Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sene sonucu Allah korusun 0 çekersek Ataman'cılar ne diyecek acaba? Rakiplerimiz çok iyi transferler yaptı kadroları bizden iyidi mi?

Şunu herkes çok net bilsin ki bu sene taraftar olarak iş bize düşüyor. Abdi İpekçi'yi mümkün olduğunca dolu tutmazsak bu rakipler bu bütçeler karşısında işimiz imkansız. Geçen sene birçok taraftar salona adım attığı anda sayın Ataman'a küfrediyordu fakat bu sene tam tersi bir destek verilmesi lazım.

35 yaşındaki N'Dong'a 1 senelik daha performansı için emekli ikramiyesini biz vereceğiz herhalde o da güzel. Her şeye rağmen GALATASARAY'ımızı destekleyeceğiz. Kişiler gelip geçici GALATASARAY kalıcıdır.

Bo, Farmar, Jamont derken çok kaliteli bir ligin habercisi oluyor. Yanlız bizim de transferler açıklansaydı iyi olacaktı. Yanlız arkadaşlar şu Cevher olayı Hawkins'in boy outunda indirim yapılması anlamına gelebilir mi?

Sene sonucu Allah korusun 0 çekersek Ataman'cılar ne diyecek acaba? Rakiplerimiz çok iyi transferler yaptı kadroları bizden iyidi mi?

Şunu herkes çok net bilsin ki bu sene taraftar olarak iş bize düşüyor. Abdi İpekçi'yi mümkün olduğunca dolu tutmazsak bu rakipler bu bütçeler karşısında işimiz imkansız. Geçen sene birçok taraftar salona adım attığı anda sayın Ataman'a küfrediyordu fakat bu sene tam tersi bir destek verilmesi lazım.

35 yaşındaki N'Dong'a 1 senelik daha performansı için emekli ikramiyesini biz vereceğiz herhalde o da güzel. Her şeye rağmen GALATASARAY'ımızı destekleyeceğiz. Kişiler gelip geçici GALATASARAY kalıcıdır.

Destek vereceğim deyip deyip saydırmakta güzel hareketmiş doğrusu. Yapılan hamleleri sorgulama yeteneğinizi keşke geçen yıl sezon ortası yapılan yanlış transferlerde de kullansaydınız da şampiyonluktan olmasaydık

Destek vereceğim deyip deyip saydırmakta güzel hareketmiş doğrusu. Yapılan hamleleri sorgulama yeteneğinizi keşke geçen yıl sezon ortası yapılan yanlış transferlerde de kullansaydınız da şampiyonluktan olmasaydık

Onur o oyuncular geldiğinde kötü oyuncular olarak gelmedi. Biri adriyatik liginin mvp si diğeri Barelona'nın Le mans 'ta oynayan kalburüstü bir ohyuncusuydu . Geçen sene bütçe filan da arttırılmadı kimse yalan söylemesin. Bu seneki bütçe Mahmuti'nin elinde olsa bana Domercant'i Macvan'ı N'dong'u Hawkins'i almayın mı diyecekti..

Sizlerdeki bu ayrıştırıcı zihniyet varken birlik olmak çok zor maalesef yok Atamancı yok Mahmutici yok Özyerci vb...

Neye dayanarak işimizin imkansız olduğunu söylüyorsun ? Bütçe olarak bir EuroCup takımının çok üzerinde ve ligdeki diğer rakiplerimizden de '' ezilecek '' tarzda, çok düşük bütçemiz yok...

Kadro olarakda ligin en iyi yerli rotasyonuna sahibiz. Yabancılarda bahsi geçen ve resmileşmesi beklenen ve açıklanması muhtemel isimlere baktığımızda diğer rakiplerle aramızda dağlar kadar fark olmadığı tam tersi bazı pozisyonlarda bizim üstün olduğumuzu görürsünüz...

Kadro kimyası olarak ne istediğini ve ne oynatacağını çok iyi bilen bir koç ekibimiz var...

N'Dong bu ligde ve euroCup fazlasıyla iş yapar 2 yıl daha.

Gençler ne Mahmuticiler var ne de Atamancılar. Birbirinize bu tarz ithamlarda bulunmayı bırakın bence. Herkesin farklı görüşleri olması doğal. Bunu tartışalım konuşalım ama ithamlardan vazgeçelim.

Ayrıca şunu da aklınızdan çıkarmayın Mahmuti cefasını çekti Ataman sefasını sürecek. Sene sonunda hiçbir başarı Mahmuti'nin başarısız olduğunu kabul ettiremez bana. Başarısız olunursa işte o zaman fiyasko. Umarım şampiyon oluruz veya Eurocup'ı alırız da euroleague'e gideriz.

