Ufak bir dip not olsun; Morrison için de Beşiktaş'a para ödememiz gerekiyor.
Ufak bir dip not olsun; Morrison için de Beşiktaş'a para ödememiz gerekiyor.
Geçen sene Beşiktaş'ta forma giydi sonuç olarak, bonservis bedeli ödememiz için üzerinden 1 sene geçmesi gerekiyor.
karşılıklı sözleşmenin fesh edilmiş olması durumu degiştirir diye düşünmekteyim...net bilgim olmamakla birlikte...
17.1. Liglerde yabancı statüsüyle yer alan sporculardan herhangi bir kulüp adına sözleşme yaparak
tescil olup lisans çıkaranlar, bonservis bedelini ödeyerek başka bir kulübe transfer yapabilirler. Bu bedel
yabancı oyuncu ile imzalanmış son sezon sözleşmesi bedelinden fazla olamaz.
17.2. Ülkemizde en son yaptığı sözleşmenin bitiş tarihinden itibaren 1 sezon geçen yabancı uyruklu
sporcular serbestçe transfer yapabilir. Bu tip sporcular ülkemize ilk kez gelen yabancı uyruklu sporcular
gibi işlem görür.
17.3. Sözleşmesi süresinden önce fesih olunan yabancı oyuncular, bir sonraki transfer sezonunda
bonservis bedeli ödemeden transfer yapabilirler
Tamamdır, fesih olayını atlamışım.
nba'de yer almadıgımızı söylemiyim sana şimdi abes olur...EL takımı da olmadıgımıza göre...
sana tek tek istatistik sayamayacagım belli ki internetin var aç bak morrison'un beşiktaştaki istatistiklerine...hatta şuanki summer league performanslarını incele...
ek olarak hala anlamamışsın belli ki aklınca basketbol hakkında ahkam kesecegim diye...morrison hawkins'ten iyidir demiyorum...takımda hawkins'i degil morrison'u görmek istiyorum diyorum...itirazın var mı??
lebron nba'in en iyi 3 numarası olabilir ama ben batum'u tercih ederim misal...bi kıvılcım yandı mı?
Cevher den sonra Dorsey de gelirse bir sonraki isteğim Lebron James olacak.
biz bjk dan sozlesmesı bıten oyuncuya odedık o nasıl ouyo
Oktay Mahmuti sonrası bir önemli parçamız daha kalbimizden koptu Tutku Açık bugün Beşiktaş'la anlaştı. Ergin Ataman onun yerini Cenk Akyol ile doldurur artık (!)
Murat Özyer'in açıklamalarından da anlaşılacağı gibi yabancı transferinde net bir gelişme yok. Anadolu Efes kadrosunu kurdu keza F.Ülker hemen hemen parçaları oluşturdu bir yabancı guard sıkıntıları kaldı. Biz ise henüz yabancı oyuncularımızı alamadık. Gidişat umut vermiyor kimse kusura bakmasın.