da salı günleri oynanacak ve buda ligdeki programı sıkıştıracak.bu yüzden federasyon iki maç arasında 60 saat süre olması kuralını kaldırdı.

domercant transferi umarım gerçekleşir kişisel görüşüm geçen sezon ençok eksikliğini hisstettiğimiz tarzda bir oyuncu ve geçen sezon lakoviç yerine domercant kadromuzda olsaydı enazından f8 yapardık diye düşünüyorum.

jamont gordon,henry domercant,j.shipp,chuck eidson,soony wheems,m.macvan.b.buckman isimleri geçiyor hepsi iyi ve istenilecek oyuncular.5 numara pozisyonu için sofo'yu istemiştik menajeride doğrulamıştı.bu ayarda bir 5 numara gerçekten çok iyi olur.1 ve 5 transferlerini enson bitireceğimizi düşünüyorum.

İnşallah Hawkins gelecek diye Gordon'dan vazgeçmeyiz.

Eyvallah Hawkins-Domercant seçimi yapılabilir.Hoca da muhtemelen Hawkins'i seçer.Fakat Gordon başka tarzda bir oyuncu.Umarım Gordon'ı da takıma dahil etmeyi ihmal etmeyiz.

Hawkins gelecek diye neden Gordon'dan vazgeçiyoruz onu anlayamadım?

Misal veriyorum Burak gelecek diye Muslera'dan vazgeçiyoruz gibi bir şey olmuş, farklı iki oyuncu, farklı pozisyonlar, farklı düşünceler. Neden iki oyuncuyu aynı teraziye koyup, seçimlerimizin buna göre şekilleneceğini düşünüyoruz ki?

İki oyuncu da birbirinden değerli, saha içinde müthiş işler çıkarabilirler. Umarım aynı kadro altında buluşturabiliriz ikisini de.

Shipp'i hiç istemiyorsa kiralık versin ya da 6.yabancı tutsun yahu adam seneye Türk olacak Türk. Var mı alabileceğimiz Shipp'in yanına yaklaşabilecek bir Türk 3 numara ?

Hawkins gelecek diye neden Gordon'dan vazgeçiyoruz onu anlayamadım?

Misal veriyorum Burak gelecek diye Muslera'dan vazgeçiyoruz gibi bir şey olmuş, farklı iki oyuncu, farklı pozisyonlar, farklı düşünceler. Neden iki oyuncuyu aynı teraziye koyup, seçimlerimizin buna göre şekilleneceğini düşünüyoruz ki?

İki oyuncu da birbirinden değerli, saha içinde müthiş işler çıkarabilirler. Umarım aynı kadro altında buluşturabiliriz ikisini de.

Çünkü bugünkü birkaç kaynakta Hawkins transferi olursa Domercant ve Gordon transferlerinden vazgeçilebileceği yazmış.Ben öyle düşünmüyorum yani:)

Will Bynum ve Jeremy Pargo isimleri hiç geçmese de sanki bunlardan birini alacağız gibime geliyor. Çok iyi olur, hatta harika olur böyle bir hamle.

Net olarak okumadığım için bir şey söyleyemem ancak değişen yabancı devşirme kuralı gereğince Shipp'in yerli statüsünde olması ihtimalinin kalmadığı söyleniyordu. Eğer bu olay doğruysa, Ergin Ataman sakatlık sonrası soru işaretleri barındıran Shipp'i tercih etmeyebilir.

Shipp niçin Türk olamıyor acaba?Benim bildiğim 3 sene üst üste aynı takımda oynayan yabancı oyuncu sonraki sezonlarda Türk statüsünde oynayabiliyor

shipp bu takımda kalmayı hakediyor sosyal medya üzerinden tavrımızı koymalıyız!!! twitter kullanmayı bilen arkadaşlar bu konuda tavrımızı ortaya koyacak bişiler yapalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...