Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
şu an tek istedigim mahmuti'nin shipp'i efes'e alması...gordon-shipp ve mahmuti...eger böyle bir tablo oluşursa efes-gs maçlarını çok farklı izlerim...özelikle shipp'in yeri bambaşkadır...mahmuti'ye de bjk serisinde çok sövsem de onu da severim sayarım...

ergin hocaya hawkinsle mutluluklar...bu sene abdideki tek bir maçı dahi önceki 2 senede oldugu gibi izlemeyecegim...hatta hatta rancikli wilkinsonlu cem hoca'nın o zor fakat bir o kadar özel sezonunun dahi kalbimde yeri bambaşka olacak...fatih solak'ın gözümün önünde top kapıp faste çıkıp smaçla bitirdigini hatırlarım yahu..

ama bu sezon öyle olmayacak..degil domercant tillahını getirseler de bu böyle...

İstediği oyuncular alınmadı, sevdiği oyuncular tutulmadı diye tribünleri bırakan bir taraftarın eminim ki yeri dolmayacaktır. Mahmuti ve Shipple size başarılar

şu an tek istedigim mahmuti'nin shipp'i efes'e alması...gordon-shipp ve mahmuti...eger böyle bir tablo oluşursa efes-gs maçlarını çok farklı izlerim...özelikle shipp'in yeri bambaşkadır...mahmuti'ye de bjk serisinde çok sövsem de onu da severim sayarım...

ergin hocaya hawkinsle mutluluklar...bu sene abdideki tek bir maçı dahi önceki 2 senede oldugu gibi izlemeyecegim...hatta hatta rancikli wilkinsonlu cem hoca'nın o zor fakat bir o kadar özel sezonunun dahi kalbimde yeri bambaşka olacak...fatih solak'ın gözümün önünde top kapıp faste çıkıp smaçla bitirdigini hatırlarım yahu..

ama bu sezon öyle olmayacak..degil domercant tillahını getirseler de bu böyle...

edit: bu forumda tek bir argomu görmediniz...hoşlanmadıgım sevmedigim şahsa veyahut o günkü performansından ötürü kızdıgım bir oyuncuya kötü söz söylemek yerine 'paşa' tabiri kullanıyorum...bu mudur sitenin çerçevesi? abdülhamid'in ruhu şad olsun o da pek severdi böyle kelime yasaklarını...

Çok saçma çok. Takımdaki değişim yüzünden Takımdaki oyuncular yüzünden Galatasaray'ı bırakma, maçlara gitmeme veya başka takıma gittiği için o takıma sevgi besleme durumları ''Galatasaraylılığa yakışmaz'' ve ''Galatasaraylılık ruhu'' bu durumu kabullenmez.

Ben her şartta ve her durumda Galatasaray maçlarına gitmişimdir. Her sene formamı almışımdır. İster kralı gitsin ister kralı gelsin. Galatasaray'ın başarılı olması için elimden geleni yaptım. Hatta foruma ilk üye olduğum gün Galatasaray basketbol maçı için deplasmana gittim. Ve gitttiğim kişilerden kimseyi tanımamam rağmen hiç muhabbetim felan olmamasına rağmen. Sırf Galatasaray'ı desteklemek için annem babamın haberi olmadan şehir dışına kadar çıktım..

Bu sene yeni bir sayfa açıldı ve her ne olursa olsun desteklemek gerekiyor. Galatasaray'ın başarısı için köstek değil destek olmak lazım. Bakın ne güzel transferler geldi takıma. Neden eski günlere bu kadar takılı kalıyoruz anlamıyorum. Herşey Galatasaray'ın başarısı için olmalı. Forumdaki yazışmalara bakıyorumda birbirimze destek olacağımız yerde birbirimize muhafelet oluyor.

Lütfen Galatasaray'ın başarısı için her ne olursa olsun destek verelim. Desteklemeyen desteklemez. Sevmeyen sevmez. ''Gerçek Galatasaraylılar'' bu durumda ortaya çıkıyor nedense.

