Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gordon ve Hawkins'le anlaşıldı, Domercant'e gerek yok demek mantıksız geliyor bana. Bu sene Domercant çok faydalı olacaktır bize özellikle play-offlarda. Domercant dediğimiz adam zor anlarda elini taşın altına koyabilen lider özellikli birisi. Birçok önemli maç kazandıracaktır bize. Hele ki rakiplerimizin kadrolarını güçlendirdiği bu senede bize çok faydalı olacaktır.

Mesajları okurken aşağıdaki gibi bir yabancı tablosu oluştu:
J. Gordon--abd
H. Domercant--abd
D. Hawkins--abd
B. Buckman--abd
J. Dorsey--abd
Bunların arasında çifte vatandaş olup Avrupalı sayılan var mı? Kadrodadki yabancılardan en az ikisi öyle olmalıydı diye aklımda kalmış. Yamuluyorsam düzeltin beni.

http://basketball.ru/news/main/main_29951.html
unics başkanının açıklaması!!!
öncelikli olarak haberde ülkerin mc clebbi aldıgını belirtiyor
daha sonra başkanın bizzat ağzından cıkan ifade su şekilde
domercantın durumu belli değil,ilk başlarda menejeri ve kendisi bütün şartların kendisi için yeterli oldugunu ve kalacağını bildirdi
fakat oyuncunun kontratında 7 temmuza kadar bulunan bir opsiyon vardı,bu opsiyon 6 temmuz akşamı sona erdi onlar bir gün sonra bize gelip ayrılmak istediklerini ve galatasaray da oynamak istedikelrini belirttiler,anlamadığım konu ise oyuncunun euroleagde oynama isteğini bahane etmesi ,acaba biz hangi ligde oynuyoruz??
şimdi bu konuyu çözmeye çalışıyoruz oyuncu gitmek istiyor
ama şu an itibari ile domercant kazanın oyuncusudur

Domercant-Macvan-Dorsey yeterli olur.. Shipp takımda kalırsa yine güzel katkı verecektir..
Gordon-Domercant-Shipp-Macvan-Dorsey ve yerlilerle birlikte hem savunmada hem de hücumda iyi bir takım oluruz..
FBÜ ve Efes kadrolarımız ile aramızda az fark kalır.. İnanç ve taraftar desteği ile (yani onlarda olmayan) o farkı fazlasıyla kapatırız..
Kadro fena değil.. Sıra bizde.. Yine coşku ile İpekçi'yi doldurmalıyız.. Desteği sonuna kadar vermeliyiz..

Yazdığınız kadro oluşursa biz değil onlar düşünsün aradaki farkı kapatmayı :)
Şakası bir yana Bu işlerin kağıt ğzerinde bitmediğini çok defadır görüyoruz ama yine de bakacak olursak kurulan kadrolarda 3 takımı eşit olarak görüyorum. (Tabi Fb'nin Bo'yu transfer ettiğini düşünerek.)

Bak sen bile ''belki de'' diyorsun . Tabiki de bilemeyiz ancak geçen seneye bakarsak Savovic geldi ve oynadığı yerde en iyi ribaund alırken bizde 3 ortalaması falan vardı . Furkan'a da gelelim Euroleaguede en fazla aldığı ribaund 6 falandır ki Furkan Avrupada bay ribaund lakaplı bir basketbolcu ...

Şu forumda Dorsey kadar abartılmış bir oyuncu daha görmedim. Sırf gelecek 2 ribaund alacak, 2 blok yapacak diye adam Dwight Howard ilan edildi resmen. Bu adamın geçen sene kaç maçı izlendi, ne istatistikler yaptı, kaç dk süre aldı diye kimse de gelip yazmıyor. Adamın bastığı 2 smacın, vurduğu 2 bloğun etkisinde kalmış sanırım herkes.

Dorsey Euroleaguede ne kadar iyi ribauntçu olduğunu gösterdi.Hücum konusunda eksikleri olduğunu herkes biliyor zaten ama savunma ve ribaunt konusunda muazzam.
Tabi tek alternatif o değil.D'or Fischer'da çok iyi savunmacı ve hücum olarak Dorsey'den iyi.Getirebileceğimiz bir isim

40 dk ortalamalara göre iyi ribaundcu dersin tamam ama hala nasıl çok iyi ribaundcu olduğunu söylüyorsun anlamıyorum. Adam faul problemine girmekten çoğu maçta çok az süreler alıyor, o sürede sergilediği agresif oyunuyla en iyi ribaundculardan biri oluyor. İyi ribaundcu Mirsad gibi terayağından kıl çeker gibi ribaund alandır, Dorsey gibi her iki hareketinden birinde faul yapan oyuncu değil. Sen bu adama kaç dk güveneceksin ki ribaund ve savunmanı bu adamın üstüne kuracaksın. Açıkçası bana Fatih Solak'ı hatırlatıyor. Onun da büyük hayranları vardı bu forumda. Yok pota altını karartıyor, yok şöyle mücadele ediyor, yok ribaund alıyor vs. Bu adamların hücum yönünün kısıtlılığını ve yaptığı faulleri herkes görmezden geliyor. 1 milyona yakın para alacak bu dediğin adam boru değil.

bende sizin takip ettiğiniz kadar izledim dorsey'i olimpiakos da,evet katılııyorum iyi bir ribaund uzmanı olabilir ama izlenimim pivot hareketleri kısıtlıydı,ve bitiriciliği spanoulis tarafından genelde alley oop şeklindeydi, isimler geziyor fakat daha yönlü bir oyuncu bizim ihtiyacımız olan,ortada konuşulan bütce rakamlarımızada bakarak bence daha dominant bir pivot bulabiliriz.. sanırım gündeme gelmedi ama efesde estaban batista'nın durumuda belli değil ama düşünülebilir... şunuda belirteyim eğer mike batiste alınsaydı ülkerden önce buna sevinirdim..

dorsey-furkan rotasyonu kadar bitiriciligi kıt hücumda yetenekleri kısır bir rotasyon olamaz...takımda bir spaonulis olmadıgına göre oly'deki performansından feyz almamak gerek...andric dahi post up oyununu arada yapıyordu dorsey muhtemelen post up'ın ne oldugunu bilmiyordur...

şu mesajımı tekrarlamakta fayda görüyorum ve ekliyorum; ne 36lık ndong ne de dorsey faydalı olabilecektir bu takıma...

şuan da uzun havuzu çok dar..nba'deki çogu uzun kontrat kendisine(turiaf,haddadi vs.) avrupadaki uzunların da çogu ya kontrat yeniledi ya da yeni kontrat buldu...

elde avuçta kalan isimler içerisinde de ne dorsey ne 36lık ndong o paraların hakkını verebilir...

Ndonga bende tamamen soğuk bakıyorum. Yaşı ilerlemiş kariyeri düşüşe geçmiş bir isim. Onun yerine D'or Fischer veya Aleks Maric çok daha iyi olur. Nba'de her daim oynadığı dakikaya göre en verimli isimlerden biri olan ama İranlı olmasından dolayı hakettiği değeri göremeyen Haddadi yararlı olabilecek isimler.Aynı şekilde Jerome Jordan'ın da takıma büyük güç katabileceğini düşünüyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...