Şimdiden sezon sonunu konuşmak bana göre yanlış ama konu oraya geldiğine göre 2 cümlede ben kurabilirim.Sezon sonunda Eurocup alınmaz ve ligde finale kalamazsak eğer bunu kimse başarısızlık olarak göremez sanırım.Rakiplerin ne kadar ciddi bir takım kurdukları ortada.Eğer bu durumda herkes Ergin hocaya yüklenip başarızlık olarak değerlendirirse , o zaman bazı arkadaşlarda çıkıp ; Geçen sene Oktay hoca bitik rakipler karşısında finale bile çıkaramadı bu takımı der ve iş iyice çıkılmaz hale gelebilir.Her iki tarafında haklı olduğu noktalar olur çünkü.İyisimi biz bunları bir kenara bırakıp henüz başlamamış bir sezon için şimdiden sonu hakkında peşin hükümler koymayalım.

Şimdiden sezon sonunu konuşmak bana göre yanlış ama konu oraya geldiğine göre 2 cümlede ben kurabilirim.Sezon sonunda Eurocup alınmaz ve ligde finale kalamazsak eğer bunu kimse başarısızlık olarak göremez sanırım.Rakiplerin ne kadar ciddi bir takım kurdukları ortada.Eğer bu durumda herkes Ergin hocaya yüklenip başarızlık olarak değerlendirirse , o zaman bazı arkadaşlarda çıkıp ; Geçen sene Oktay hoca bitik rakipler karşısında finale bile çıkaramadı bu takımı der ve iş iyice çıkılmaz hale gelebilir.Her iki tarafında haklı olduğu noktalar olur çünkü.İyisimi biz bunları bir kenara bırakıp henüz başlamamış bir sezon için şimdiden sonu hakkında peşin hükümler koymayalım.

Hiç alakası yok efendim. Bizde başarı şarttır diyerek taraftarın çok sevdiği hocayı kovarcasına taraftara rağmen yolluyorsan o zaman şampiyon yapacak kadro kuracaksın rakipler geçen sene de senden daha büyük bütçelerle oynadı.

Geçen sezonun ortasında yapılan transferlerden fazla şey beklenmemesi gerektiğini o zamanki koçumuz Oktay Mahmuti almadan önce ve aldıktan sonra pek çok kez dile getirdi. Özellikle sen ve senin gibiler bu muhabbetleri defalarca yazdınız cevap belli. Faydalı transfer sezon sonu yapılandır.

Seni özellikle takip ediyorum zaten yorumlarınla sivriliyorsun diğerlerinden ama her şeyin zamanı var, öğrenecek çok şey var ;)

Ayrıca şunu da aklınızdan çıkarmayın Mahmuti cefasını çekti Ataman sefasını sürecek. Sene sonunda hiçbir başarı Mahmuti'nin başarısız olduğunu kabul ettiremez bana. Başarısız olunursa işte o zaman fiyasko. Umarım şampiyon oluruz veya Eurocup'ı alırız da euroleague'e gideriz.

Asım Bey, tanımlamalarınızdan başarının sadece şampiyonluk yada Euroleage katılımı olduğunu anlıyorum. Eğer geçen sene başarılı olduğumuzu düşünüyorsanız (ben normal sezonun son 2-3 haftasına kadar öyle olduğunu düşünüyorum) çıta bunlar olmamalı. Unutmayın geçen senenin sonucunda biz euroleage katılım şasımızı kaçırdık (Kontrol elimizde olmasına rağmen). Bir de Mahmudinin cefa çektiğine katılıyorum, çok uğraştı ve emek verdi. Ancak unutulmasın çıta yükseldi ve Ataman'dan bu eşdeğerde bir başarı istiyoruz. Sanırım o da biraz cefa çekecek. Kendisi de taraftar ve camianın beklentilerinin farkında bence. Eğer Mahmuti Beşiktaş serisindeki başarısızlıktan dolayı gönderildi ise aynı sıkıntı Ataman için de geçerli olur ki o da bunun farkında bence.

Ayrıca Mahmuti ve Ataman tartışmalarını bir kenara bırakalım artık. Galatasaray geçtiğimiz iki yıldaki gibi son topa kadar mücadele eden, savaşan ve yenilgiyi kabul etmeyen bir takım olursa bence yeterli (Avrupada da başarılı olmak kaydı ile). Son iki yılda bir final bir de yarı final oynadık, son yıllarda zaten hep yarı finalde elenmiştik. Dolayısı ile teorik olarak mücadele haricinde aynı noktadayız. Bu seneki Fenerbaçe ve Efes kadrolarına ve kenar yönetimlerine baktığımızda işler bu sene biraz daha zor.

Hiç alakası yok efendim. Bizde başarı şarttır diyerek taraftarın çok sevdiği hocayı kovarcasına taraftara rağmen yolluyorsan o zaman şampiyon yapacak kadro kuracaksın rakipler geçen sene de senden daha büyük bütçelerle oynadı.

Ben Mahmuti düşmanı değilim ya da yönetimi savunmuyorum burda.Bu konu hakkında yönetimi yeterince eleştirdim zaten zamanında.Şampiyon yapılabilecek bir kadro kuruluyor ama rakiplerinde durumları ortada.Eğer geçen seneki gibi vasatın altında bir performans sergilerlerse , bu kuracağımız kadro ile finale çıkamazsak başarıslık olur tabi.

