Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hawkins 1,5milyon dolardan 2+1 yıllık sözleşme imzaladı . Beşiktaşa 600 000 € bonservis ödenecek . Domercant ile de tam kesin bilmesemde 1,2milyon € dan 2 yıllık sözleşme imzalanmış kulübüne 200 000 € gibi cüzi bi meblağ ödenecekmiş GS TV den birinden duyduğum bilgiler bu yöndedir .

Mahmuti'nin gelişiyle her şey çok güzel olacak diyorduk yapılan transferler de bizi memnun etmişti o dönemde.Ancak kimse bilmiyordu final oynayacağımızı daha sonra Euroleague'de Top16 yapacağımızı sadece hayaldi koskoca bir hayal ama bu hayaller gerçek oldu düzgün bir yapılanmaya giriyoruz artık derken kısa bir süre içinde bu hayallerin emekçileri birer birer gönderiliyor önce Mahmuti sonra da diğerler şimdi sırada Shipp var güle güle çocuklar biz sizi unutmayacağız siz de bizi unutmayın bize bu hayalleri yaşattığınız için teşekkürler...

D'or Fischer'in gelmesini bende çok isterim, hatta ben Krstic'in gelmesini çok istiyordum lakin büyük takımların gözde oyuncuları ve formlarının çok üstündelerken gelmeleri bize çoook maliyetli olur.Mc Calebb Fbü'den 3 yıllığına 9 milyon euro istemiş artı 1.5 milyon euro bonservis.Yıldızları istiyorsak genelde rakamlar bunlar.O nedenle ben gelirse bu şartlarda Dorsey veya N'Dong olur diye düşünüyorum...

Birkaç yerde Buckman ile anlaşıldı fakat daha iyi oyuncularla görüşülüyor. O isimler olmazsa imzalar atılacak tarzı haberler okumuştum. Eğer olursa Macvan transferine o açıdan bakıyorum ve Buckman transferinin rafa kalkacağını düşünüyorum.

Macvan bütçeyi zorlamazsa alınsın. Aksi takdirde Buckman da işimizi görür. bu sene. İlk başlarda sıcak bakmıyordum ama Domercant Hawkins Gordon 3'lü kurulursa 4 numarada Buckman gibi dış atışı olan oyuncu işimizi fazlasıyla görür bu sene..

Bence çok fazla para harcıyoruz söylenenlere göre Hawkins+Domercant+Gordon+Buckman'ın toplam yıllık ücreti 4.5 milyon dolar üstüne bir de Hawkins için 750 bin dolar civarı bonservis ödeneceği konuşuluyor.Cenk ve Ersin ne kadar aldı bilemiyorum ama ikisi toplam 1.5 milyon dolar vardır heralde en az.Bir de avrupalı uzun gelecek bunların üstüne.Kadro iyi güzel tamam da bence harcamalar ederinden fazla oluyor

Rakiplerin harcıyorsa sende harcayacaksın. Yoksa rekabet edemeyiz. Sato, Batiste 2şer milyon alacak. Bo için yıllık 3 milyon ve 1.5 bonservis konuşuluyor. Bence onlardan daha ucuza daha iyi kadro kuruyoruz

Para harcama işi saçma geliyor. Zaten Euroleague'de değiliz ve istediğimiz oyunculardan 3 belki Macvan'ıda sayarsak 4 tanesi Euroleague takımında oynatsan belki final-four yaşatacak isimler ve biz bu isimleri kendi takımımıza katıyoruz. Önemli bir iş.. Rakip harcıyorken bizim sayıklamamamızın ne anlamı var ?

abi muhasebecimiyiz kulubün ya böyle düşündükçe bir yere varamayız. efes ile fbülkerin yaptığı yatırımlar ortada bizim esas hedefimiz yıllardır özlem duyduğumuz lig şampiyonluğu para harcamak için illa eurolige gitme şartı mı var. şu ana kadar baskette yapılan transferler çok olumlu ilgilenilen isimler de heyecan verici bir kadro kuruluyor keyfini çıkaralım para işini düşünmek muhasebecilere kalsın

Para harcamazsak yarı finalde eleniriz. Ha bu senede elenebilriz ama en azından son ana kadar sınırları zorlayan bir takım olur. Bakmayın geçen sene Beşiktaş'ın başarısına, 40 yılda 1 olur öyle şeyler. Bu sene rakipler çok çok güçlü olacak, onlarla yarışmak için para harcamak şart. Ayrıca Eurocup şampiyonlugu demek direk EUroleague demek.

Rakipler bu kadar elit isimleri alırken ve sen hedefi zirve olarak koymuşken fazla para harcanıyor demek abes kaçar ki hepimiz hemfikiriz ilgilendiğimiz oyuncular Euroleage oyuncusu ve haliyle tuzlu bizimde EuroCup oynayacağımız bilindiğine göre ekstradan 150-300 $ - Avro ödememiz gerekiyor.

Asıl takip etmemiz gereken oluşturulan takım kimyası ve taşların yerli yerince eklenmesidir. Gerçek bir 5 numara hatta 3 numara takviyeleri yapamaz isek yatırım sekteye uğrar...

Bu yıl Eurocupta oynayacağız ne gerek var böyle kadroya diyorsunuz ama bu kadroyu kuramazsak seneye EL hayal olur. EL istiyorsak mutlaka böyle kadro gerekli

Ya hala anlamadınız mı Ünal Aysal çok zengin ve şu anda en fakir takımı bile düzlüğe çıkartabilecek yönetici zekasına sahip.. Muhasebe işlerini bırakıp gelip-giden oyuncuları tartışınız.

Ben para harcamayalım demıyorum fakat alınan oyuncuların ederinden fazla olduğunu düşünüyorum özellikle Jamont Gordon ve Hawkins.

Hawkins sevdasına zaten anlayabilmiş değilim ama Gordon'a verilen para fazla degil.. Adam 25 yaşında ve yeteneklerini biliyoruz, Eurocup oynayan bir takıma geliyorsa o ucrete 'fazla' diyemezsiniz. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...