Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biraz önce haberturkte okudum Ndong ile anlaştığımız yazıyor.
Hayırlısı olur inşallah.
Bu sene bu transferlerden sonra bizimde taraftar olarak görevimizi yerine getirmemiz gerekiyor.

Sizlerde biliyorsunuzki Macvan boşta olan bir oyuncu değildi, Maccabi ile çıkış bedeli için pazarlık halinde olduğumuzu sanıyorum...

O prosedürlerde tamamlansın Resmi Site açıklar...

Can İşbakan'ın dediğine göre; Domercant cuma gününe kadar sonuçlanacakmış. Hawkins içinde görüşmeler devam ediyormuş. Umarım güzel haberler alırız.

Meydan Basket ise Domercant ve Hawkins transferlerinin %98 bittiğini yazdı. Neden %98 onu anlamadım ? :)

Kısaltarak çeviriyorum:

Ndong Barcelona ve Real Madrid'den uzaklaşıyor denmiş başlıkta.

Bir hafta öncesine kadar Alman pasaportu da taşıyan Sengalli uzunun Barcelona'yla kontratını yenilemesi için her şey uygun gözüküyordu.

Real Madrid de, oyuncuyu seçenek olarak düşünüyordu. Fiziksel durumu şüphe uyandırsa da kendisinin transferinden vazgeçmemişlerdi.

Buna rağmen, iki takım da oyuncudan vazgeçtiler.

Galatasaray oyuncuya net olarak 1.2 million euroyu aşan bir teklif yaptı. Bir ispanyol kulübünün bu teklifi karşılamak için brüt iki milyon euroyu aşan bir ücreti gözden çıkarması gerekiyor.

Ndong süper hamle ligdeki yabancılarımız Jamont gordon-domercant-hawkins-Macvan-Ndong olursa süper olur çok kaliteli bir rotasyon eurocupta karşımızıda pek kimse duramaz...

FBÜlker Bo kadrosuna kattı, 1 numaralar rakiplerimizin gerçekten çok kaliteli isimler ama sahaya nasıl performans verecekler göreceğiz...

Savunma yönünde J.Gordon diğer rakiplerimizin 1 numaralarına göre daha ön plana çıkıyor hem fizik avantajıda var...

Beşiktaş bizden Cevher'i aldığına göre bir bedel ödemesi gerekecek. Bildiğim kadarı ile Cevher'in sözleşmesi sürüyordu. Eğer Hawkins alınacak ise ona ödenecek paranın azalması ihtimali oluşur. Bu gelişme de görüşmelerin sürdüğü gibi algılanabilir.

Beşiktaş bizden Cevher'i aldığına göre bir bedel ödemesi gerekecek. Bildiğim kadarı ile Cevher'in sözleşmesi sürüyordu. Eğer Hawkins alınacak ise ona ödenecek paranın azalması ihtimali oluşur. Bu gelişme de görüşmelerin sürdüğü gibi algılanabilir.
Cevher ve GS anlaşarak sözleşmeyi feshettiler. BJK bedelsiz aldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...