Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gordon transferine çok sevindim.Eğer gündemde olan isimler(Domercant,Hawkins ve Macvan) takıma katılırsa, her kulvarda iddialı olabiliriz.Buckman konusunda ise şüphelerim var.Dudley ve İlkan'ın olduğu 4 numara rotasyonuna birde Buckman eklenirse şişkinlik olmaz mı ? Bence Buckman yerine Macvan alınsa daha mantıklı olur.

Fenerbahçe için Bir ve dört numara için Bo McCalebb ve David Andersen transferleri bekleniyor. İki oyuncu için de Siena'yla pazarlıklar devam ediyor.

Galatasaray da David Hawkins transferindeki bekleme stratejisinin ödülünü alacak. Şimdi fiyat kırma şansı var. O transfer de haftaya biter.

@ismailsenol

Anlamıyorum ben ya eyvallah hepsi çok kaliteli oyunculardı ama cleveland Lebron'u sildi ya bizden shipp gitmiş gordon gitmiş bu kadar üzülmenin bir anlamı yok bence. Hepsini çok severim yanlış anlaşılmasın. Bazı arkadaşların da dediği gibi seneye elle tutulur bir başarı yakaladıktan sonra hangi birimiz geçen sene shipp vardı diyecek? mesela 2 sene önce rancik vardı. Şu konuşmalardan hangisinde adam akıllı Rancik ismi geçiyor.

Bu arada Gordon-Domercant-x(Hawkins'i istemiyorum)-Macvan-Furkan bu x artık kim olur bilemiyorum ama bence gayet de iyi bir 5'imiz olur.

Dediğin gibi Gordon-Domercant-Hawkins-Macvan gibi olacak sanırım ilk 4 yabancımız. Geriye x kalıyor.x = Buckman gibi gözüküyor şuanki duruma göre. Ama x oyuncunun Buckman olmasını istemem kesinlikle. Zaten 3 tane Power-Forward oyunucumuz var. Bari 5 numara pozisyonuna alalım x yabancımızı.O mevkiye yapılacak transfer daha çok yarar sağlayacaktır.

bence Buckman ın şimdiye kadar resmi olarak açıklanmamasının sebebi Macvan dan haber beklenmesi
eğer Macvan transfer edilirse Buckman alınmayacak
ergin ataman 5 numaraya genelde hep atletik uzun seçiyor
Macvan 4 numara olarak
5 numaraya Pops Mensah-Bonsu tarzı biri gelecek

Bunu genellikle her nba oyuncusu rakibe gözdağı vermek için yapar.Bu Nba in yazılı olmayan kurullarından biri gibi gözede baya güzel geliyor .

O hareketi yaptığı anda pota altında çok etkiliydi yalnız, ribaund olsun sayı olsun. Bir de onu yapınca komik geldi bana :p Bunun bir benzeri Nash ile Howard arasında oldu diye hatırlıyorum. Nash Howard'ın üzerinden turnike bırakmak isterken Howard bloğa kalkmış, top kendisine göre alçak gelince de topu havada tutmuştu :)

O değil de İspanya maçında Yi Jianlian çok muazzam oynadı. NBA'de FA durumundaysa ilgilenilmez mi acaba ? Tam aradığımız adam bence.

Britanya-Rusya maçını izleyenler görüyordur Bonsunun ne kadar üst düzey bir oyuncu olduğunu. Freeland,Archibald gibi oyuncuların hiç bir şey yapamadığı bir maçta he skor hem ribaunt olarak takımın en iyisi yine. Avrupanın en iyi 5 pivotundan biri bence kim ne derse desin. Millet burun kıvırmaya devam edebilir

Sanırım Eyüp abinin söylediğine göre klasik bir pivot almayacağız. Hareketli uzundan bahsediyor yani Power Forward oyuncusu. Demek ki Macvan ve Buckman gelecek bu sene takıma. İnşallah yanılırız Buckman konusunda.

bence Macvan ve Buckman beraber alınmayacak
ergin koca her zaman atletik uzun tercih etmiştir
macvan ın kararına göre Macvan
olmazsa Buckman alınacak
ve hareketli, atletik bir 5 numara ile pota altı transferi kapanacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...