Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gordon- Domercant - Hawkins - Macvan - Ndong. . Eurocuptayken de pek alâ guzel bir kadro kuruluyormuş demekki.. Euroligde olsaydık eminim daha müthiş bir kadro kurardık, seneye o da olur inşallah. :)

gordon-macvan şu ana kadar gerçekleşen transferler. Bence çok iyi transferler yapıyoruz gibi,tabi bunu kağıt üstünde söyleyebiliyoruz. Ama Domercant yalan olacak gibi ne zamandır haber çıkmıyor. Herhalde şu eurolig olayını halledemediler. Peki Lakovic'in gönderilmemesi bu yüzden mi? yani en azından kaliteli bir sutör mü istiyor ergin hoca takımda. Şu kadro bir tamamlansa da artık maç izlesek. Çok özledim çook :)

Gordon- Domercant - Hawkins - Macvan - Ndong. . Eurocuptayken de pek alâ guzel bir kadro kuruluyormuş demekki.. Euroligde olsaydık eminim daha müthiş bir kadro kurardık, seneye o da olur inşallah. :)

Euroleague'de oynasaydık belki de Spanoulis, Kaimakoglou,Sofoklis ve Nik Caner Medley şuan kadromuzdaydı :) Spanuolis'i tam bilmiyorum ama Kaimakoglou, Sofoklis, Caner Medley'e yüksek ücret teklif etmemize rağmen reddetmişlerdi. Bence EuroLeauge'de olmadığımız için reddettiler.

Yine söyleyeyim bizim aradığımız uzun Bonsu.Hem hücumu hem savunmayı iyi yapan bence özel bir oyuncu. N'dong ile fazla maliyet farkı yoksa ben Bonsuyu tercih ederim

Bonsu'nun henüz Maccabi ile resmi olarak açıklanmış bir durumu yok dimi? Gerçi M.Özyer teklifi geri çektiğimizi açıklamıştı...

Lakovic, Kazan, Domercant, buy out,

kostas xydias ‏@xydias
Lakovic in talks with Unics Kazan via @MarcoCalise

- Demek ki ben uydurmuyormuşum.

Ben söylüyorum bizim yönetim staff ve teknik heyete boşa para veriyor. Forumda aslan gibi gençlerler var. Misal ilk iş oyuncu transferini Onur'a bırakalım. Teknik heyet için de çok arkadaş var. Şanslı camiayız vesselam :)

En çok Batist´in Ülker´e gitmesine üzüldüm. En beğendiğim oyuncaların başında geliyordu. Euroleague keşke kalabilseydik belki bizimkiler alırdı ama pek sanmıyorum. Kimsenin aklına gelmezdi yine.Pivot olarak Bonsu olsa iyi olurdu ama olmayacak gibi sebebi neden bilmiyoruz. Ama Ndong da iş yapar her türlü hem de Furkanın süreleri de pek kısalmaz en azından. Furkan için iyi. İnşallah Ergin hoca İlkan-Göksenin-Furkan gibi gençleri kenarda unutmaz.Geçen sezon zorda kalana dek Serhat ve Ersin Dağlı´yı da kenarda unutmuştu pek süre vermiyordu.

Arkadaşlar,

Yorumlarımızı yazarken kullandığımız Türkçe'ye biraz daha özen gösterelim. Hiç birimizin dil bilgisi inanılmaz düzeyde değil. İmla hataları tabiki olacaktır. Ama geliyodu,olmuycak,bilmiyoz gibi kullanımlardan kaçınırsak daha hoş olur.

Tşk.

Twitter hesabımdan Can İşbakan'a N'dong hakkında bilginiz var mı diye bir soru sormuştum. Şöyle cevap vermiş :

Can Isbakan ‏@canisbakan
@OguzhanTonyali var, Real Madrid istiyor, GS arttırırsa parayı alabilir N'dongu

Benim düşüncem, fiyat yüksek olsa bile bu parayı vereceğimiz yönünde. Hem zaten Real Madrid Barcelona'nın ezeli rakibi olduğu için fiyat konusunda Barça'nın Real Madrid'ten yüksek bir fiyat talep edeceğini düşünüyorum. Eğer N'dong için Real Madrid ile kapışıyorsak, Barcelona bize daha ılımlı yaklaşabilir.

Acaba Avrupa liglerinde de bizdeki gibi bir buy-out ödeme zorunluluğu var mı yabancı oyuncular için?Mesela N'Dong bize değil Madride gitse,Real Madrid Barcelona'ya para ödüyor mu sözleşmesi bitse bile?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...