Birçok kez yazdım yine yazıyorum : Fener McCalebb'i aldı da bizim mi haberimiz olmadı ? !
Tüm avrupa basını 2gündür yazıyor adamı Fenerbahçe'ye, genel menajerleri anlaştık sorunu kulübüyle diyor bu saatten sonra aksilik olacağını sanmam.
Birçok kez yazdım yine yazıyorum : Fener McCalebb'i aldı da bizim mi haberimiz olmadı ? !
o dedikoduyu sen yapmışsın gibibiraz daha yayarsan adamlar sahiden isterler)Malaga'dan sonra Kazan'la da anıldı ama dedikoduydu söylediğim gibi gerçeklik payı ne bilmiyorum
Mc Calebb'i bitirmeleri an meselesi.Çünkü oyun kurucu almaları çoktan gerçekleşirdi.Hocaları kesin eski öğrencisini kafalamıştır.%90 gelir diye düşünüyorum...
-Son olarakta Bo McCalebb hakkında; NBA'den San Antonio Spurs'un teklifi varmış. Bence NBA'e gider Bo McCalebb
şunu yazmayaydın iyiydi hayır spurs takımı komple guardlardan oluşturacak da bizim mi haberimiz yok...parker-de colo-mills-neal rotasyonu ile boo'yu alacak son takımdır spurs...yok öyle birşey yani
Turbasket @turbasket
Galatasaray agreed to terms on a 2+1 year deal with David Hawkins. Galatasaray will pay 750.000 USD to Besiktas as a buy-out.
Salsabasket, Eurosport, Milliyet, Sporx, Slam Online gibi haber siteleri sanırım 2-3 gün önce SAS'ın Bo McCalebb'ı istediği yönünde haberlere yer vermişti. Onun için yazdım.
umarım hawkins konusunda son anda pürüz çıkar suya kaçar inek içer birşey olur da gerçek olmaz...hatta ülker devreye girsin fiyat yükseltsin onlar alsın...
Hawkins için ödenecek buyout helaldir. Avrupada şu an bize gelebilecek Hawkins kalitesinde 3 numara var mı? Morrison mı gelsin yani?