Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ve shipp de serbest kaldı...

basketdergisi ‏@basketdergisi
Galatasaray Medical Park'ta Josh Shipp ile de sözleşme yenilenmedi ve yıldız forvet serbest kaldı.

Shipp gibi bir oyuncunun gönderilmesi çok hatalı. Savunma-Skor-Mücadele vs sahada herşeyi yapan bir sporcuydu yazık oldu. Umarım Ergin Ataman başaırılı olur ve bu oyuncuları aratmayacak bir yapı oluşturur aksi halde müthiş eleştiriler onu bekliyor

Shipp gibi bir oyuncunun gönderilmesi çok hatalı. Savunma-Skor-Mücadele vs sahada herşeyi yapan bir sporcuydu yazık oldu. Umarım Ergin Ataman başaırılı olur ve bu oyuncuları aratmayacak bir yapı oluşturur aksi halde müthiş eleştiriler onu bekliyor

Ben hiçbirini tam yaptığını görmedim. Her şeyi yarım yapan bir adamdı.Çok iyi skorer desen değil, inanılmaz savunmacı desen değil, fiziği çok iyi desen değil. Her şeyi ortalama üstü yapıyor ama hiçbir şeyi mükemmel yapamıyor

Üzülerek okuyorum burada yazılanları...

Tamam, geçmişte kalmamak, geleceğe odaklanmak gerek ama geçen sezon salonun yerini dahi bilmeyenlere salonun adresini ezberleten bu isimlerdi. Çalıştığınız şirket geçtiğimiz dönemde sizin de büyük katkınızla altın yılını yaşıyor, büyük atılımlar yapıyor... Ertesi sene birisi gelip hiç kendine pay çıkarma, bu şirket olmasa sen bir hiçtin diyor. Ya da başarılı bir öğrencisiniz, takdir almışınız ama her dersiniz 100 değil. Komşu çıkıntılık yapıyor; Ahmet Efendi´nin oğlunun derslerinin hepsi 100!..

Gerçi emeğe saygı gösteremiyorsanız, ne kadar yazılsa da boş...

Aynı işi yapacak adama 3 kat, bonservisi de sayarsak 4 kat fazla para vereceğiz. Hadi Shipp'in kontratı artsın, 2,5 kat fazla vereceğiz. Üstelik Shipp 4 yaş daha küçük.

‏@canisbakan

Henry Domercant bugün Galatasaray ile sözleşme imzalayabilir, Kazan çarşamba gününe kadar olumsuz yanıt verirse konu FIBA'ya taşınacak.

Üzülerek okuyorum burada yazılanları...

Tamam, geçmişte kalmamak, geleceğe odaklanmak gerek ama geçen sezon salonun yerini dahi bilmeyenlere salonun adresini ezberleten bu isimlerdi. Çalıştığınız şirket geçtiğimiz dönemde sizin de büyük katkınızla altın yılını yaşıyor, büyük atılımlar yapıyor... Ertesi sene birisi gelip hiç kendine pay çıkarma, bu şirket olmasa sen bir hiçtin diyor. Ya da başarılı bir öğrencisiniz, takdir almışınız ama her dersiniz 100 değil. Komşu çıkıntılık yapıyor; Ahmet Efendi´nin oğlunun derslerinin hepsi 100!..

Gerçi emeğe saygı gösteremiyorsanız, ne kadar yazılsa da boş...
Budur dahada söz söylemek düşmez

Yahu arkadaşlar alemsiniz =) J.Shipp - O.Mahmuti - Tutku Açık - Andric gibi isimler bu takıma ne verdi ki Allah aşkına (!) Hoca, yönetime küfretti oyuncularda iyi değildi (!) Ergin Ataman'ı Allah görenler vefa nedir nereden bilecekler ? Ataman'ın Shipp'i istememesi çok normal. Taraftarın çoğunluğu da Shipp'e sözleşme yenilenmemesini doğru buluyordur. Çünkü 1 yılda dünyanın en iyi oyuncusu olan Hawkins alınacak ya (=

Gözlerini başarı hırsı bürümüş, basketbolun doğasında bulunan sevginin, takım olmanın , vefanın değeri nedir bilmeyen bir taraftar profili hali hazırda oluşmuş durumda Allah sonumuzu hayır etsin diyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...