İstediği oyuncular alınmadı, sevdiği oyuncular tutulmadı diye tribünleri bırakan bir taraftarın eminim ki yeri dolmayacaktır. Mahmuti ve Shipple size başarılar

he onur he...tribünden olmayacagım mı yazıyor orada yoksa tribünde ESKİSİ gibi olmayacagım mı yazıyor??

velhasıl diyelim ki tribünde olmayacagımı söyledim sanane yavrucum??

bence herkez gidebilir bu dunyadaı en ıyı gs lı oyuncu gıtse ne olacak

onemlı olan galatasaray
bence dogru yapılıyor eskı takımdan kımse kalmamalı hepsi gonderılmelı buna lakovic dahıl

inanınkı 1 gr bıle uzulmedım gidenlere

Önder Bey'in dediği en çok biz destekleriz sözüde bu olsa gerek Ergin Ataman'ın Galatasaray'ı.Forumun düzenini sağlayacak kimseyi kışkırtmayacak kişilerin bunları demesi.Mahmuti Mahmuti diyenlerin onun sözlerini ne çabuk unuttuğu da ortada 'Biz Bir Aileyiz' demişti.X gelir Y gider ama o bench te kim oturuyorsa parkede kim varsa boğazımız yırtılana kadar GALATASARAY diye haykırmak gerekmez mi?

Gordon,Shipp,Mahmuti,Cevher,Tutku vs vs yolları açık olsun başarılar diledik bitti artık önümüze bakalım 2 yıllık başarının devamını getirmeye bakalım artık.

Canım sıkkın olduğunda bu foruma girip okuyorum yazıyorum (facebook kullanmıyorum örneğin ) eğleniyorum daha doğrusu.Herkesin arma sevdalısı olduğu ortak payda da ama artık istemiyorum buraya girmeyi herkes gergin.

Biraz ağır olacak ama gidin Efes taraftarı olun artık istemiyorsanız isimleri !

Ergin Ataman'ın Galatasaray'ı = Fatih Terim'in Galatasaray'ı = Guardiola'nın Barcası = Mourinho'nun Real Madrid'i

Efes tarafına gidin demene cevap bile yazmıyorum, komik ötesi. Ben salonda olacağım seneye. Burada çığırtkanlık yapanlar da salonda olur umarım.

Ergin Ataman'ın Galatasaray'ı = Fatih Terim'in Galatasaray'ı = Guardiola'nın Barcası = Mourinho'nun Real Madrid'i

Efes tarafına gidin demene cevap bile yazmıyorum, komik ötesi. Ben salonda olacağım seneye. Burada çığırtkanlık yapanlar da salonda olur umarım.

valla yalan yok dogru dıyo
oktay hocaya bjk serısınde sovmeyenımız yoktur ilk basta ben sovdum ve ceza aldım
...
basarılı olan kalır basarısız olan gider takımdan bu ben bıle oynasam oyle olmalıdır

yolda oynar bizde kaldirimda destekleriz bu kadar basit.GALATASARAY kimsenin degil bizim yani taraftarin.yönetime kizabilrsiniz ama farkli gözle izlerim diyemezsiniz eger GALATASARAYLİYSANİZ.bunu kizginilikla söylediginize inaniyorum.sizin taraftarliginizi sorgulamak haddime degil ama lütfen shipp gitimş o gitmiş diye takimimizi kötülemeyiniz.

Birileri buradaki bazı arkadaşlara Galatasaray erkek basketbol takımını desteklemenin/destekleyenlerin Ergin Ataman'ı desteklemek zorunda olmak demek olmadığını anlatsın lütfen.

yolda oynar bizde kaldirimda destekleriz bu kadar basit.GALATASARAY kimsenin degil bizim yani taraftarin.yönetime kizabilrsiniz ama farkli gözle izlerim diyemezsiniz eger GALATASARAYLİYSANİZ.bunu kizginilikla söylediginize inaniyorum.sizin taraftarliginizi sorgulamak haddime degil ama lütfen shipp gitimş o gitmiş diye takimimizi kötülemeyiniz.

takımımı desteklerim...olur da shipp de giderse efes'e; gordon ve shipp'in attıgı her sayıya da sevinirim...sakıncası mı var nedir???

burası çok fazla futboldan devşirme galatasaray basketbol taraftarı doldu...ben sadece galatasaraylı degil basketbolcu ve basketbolseverim...nba'de minnesota taraftarıyım avrupa'da partizan'ı severim partizan çıkışlı oyuncuları ilgiyle takip ederim vs...ama bunların hiçbiri benim galatasaray taraftarı oldugum gerçegini degiştirmez...

