4 numaraya dış şutu kuvvetli birini almalıyız.Buckman hakkında şüpheliyim...
McCalebb ne ara fenere geldi ?? Gelecegini de hiç sanmıyorum.
Efes >> Farmar
BJK >> Solomon?
FBÜ >> McCalebb?
GS >> ??
Farmar maccabi sisteminde çok iyi işleyen parçalardan biriydi, iyi oyuncu ama efeste ne yapacağı muamma
Solomon fenerbahçenin şampiyon kadrosunun en iyisiydi ama çok sorunlu bir oyuncu
Şu an ne durumda ve ne vereceği muamma
McCalebb büyük ihtimalle nba gidicek
eğer j.gordon u alabilersek
ender-engin-gordon üçlüsü bence ligin en iyi 1 numara poziyonu bizde olur
Murat Özyer Açıklamaları
"Teknik ve idari ekip olarak maksimum çalışarak, kendi bütçelerimiz içerisinde en iyisini yapmaya gayret ediyoruz" diyen Özyer, Tofaş forması giyen Bradley Buckman ile ön sözleşme yaptıklarını açıkladı.
"Buckman ile ön sözleşme yaptık" diyen şube koordinatörü, "Sözleşmenin geçerli olması için Tofaş'tan bonservisini almamız gerekiyor. Bonservis rakamları konusunda iki kulüp de birbirine çok yakın. Kulübüyle anlaşma sağlanacak gibi görüyorum. İnternet ortamında ve medyada bahsedilen rakamlar çok abartılı, o rakamlarda değil" dedi.
Hawkins konusunda fedakarlık yapacağımız boyutlara geldik, onunla da iletişimiz devam ediyor. Beşiktaş boyutu da var; biraz daha ciddileştiğimiz dönemden sonra Siyah-Beyazlı kulüple de bonservis konusunda masaya oturmak isteyeceğiz" ifadelerini kullandı.
Sürpriz olmazsa yerli oyuncu transferini sonlandırdıklarını açıklayan Özyer, "Yabancı oyuncu transferinde imza aşamasında olduğumuz bir isim yok ama yakınlaştığımız oyuncular var" dedi.
NTVSpor
Ronny Turiaf ve Carlos Delfino Avrupaya gelecekler gibi görünüyor. Bence en az birini kadromuza katmalıyız. Özellikle Turiaf'ı
Bitik(!) Turiaf, Real Madrid'in hedefinde diye dolaşıyor ama neyse..
Ante Tomic'in yedeği olarak düşünülüyordur.Direk ilk 5 başlaması için değil.
Ante Tomic, Barcelona'ya gitti..
Kaldı ki NBA'de gördüğümüz Turiaf ile Avrupa'da yaratacağı etkiyi bir tutmamak gerekli.
Erdal bu yaklaşımının sadece olumsuz yazmak için yazıldığı o kadar belli ki.Gerçi hedefimiz 7.-8. sıralar olduğu için bu hamle yapılırsa şaşırmam.Ne de olsa ligde hiçbir iddiamız olmayacak bu sezon.
geçmesin mümkünse...bitiricilik konusunda daha iyi isimler alınabilir aynı maliyetle...teknik ekip düşünüyor mu bilmiyorum ama kazan bir pivot transferi daha yaparsa veremeenko boşa çıkacak...hiç düşünmeden alınmalı...