Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milan Macvan'da gelirse pivot olarak 1. önceliğimiz Furkan olacak gibi.Bu doğru bir hareket olabilir.Furkan bu yıl beklediğimiz patlamayı yapabilir.Ben Furkan'a güvenmemiz gerektiğini düşünüyorum.Ayrıca Milan Macvan'la beraber çok farklı bir Furkan izleyebiliriz...

sırf playofflarda gösterdigi performansla piyasasını ne artırdı şu hawkins yahu...üstüne üstlük bogdanovic geri dönmeseydi adam şuanda çoktan ülkerle anlaşmıştı...shipp'e yazık ediyoruz...

Boniface N’Dong ismi geçiyormuş 5 numara için
bence macvan dan daha faydalı olur

Buckman-Gordon-Hawkins-Domercant-Boniface N’Dong beşlisi harika olur

Engin-Ender-Gordon
Göksenin-Domercant
Cenk-Hawkins
Ersin Dağlı-İlkan-Buckman
Furkan-Sertaç-N’Dong

N'dong 36 yaşına geldi artık sanmıyorum alacağımızı. Aynı pozisyonlarda oynamıyorlar Macvan'la. ayrıca Mcvan henüz 89'lu bir oyuncu alınırsa çok yerinde bir hamle yaparız. Ayrıca Macvan, Buckman Dudley 4 numarada olursa baya şişkin bir rotasyon olur bu da İlkan'ın takımda olmayacağı anlamına gelir. Pivot için benim adayım İlk günden beri Bonsu ama bence süpriz bir isim olacak..

N'dong 36 yaşına geldi artık sanmıyorum alacağımızı. Aynı pozisyonlarda oynamıyorlar Macvan'la. ayrıca Mcvan henüz 89'lu bir oyuncu alınırsa çok yerinde bir hamle yaparız. Ayrıca Macvan, Buckman Dudley 4 numarada olursa baya şişkin bir rotasyon olur bu da İlkan'ın takımda olmayacağı anlamına gelir. Pivot için benim adayım İlk günden beri Bonsu ama bence süpriz bir isim olacak..

ergin hoca'nın ilkan'ın bizim takımın oyuncusu oldugunu bildigini dahi sanmıyorum :) o derece uzak görünüyor takımdan...

vidmar'da beşiktaş ile anlaşmış,bu sene takıma çok iyi bir pivot transferi bekliyorum,umarım uzun zamandır eksiğini çektiğimiz dominant bir pivot alırlar,kısa transferinide yakın zamanda sonuçlanırsa ergin hocanın sayesinde arzuladığımız başarılara ulaşabiliriz...

Macvan mı N'dong mu N'dong bence. Her gün bir isim ortaya atılıyor dün Dorsey şimdi de N'dong. N'dong gelirse tecrübesiyle de fark yaratacaktır. Macvan tam bir 5 oyuncusu değil. O yüzden N'dong.

Macvan gelirse Buckman alınmaz.Macvan 4 oynar. 5 numaraya da Ndong'u kesinlikle istemem.36 yaşında geçen yıl hiç bir şey veremedi. Onun yerine Dorsey,D'or Fischer yada Maric çok daha iyi olur.Yaşı geçmiş,inişteki adamların yarar getirdiğini görmedim.Ndong mantıksız olur

Gordon domercant hawkins olacaksa en iyi takim oluruz kesinlikle pota altina dorsey ve buckman yeterli. dorsey iyi savunmaci pota altina sert biri lazim

Yıllardır özlemini çektiğimiz pota altını karartan, caydırıcı bir unsur olan havada adam tokatlayan birisi olsun istiyorsak bu kişi ; Dorsey'den başkası değildir.

N'dong karşıyakanın Batiste hamlesine benzer 1 yıl oynar sonra gider, Dorsey hem savunma hem de caydırılıcılık açısından ve en önemlisi daha uzun yıllar bizimle olması açısından daha iyi derim ben...

ergin hoca'nın ilkan'ın bizim takımın oyuncusu oldugunu bildigini dahi sanmıyorum :) o derece uzak görünüyor takımdan...

Hehe.. Aynı şey benim de aklımdan geçmişti ama İlkan'ın milli takım kampındaki bir röportajında 'bu sene GS'de kalacağım kesinleşti' dediğini hatırlıyorum. Ama tabii 9 kişiden fazlası gereksiz diyen Ataman'ın da 12 kişilik rotasyon kuruyor olması soru işareti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...