Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moderasyon'a bir öneri; forumda "basketfaul" kelimesi yazıldığı zaman "******" şeklinde görünmesi gibi bir imkan varsa iyi olur diye düşünüyorum.

Basketbolda manevra alanı bu denli darken neden sürekli beklemeyi tercih ediyoruz anlamış değilim. Macvan'ı menajeri açıklıyor, N'Dong'u kulübü açıklıyor ama bir biz açıklayamıyoruz aldık ya da almadık diye, bence bu büyük prestij kaybı Galatasaray futbolda istediğini alır diyerek gözü kara transferler yaparken basketbolda her şeyin bizim lehimize olduğu bir durumda bu sessizlik niye? Murat Özyer bilgilendirme yapsa olmaz mı? Burçin Badem konuşuluyor ayrıca alt yapı için ama her şey dedikodudan ibaret, biraz somut şeyler beklemek taraftarın hakkı değil mi yoksa ben mi fazla beklenti içindeyim?

Murat Özyer zaten gerekli açıklamaları yaptı.

Domercant ile ön sözleşme imzaladığımızı, bonservis için Kazan ile anlaşmaya çalıştığımızı, olmazsa FIBA'ya gideceğimizi. Hawkins ile ön sözleşmenin çarşambaya kadar geçerli olduğunu ve Beşiktaş ile anlaşmaya çalıştığımızı. Macvan ile de yine anlaşmaya yakın olduğumuzu ve Maccabi ile anlaşmamız gerektiğini.

Yani an itibariyle bu transferler için beklenen bonservisleri için kulüpleri ile anlaşmaktır, yoksa bekletmelerinde bir kasıt yoktur.

Gordon tamam, bahsi geçen yabancılar Domercant, Hawkins, Macvan ve N'Dong (ki transferlerinin an meselesi olduğu anlaşılıyor) resmileşirse geçen sezondan -kağıt üstünde de olsa- daha iyi bir kadroya sahip olacağımızı düşünüyorum. Çok iyi kadrolar her zaman başarıya ulaşamıyor ama çoğumuzun korkusu şimdilik boşa çıktı diyebiliriz, hedeflerimizde değişiklik olmayacak, bu neredeyse kesin.

Oktay hocanın gidişi hepimizi çok yaraladı. Hala da üzülürüm hatırladıkça ama artık Ergin hocaya ve takıma destek verme zamanı. Eski defterleri kapatıp geçen seneki birlikteliği yakalamamız şart. (Tabi ki Oktay hocaya yapılan ayıbın bir daha hiç bir Galatasaray çalışanına karşı tekrarlanmaması gerçeğini de hiç bir zaman gözden kaçırmamalıyız.)

Daha konuşmak için çok erken ama çok büyük bir ihtimalle Efes, FB Ülker, biz ve Banvit (ya da Beşiktaş) yarı finale kalır. Bu noktada Efes'le FB eşleşirse bizim için enfes olur.

Murat Özyer zaten gerekli açıklamaları yaptı.

Domercant ile ön sözleşme imzaladığımızı, bonservis için Kazan ile anlaşmaya çalıştığımızı, olmazsa FIBA'ya gideceğimizi. Hawkins ile ön sözleşmenin çarşambaya kadar geçerli olduğunu ve Beşiktaş ile anlaşmaya çalıştığımızı. Macvan ile de yine anlaşmaya yakın olduğumuzu ve Maccabi ile anlaşmamız gerektiğini.

Yani an itibariyle bu transferler için beklenen bonservisleri için kulüpleri ile anlaşmaktır, yoksa bekletmelerinde bir kasıt yoktur.

Murat Özyer 10 gün önce yapmıştı bu açıklamaları ve üzerinden günler geçti değişiklik yok. Futbolda böyle mi delinin biri bir oyuncu yazılıyor pat yalanlanıyor haber soğumadan, basketbolda 10 gün oluyor hala bekliyoruz basketbol taraftarı futbol taraftarı kadar bilgiyi,saygıyı hak etmiyor mu?

