Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hawkins mi şişirildi? Gidin bir bakın bakalım Shippin Euroleauge ve Eurocup istatistiklerine sonra Hawkinse bakın. Bir şey dememeyim diyorum da tutamıyorum kendimi. Shipp Eurocupta bile dominant oynayamadı.Hawkins ile kıyaslanabilecek bir oyuncu değil

Hawkins mi şişirildi? Gidin bir bakın bakalım Shippin Euroleauge ve Eurocup istatistiklerine sonra Hawkinse bakın. Bir şey dememeyim diyorum da tutamıyorum kendimi. Shipp Eurocupta bile dominant oynayamadı.Hawkins ile kıyaslanabilecek bir oyuncu değil

İkisi de aynı parayı alıyor zaten değil mi? Senin basketbol bilgin sadece istatistikten ibaret olduğu için ve vefa, sevgi, saygı gibi duygulara uzak olduğun için Shipp'in geçen sezon takıma verdiği katkıyı anlayabilmen imkansız.

İkisi de aynı parayı alıyor zaten değil mi? Senin basketbol bilgin sadece istatistikten ibaret olduğu için ve vefa, sevgi, saygı gibi duygulara uzak olduğun için Shipp'in geçen sezon takıma verdiği katkıyı anlayabilmen imkansız.

Sevgi saygıyla şampiyonluk kazanılsaydı. Aynı parayı almamalarının önemi yok. Bütçe yeterli demek ki 5 tane pahalı yabancıya

Senin yaşındaki gençlerin bu düşünceye sahip olması gerçekten acı. Son 2 senemizi otur, baştan sona izle. İzlediğini sanmıyorum çünkü. İçinde para değil sadece sevgi ve mücadele var.

Yahu anlamadigim, cozemedigim birsey var.. Transfer yapilmaz, baskan cimri derler. Transfer yapilir cok para derler ne istiyorsunuz tam olarak? Bu adamlari 100 bin 200 bin euro gibi paralara oynatmayi mi?

Hawkins konusunda ise ilk bastan beri istemeyen taraftayim.. 2 sebebi var bunun. 1.si Galatasaray ile gorusme halindeyken daha fazla paraya Fenerbahce'ye donmesi. 2.si Shipp.. Ona hala bir borcumuz var..

Sebep. Aynı şeyi futbolda Kewell'da yaptık. Nonda'yı gönderip Kewell tutuldu. Peki o ne yaptı? Avustralya için oynamayı tercih etti ve bizi yar yarı yolda bıraktı. İyi hoş dünya kupasında oynamakta nasip olmadı. Shipp'e her zaman değer vereceğiz ama gelecek planlarında artık bana göre yeri yok.

Sebep. Aynı şeyi futbolda Kewell'da yaptık. Nonda'yı gönderip Kewell tutuldu. Peki o ne yaptı? Avustralya için oynamayı tercih etti ve bizi yar yarı yolda bıraktı. İyi hoş dünya kupasında oynamakta nasip olmadı. Shipp'e her zaman değer vereceğiz ama gelecek planlarında artık bana göre yeri yok.

Adam tabii ki milli takımında oynayacak. Sonuna kadar hakkı.

Mahmuti takımını hiçbir şeye değişmeyecek biri olarak, Shipp'in de gitmesini istiyorum. Garip belki ama o takımı bir bütün olarak görüyorum hep, madem böyle bir yola girildi Shipp'i de göndersinler de daha fazla içimiz acımasın, yeni bir yapılanma, yeni bir heyecan diyelim; öyle avuturuz belki kendimizi.

Arkadaşlar para konusuna fazla takmayın.Ben olaya şu yönden bakıyorum
1-Para benim cebimden mi çıkıyor
2-O paralar harcanmayacakta ne yapılacak
3-Ben kombine mi aldım mı formamı aldım mı olay benim açımdan bitmiş demektir.

Basketdergisi'nin ÖZEL verdiği habre göre ibre Macvan'a dönmüş, N'dong Barcelona bırakmak istemiyormuş ayrıca R.Madrid'de talipmiş.

Oktay Hocanın geçen sene Gordon'dan sonra en fazla görev verdiği oyuncumuz Shipp'di. Neden Shipp'i Efes'e götürmedi diye düşünmüyorum desem yalan olur.Belkide transfer eder bellimi olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...