Sorun Ergin Ataman'ı desteklemekten ziyade onun işinin gereği yaptığı hamlelere kulp bulmanız.

Bu takımın koçu Ergin Ataman'sa sistemine uyan adamı alır, uymayan adamı gönderir. Biz de buna karışamayız. Biz seviyoruz diye, vefa diye sistemine uymayan Shipp'i tutmaz, tutamaz. Bunu isteyemeyiz. Nasıl Oktay Hoca zamanında çok sevdiğimiz Rancik'i az kullandığında, gönderdiğinde karışamadıysak, şimdi de karışamayız.

Kimse Ergin Ataman sevdalısı olmak zorunda değil. Ama herkes Ergin Ataman'ın kendi takımını yaratmak için yaptığı hamlelere saygı duymak zorunda..

Bu forumda Galatasaray'ın yediği sayılara sevinecek insanlar var ve sanırım bu durum çok normal karşılanıyor.Sorun benim gibi düşünenlerde olsa gerek.Anlamaya çalışıyorum ama beceremiyorum gibi.

Sorun Ergin Ataman'ı desteklemekten ziyade onun işinin gereği yaptığı hamlelere kulp bulmanız.

Bu takımın koçu Ergin Ataman'sa sistemine uyan adamı alır, uymayan adamı gönderir. Biz de buna karışamayız. Biz seviyoruz diye, vefa diye sistemine uymayan Shipp'i tutmaz, tutamaz. Bunu isteyemeyiz. Nasıl Oktay Hoca zamanında çok sevdiğimiz Rancik'i az kullandığında, gönderdiğinde karışamadıysak, şimdi de karışamayız.

Kimse Ergin Ataman sevdalısı olmak zorunda değil. Ama herkes Ergin Ataman'ın kendi takımını yaratmak için yaptığı hamlelere saygı duymak zorunda..

not: rancik gönderildiginde de aynı tepkileri fazlasıyla gösterdim...hatta o gidip yerine gelen 4 numaralar rancik'in tırnagı olamayınca da bolca dile getirdim...

ama noldu yine arkadaşlarımı zorla abdiye çagırıp onlarla birlikte maçlarda bagırdım çagırdım eglendim veyahut hüzünlendim...

kısaca; sırf forumda prim yapabilmek için ucuz laflar etmenin kimselerin takım sevgilerine dil uzatmanın alemi yok..(bu son cümle sana yönelik degil genelleme)

not: rancik gönderildiginde de aynı tepkileri fazlasıyla gösterdim...hatta onu gönderip yerine gelen 4. numaralar rancik'in tırnagı olamayınca da bolca dile getirdim...

ama arkadaşlarımı zorla abdiye çagırıp onlarla birlikte maçlarda bagırdım çagırdım eglendim veyahut hüzünlendim...

Ya sıkıntı eleştirmek değil ki, eleştiri bu işin doğasında var. Tepki de gösterebilirsin. Ama her fırsatta Ergin Ataman'a sallamanın mantığı yok. Oktay Hoca'yı da eleştirdiğimi zamanlar oldu. Lakin sonunda hep koçun kararıdır, saygı duymak gerekir deyip konuyu kapattık. Çünkü bu adamların mesleği bu, koçluk yapıyorlar. Kendi düşünceleri gereği hamleler yaparlar, eleştirsen de saygı duyman, işini yapmasına izin vermen gerekir. Ama Ergin Ataman, Shipp'i tutmayınca iş eleştirinin ötesine geçiyor, tercih hakkı falan ortada kalmıyor, düşman muamelesi görüyor. Bırakın da bu adamın kendi takımını kursun, bırakın da istediği oyunu oynatsın. Saygı duyalım, bekleyelim.

Her koç Oktay Hoca gibi takım oyuncuları ile oynamak, görece düşük kalibreli oyunculardan yarışmacı, mücadeleci takım yaratmak zorunda değil. Her koç Shipp gibi bir oyuncuyu kadrosunda istemeyebilir. Ergin Ataman, daha popüler, daha pahalı, daha kaliteli, daha egolu oyunculardan daha farklı bir oyun ortaya çıkartmak isteyebilir. Bir izin verin, bekleyelim, görelim.

