Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelen her adam 15 sayı ortalama ile oynayacak diye bir kural yok maalesef:) Zaten dünya üzerinde bütün oyuncuları 15 sayı ya da daha üstü atan takım da yok.

5 tane yabancı hakkın var.3 tanesi Gordon,Buckman,Domercant gibi skorer oyuncu olur,bir tanesi Shipp ya da benzeri özellikte başka bir oyuncu olur(pis işleri yapan,ribaundları toplayan,top çalan,enerjisi yüksek olan,savunmacı),diğeri de çemberi üst düzey savunabilen bir uzun olur.

Dorsey çok önemli bir pota altı savunmacısı.Çok atletik ve ikili oyunları da iyi oynuyor.Dorsey'e hayır diyebilmek için ondan daha iyisini önermek lazım ki şahsen ben Veremeenko'nun bu doğrultuda bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum:) Kazan'ın,Veremeenko'yu boşa çıkaracağına da inanmıyorum.

Dorsey iyidir bence,sevinirim gelirse.

Dorsey eğer olursa pota altımız ribaunt ve savunma yönünden üst düzeye çıkar ama hücum yönümüzde bir o kadar düşük olur tabii kısaların içeri penetreleri ve yardımlaşma sonucu boş kalan elemanlarımızı topla buluşturma seçeneği haricinde...

Konunun ilk mesajlarında da vardır, Dorsey'i çok isterim. Spa ile oynadıkları ikili oyunlar, ribaundlardaki etkinliği ve savunmadaki gayreti ile çok önemli bir oyuncu bence. En azından rakip pota altımızda Dorsey'i gördüğünde korkar ki bunu pekçok maçta gördük bu sezon.

Gordon - Engin - Henry - Ersin - Dorsey beşi gayet iyi bir beş olur. Arkalarından gelecek olan Ender - Jaka / Shipp - Cenk - Buckmann - Furkan beşi de iyi olur bence.

Lakin ben hala 4 numaraya Buckmann yerine duş şutu çok daha iyi olan bir oyuncu bekliyorum. Kaymak bunun için biçilmiş kaftandı, kaçtı sanırım. Fakat Buckmann da olmamalı.

Hawkins için Beşiktaş'a bonservis kazandırmaya da gerek yok, yabancı piyasadan çok daha verimli ve cüzi miktarda gelebilecek oyuncular bulabilir. Hawkins'e gerek yok.

Joy Dorsey'i alabilirsek yıllardır özlemini duyduğumuz pota altı canavarını bulduk demektir. Smaç ve blok gibi spektaküler hareketlerin yanında sert savunma göreceğiz demektir. İki yıldır maç başına ortalama 5 ribaund ile oynayıp, savunmada yumuşakları oynayan 2.08 cm boyundaki andric vakasından sonra 2.03 cm lik bu adam bize ilaç olacaktır.

allahaşkına agustos geldi hala resmiyet kazanan tek yabancı transferimiz yok...ne iş??? hala hawkins peşinde mi koşuyoruz ?!!

gordon-shipp-morrison-buckman-macvan diyorum...domercant işi yatacak gibi görünüyor zira ufak ufak...

allahaşkına agustos geldi hala resmiyet kazanan tek yabancı transferimiz yok...ne iş??? hala hawkins peşinde mi koşuyoruz ?!!

gordon-shipp-morrison-buckman-macvan diyorum...domercant işi yatacak gibi görünüyor zira ufak ufak...

Arkadaşım Hawkins'i beğenmeyip Morrison filan yazıyorsun yani seni gerçekten anlamıyorum. Ayrıca Morrison Beşiktaş'tan sonra başka takımda oynamadığı için onada bonservis ödemiyor muyuz?

sen anla diye yazmıyorum buraya zaten birader...

hawkins konusu fazlaca dallandı budaklandı tadı kaçtı...üstüne üstlük morrison gidene kadar beşiktaşta 1. skor opsiyonuydu bonsu ile birlikte...kendi şutunu yaratmak konusunda özel bir oyuncu...nba ya da EL takımları tarafından tercih edilmiyor oluşunun sebebi şeker hastası olması...

sen anla diye yazmıyorum buraya zaten birader...

hawkins konusu fazlaca dallandı budaklandı tadı kaçtı...üstüne üstlük morrison gidene kadar beşiktaşta 1. skor opsiyonuydu bonsu ile birlikte...kendi şutunu yaratmak konusunda özel bir oyuncu...nba ya da EL takımları tarafından tercih edilmiyor oluşunun sebebi şeker hastası olması...

Biz niye tercih ediyoruz ne kulübüyüz biz. Ayrıca ben onun Beşiktaş'ta 15 sayı üstü attığı çok maç hatırlamıyorum. Bu nasıl en önemli sayı opsiyonu? Yani sen basketbolda fizik, savunma, liderlik gibi kavramlara yabancı değilsen Morrison ile Hawkins'i karşılaştıramazsın.

Biz niye tercih ediyoruz ne kulübüyüz biz. Ayrıca ben onun Beşiktaş'ta 15 sayı üstü attığı çok maç hatırlamıyorum. Bu nasıl en önemli sayı opsiyonu? Yani sen basketbolda fizik, savunma, liderlik gibi kavramlara yabancı değilsen Morrison ile Hawkins'i karşılaştıramazsın.

nba'de yer almadıgımızı söylemiyim sana şimdi abes olur...EL takımı da olmadıgımıza göre...

sana tek tek istatistik sayamayacagım belli ki internetin var aç bak morrison'un beşiktaştaki istatistiklerine...hatta şuanki summer league performanslarını incele...

ek olarak hala anlamamışsın belli ki aklınca basketbol hakkında ahkam kesecegim diye...morrison hawkins'ten iyidir demiyorum...takımda hawkins'i degil morrison'u görmek istiyorum diyorum...itirazın var mı??

lebron nba'in en iyi 3 numarası olabilir ama ben batum'u tercih ederim misal...bi kıvılcım yandı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...