Bir aralar Chuck Eidson transferi gündemimizdeydi. David Hawkins transferinde Beşiktaş'la anlaşamazsak Chuck Eidson düşünülebilir bence.
Milan Macvan'ın imzalı sözleşmesi Galatasaray Kulübü'ne ulaştı ancak sözleşmenin geçerlilik kazanması, Maccabi'den bonservisinin alınmasıyla mümkün olacak.
Basketfaul
Murat Özyer zaten gerekli açıklamaları yaptı.
Domercant ile ön sözleşme imzaladığımızı, bonservis için Kazan ile anlaşmaya çalıştığımızı, olmazsa FIBA'ya gideceğimizi. Hawkins ile ön sözleşmenin çarşambaya kadar geçerli olduğunu ve Beşiktaş ile anlaşmaya çalıştığımızı. Macvan ile de yine anlaşmaya yakın olduğumuzu ve Maccabi ile anlaşmamız gerektiğini.
Yani an itibariyle bu transferler için beklenen bonservisleri için kulüpleri ile anlaşmaktır, yoksa bekletmelerinde bir kasıt yoktur.
Murat Özyer 10 gün önce yapmıştı bu açıklamaları ve üzerinden günler geçti değişiklik yok. Futbolda böyle mi delinin biri bir oyuncu yazılıyor pat yalanlanıyor haber soğumadan, basketbolda 10 gün oluyor hala bekliyoruz basketbol taraftarı futbol taraftarı kadar bilgiyi,saygıyı hak etmiyor mu?
Bir şeyleri eleştirmek için ne kadar abartıyoruz ya. Adam çıkmış anlaştığımız oyuncuları söylemiş, kulüpleriyle anlaşmaya çalışıyoruz demiş daha ne desin. Zaten anlaştığımız oyuncular da Eurocup seviyesinin en üst düzeyi, futboldan bir eksiği yok. Burda yabancı hakkımız da belli, kulüplerle pazarlık halindeyiz. Olmayan oyuncularla anlaşmaya çalışıyoruz mu densin bize yani. Futbolda da 5 aydır Melo'yu bekliyoruz ona bakarsanız.
Konu Fibada ben olumsuz sonuçlanacağını düşünüyorum .Domercant konusunda durum nedir arkadaşlar ?? Gelecek mi , gelebilir mi, sözleşmede ki durum, alabilme ihtimalimiz nedir ??
Konu Fibada ben olumsuz sonuçlanacağını düşünüyorum .