Geçen sene ''aa Jamon Lucas'mıymış, biz de Jamont sanıp sevinmiştik'' kıvamına getirten adama bu sene burun kıvrılıyor, geçen sene önüne geleni ezen Hawkins, Shipp'in yerine gelecek diye ortalık çalkalanıyor. Bırakın, Ergin Ataman istediği takımı kursun. Ki daha sonra başarısız olduğunda eleştirme hakkınız da olsun..

Takımını yeni bir hocaya teslim ediyorsan, kendisi de haliyle oyun felsefesine uygun olan oyuncularla çalışmak isteyecektir, bu da en temel hakkıdır.

Sevgimizi kazanmış olan bazı oyuncular ile profesyonel yaşam gereği yolları ayırma kararı alınmışsa üzülebiliriz, içimiz burkulabilir ama bunu farkla alanlara kaydırmak doğru değil, çok başka yerlere kayan talihsiz yorumlar var maalesef...

Yerde sürünen bir Galatasaray basketbol bayrağını biz diktik.. Hafif de dalgalanmaya başladı.. Şimdi bunu daha da dalgalandırmak lazım. Bunun için ne yapılması gerekiyorsa yapacağız. Burada her şey takımla başlıyor, takımla bitiyor. Bireyler sisteme hizmet ettikleri sürece değerliler.. Oktay Mahmuti

edit: bu forumda tek bir argomu görmediniz...hoşlanmadıgım sevmedigim şahsa veyahut o günkü performansından ötürü kızdıgım bir oyuncuya kötü söz söylemek yerine 'paşa' tabiri kullanıyorum...bu mudur sitenin çerçevesi? abdülhamid'in ruhu şad olsun o da pek severdi böyle kelime yasaklarını...

Kardeş o zaman Hagili, Popesculu kadro dagıldıktan sonra, Hakan Şükür'ün İtalya'ya gönderildiginde, Terim uefa kupası sonrası gönderildiginde flan bıraksaydık hepimiz bıraksaydık Galatasaray'ı.

Yapılanmayı beğenmiyorum diyen herkes zaten Mahmuti taraftarı sanan insanlar diyor...

Ben Galatasarayı her zaman destekler ve severim...
Fakat ben Galatasarayı seviyorum diye, ona hizmet ettiğine inanılan herkesi sevmek zorunda değilim...
Ben takımımı alkışlarım kazansın isterim ve biter...
Kazanır sevinirim, kaybeder üzülürüm...
Ben eskiden yaşadığım şehir itibari ile Galatasaray basketbol takımını izleyemezdim...
Sonraları TV de izlemeye başladım senede 1-2 defa oda...
Koraç kupası senelerinde TOFAŞ-EFES-ÜLKER taraftarıydım...
Çünkü izleyebildiğim tek onlardı...
Onlar içinde sevinirdim...
Ama Galatasaray dediğin zaman hep dururdum...
Şimdi bakıyorum taraftara, basketboluda futbola çevirdiler...
Ben örneğin; Tutku'yu çok severdim... Şimdi BJK maçında izlerken onu yine ayrı bir gözle izleyeceğim. Ve oyunundan keyif alacağım...
Fakat bu bizim kazanmamızı istememi engellemeyecek...
Hawkins konusu ise başlı başına canımı yakıyor...
Madem Ergin hoca ile yürüyordu. Madem hoca ona güveniyordu. Fener 3 kuruş fazla verince onlara gitmeyecekti...
Ben 2 sayı için sakatlanan oyuncumuza değişmem... Hawkins gibi bizi 2 dakikada satanları...
Geldiğinde umarım, başka bir takım 2 kuruş fazla vermez...
Bakarsınız sözleşmesini feshedip kaçmış...

Biz final serisine doğru düşüşe geçtik...
BJK çıkışa geçti, koca sezon adından bahsedilmeyen adam ise şimdi ilah ilan ediliyor...
Seneye bu oyuncudan verim alınamadığı zaman... Şampiyonluk gelmediği zaman...
Takımını ve vefayı önemseyenleri değil, ama başarı için her yol mübahtır deyip, Kupalara ve kişilere tapanlara...
Gidin EFES yada FÜLKER destekleyin...
Çünkü onlar aldı kupayı diyeceğim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...