Evet işimizin bu sene biraz daha zor olduğunu düşünüyorum ama Hawkins-Domercant-Macvan üst düzey bir 5 numara ile en kötü final yaparız ligde.

Sefasını sürecek fikrine katılmıyorum çünkü yepyeni bir takım kurduk bu yıl yeni transferler antrenörler vs. Ben başarılı olacağımızı düşünüyorum umarım da öyle oluruz.Artık gerçekten Ataman-Mahmuti olayını bırakalım bize zarar verir bu sürtüşmeler.

Asım Bey, tanımlamalarınızdan başarının sadece şampiyonluk yada Euroleage katılımı olduğunu anlıyorum. Eğer geçen sene başarılı olduğumuzu düşünüyorsanız (ben normal sezonun son 2-3 haftasına kadar öyle olduğunu düşünüyorum) çıta bunlar olmamalı. Unutmayın geçen senenin sonucunda biz euroleage katılım şasımızı kaçırdık (Kontrol elimizde olmasına rağmen). Bir de Mahmudinin cefa çektiğine katılıyorum, çok uğraştı ve emek verdi. Ancak unutulmasın çıta yükseldi ve Ataman'dan bu eşdeğerde bir başarı istiyoruz. Sanırım o da biraz cefa çekecek. Kendisi de taraftar ve camianın beklentilerinin farkında bence. Eğer Mahmuti Beşiktaş serisindeki başarısızlıktan dolayı gönderildi ise aynı sıkıntı Ataman için de geçerli olur ki o da bunun farkında bence.

Ayrıca Mahmuti ve Ataman tartışmalarını bir kenara bırakalım artık. Galatasaray geçtiğimiz iki yıldaki gibi son topa kadar mücadele eden, savaşan ve yenilgiyi kabul etmeyen bir takım olursa bence yeterli (Avrupada da başarılı olmak kaydı ile). Son iki yılda bir final bir de yarı final oynadık, son yıllarda zaten hep yarı finalde elenmiştik. Dolayısı ile teorik olarak mücadele haricinde aynı noktadayız. Bu seneki Fenerbaçe ve Efes kadrolarına ve kenar yönetimlerine baktığımızda işler bu sene biraz daha zor.

Yok tamamen yanlış anlıyorsunuz. Bence birkaç sene daha şampiypnluk gelmese de bu oluşumun devam etmesi, sistemin oturması en büyük başarıydı. Ben yönetimin tavrını eleştiriyorum. Madem başarı sizin için sadece şampiyonluk o zaman şampiyon kadroyu kuracaksın. Gidip Fenerbahçe onu yaptı bunu yuaptı demeyeceksin. Ayrıca ben Oktay Hocayı çok sevdiğimi her zaman söyledim ama şunu da söyledim ben Ergin Ataman'ı küçüklüğümden beri çok severim hatta Oktay hoca Galatasaray'a gelene kadar daha çok severdim Ergin Hocayı. Hala da gri noktadayım. Benim itirazım birşeyi yapıyorsanız bozuyorsanız biz daha iyisini yapanıo getireceğiz diyorsanız getiriceksiniz yapacaksınız. Başarı kıstasınız şampiypnluksa şampiypn olacaksınız. Oktay Hoca biz şammpiyon olacağız demedi gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz dedi. Hiç gitmediğimiz yerlere gittik Oktay Hocayla. Euroleague'e katılmak amacımız dedi daha fazlasını yaptı. İki finalisti yendi. Şimdi çıkıp biz şampiypn olacağız deniyorsa Oktay Hoca gibi sözünde duracak Ergin Hoca ve yönetim...

Gordon-Domercant-Hawkins-Macvan-N'Dong bir kodro kurarsak ve bu takım şampiyon olamazsa Ergin Ataman başarısızdır. Şayet ki 2 sene öncesine kadar Barcelona'ya kendi evinde 16 sayı atmış, Oly'yi maymuna çevirmiş Ülker'e finalde o kadar aciz olmadık, geçtiğimiz senede de beğenilmeyen "Oviçler" ile CSKA ile OLY'yi yıktık.

Gordon domercant Hawkins Macvan N'dong - Mccaleb Bogdanovic Gist Sato Batiste karşılaştırmasında sanırım 2-3 ve 4 numaralarda bir adım öndeyiz. 1 numarada tartışmasız Mccalebb ama 5 numarada n'dong ve Batiste'in hangisinin hangisine üstünlük kuracağını kestirmek zor. Gençlik dönemleri olsa banko Batiste derdim ama N'dong yaşlandıkça daha iyi oynamaya başladı. Tabi şu da var ki Fenerbahçe'nin listesi kesinleşmiş liste bizimki ise duyum.

Ergin hocaya allah kolaylik versi basarisiz olmasini kolllayanlar var resmen. Bu sene en buyuk rakibimiz ulker eger gundemdeki isimleri alirsak cok iyi bir kadro olur. su an ki tabloda efes bizim ve ulkerin gerisinde kaliyor kadro olarak ama tabi bizim soylenen isimleri aldigimizi varsayarsak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...