Murat Özyer 10 gün önce yapmıştı bu açıklamaları ve üzerinden günler geçti değişiklik yok. Futbolda böyle mi delinin biri bir oyuncu yazılıyor pat yalanlanıyor haber soğumadan, basketbolda 10 gün oluyor hala bekliyoruz basketbol taraftarı futbol taraftarı kadar bilgiyi,saygıyı hak etmiyor mu?

Bir şeyleri eleştirmek için ne kadar abartıyoruz ya. Adam çıkmış anlaştığımız oyuncuları söylemiş, kulüpleriyle anlaşmaya çalışıyoruz demiş daha ne desin. Zaten anlaştığımız oyuncular da Eurocup seviyesinin en üst düzeyi, futboldan bir eksiği yok. Burda yabancı hakkımız da belli, kulüplerle pazarlık halindeyiz. Olmayan oyuncularla anlaşmaya çalışıyoruz mu densin bize yani. Futbolda da 5 aydır Melo'yu bekliyoruz ona bakarsanız.

Bir şeyleri eleştirmek için ne kadar abartıyoruz ya. Adam çıkmış anlaştığımız oyuncuları söylemiş, kulüpleriyle anlaşmaya çalışıyoruz demiş daha ne desin. Zaten anlaştığımız oyuncular da Eurocup seviyesinin en üst düzeyi, futboldan bir eksiği yok. Burda yabancı hakkımız da belli, kulüplerle pazarlık halindeyiz. Olmayan oyuncularla anlaşmaya çalışıyoruz mu densin bize yani. Futbolda da 5 aydır Melo'yu bekliyoruz ona bakarsanız.

Mesele birisinin gelip gelmemesi değil, mesele futbolda alakasız bir isim dahi medyada yer alsa hemen yalanlamalar,açıklamalar gelirken basketbolda resmi bir açıklama bile yok, Murat Özyer twitterdan açıklama yapmış bu mu yani yönetim anlayışı.. Bu tarzın doğru olduğunu düşünüyorsan sen öyle düşünebilirsin tabii, ben basketbola önem verilmediğini düşünüyorum ki ben basketbol taraftarıyım futbol sevmiyorum,izlemiyorum...

Lakovic Kazan'ın sözleşme teklifini reddetmiş gibi bir söylenti var. Aslında o kadar şutör oyuncu arasında lakovic boş şutlar bulur ve geçen seneki oyununu gelişirebilir. 6. yabancı alınacaksa Lakovic'in gönderilmesi gereksiz olur bence.

Cevher'in Shumpert'in Evren'in bir de sanırım Caner'in de bizimle bu sene içinde sözleşmesi vardı ama bu üç oyuncu da takımdan ayrıldı muhtemelen yeni takımlarından alacakları yıllık ücret bizdeki kadar değildir.Biz bu oyunculardan çıkmak için para ödedik mi bilgisi olan var mı ?

David hawkins transferi için kritik gün bugün ön protokolün son günü , olumlu ya da olumsuz sonuçlanıcak yani .Umarım Gordon, Hawkins , Domercant üçlüsünü takımımızda izleme şansına erişiriz ..

haber çıktığından beri domercant'in yolunu dört gözle bekliyorum.. Bu adam bir maçı tek başına alabilecek ender yıldızlardan biri.. Ve bu düzeyde bir oyuncunun senelerdir eksikliğini hissediyoruz.. Ligde rakiplerin çıtayı yükselttiğini düşünürsek domercant takımımız icin şart..

( Kesinlikle öyle abi ne desem tersi çıkıyor ) Şaka bi yana düşüncelerim şu yönde oyuncu gitmek istiyor olabilir sözleşmesinde açık olarak bir şey görmüyorum ben sonuçta eurolig takımına gidebilir 150bine yazıyor eurolig takımı değiliz şuanda o zaman Kazanın satmama hakkı vardır diye düşünüyorum ki bence Fibada böyle düşünecek .

Domercant'te problem çıkarsa Lakovic yüzde 99 kalır. Ama Lakovic'i sevmeme rağmen Domercant'i tercih ederim açıkçası.

Gordon-Doemrcant-Hawkins-Macvan-N'Dong.

Şu yabancı rotasyonunu izlemek istiyorum. Nolur bir aksilik çıkmasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...