oyun kurucu oynamasını istememekle birlikte ball handling'i olmadıgını sölemek büyük haksızlık
shipp türk olamayacak artık ve kiralık verilse de olamaz çünkü aynı takımda 3 yıl geçirmeli maddesi var....shipp 3 numara olarak kalmalı bencedeShipp'i hiç istemiyorsa kiralık versin ya da 6.yabancı tutsun yahu adam seneye Türk olacak Türk. Var mı alabileceğimiz Shipp'in yanına yaklaşabilecek bir Türk 3 numara ?
Hawkins gelecek diye neden Gordon'dan vazgeçiyoruz onu anlayamadım?
Misal veriyorum Burak gelecek diye Muslera'dan vazgeçiyoruz gibi bir şey olmuş, farklı iki oyuncu, farklı pozisyonlar, farklı düşünceler. Neden iki oyuncuyu aynı teraziye koyup, seçimlerimizin buna göre şekilleneceğini düşünüyoruz ki?
İki oyuncu da birbirinden değerli, saha içinde müthiş işler çıkarabilirler. Umarım aynı kadro altında buluşturabiliriz ikisini de.
Will Bynum ve Jeremy Pargo isimleri hiç geçmese de sanki bunlardan birini alacağız gibime geliyor. Çok iyi olur, hatta harika olur böyle bir hamle.
shipp yeni sözleşme almayı en çok hakeden oyuncudur şu takımda...türk olsa da olmasa da...
Shipp niçin Türk olamıyor acaba?Benim bildiğim 3 sene üst üste aynı takımda oynayan yabancı oyuncu sonraki sezonlarda Türk statüsünde oynayabiliyor