Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
( Kesinlikle öyle abi ne desem tersi çıkıyor ) Şaka bi yana düşüncelerim şu yönde oyuncu gitmek istiyor olabilir sözleşmesinde açık olarak bir şey görmüyorum ben sonuçta eurolig takımına gidebilir 150bine yazıyor eurolig takımı değiliz şuanda o zaman Kazanın satmama hakkı vardır diye düşünüyorum ki bence Fibada böyle düşünecek .

Önce öyle yazıyor dendi ama sonradan eğer Kazan EL'ye katılamazsa 150 bini verince gider yazıyor dendi.Hatta tam olarak direk katılamazsa ibaresi var deniyor ki o ibare olmasa bile sözleşmede geçen tarihe kadar Kazan EL katılımcısı olmayacak.Bir de birşeylere güvenmesek bu kadar angaje olmazdık zaman kaybetedecek olan biziz Kazan'ın diretmekle kaybedeceği pek birşey yok çok çok FİBA'lık olan takımlardan haksız çıkan başvuru masraf falan ödüyorsa onu öderler oda KAZAN'a dokunmaz birkaç bin Euro birşeydir.

( Kesinlikle öyle abi ne desem tersi çıkıyor ) Şaka bi yana düşüncelerim şu yönde oyuncu gitmek istiyor olabilir sözleşmesinde açık olarak bir şey görmüyorum ben sonuçta eurolig takımına gidebilir 150bine yazıyor eurolig takımı değiliz şuanda o zaman Kazanın satmama hakkı vardır diye düşünüyorum ki bence Fibada böyle düşünecek .
Nerede o sözleşme. Biz de görmek isteriz açıkçası :)

David Hawkins için önemli bir gün, bilindiği gibi kendisiyle yaptığımız ön sözleşmesinin geçerliliği bugüne kadardı.

Çok istediğim bir transfer, umarım güzel haberini alırız..

Mesele birisinin gelip gelmemesi değil, mesele futbolda alakasız bir isim dahi medyada yer alsa hemen yalanlamalar,açıklamalar gelirken basketbolda resmi bir açıklama bile yok, Murat Özyer twitterdan açıklama yapmış bu mu yani yönetim anlayışı.. Bu tarzın doğru olduğunu düşünüyorsan sen öyle düşünebilirsin tabii, ben basketbola önem verilmediğini düşünüyorum ki ben basketbol taraftarıyım futbol sevmiyorum,izlemiyorum...

Futbolda basında yüz tane haber çıkıyor yalanlıyoruz, basketbolda alacağımız oyuncular belli neyi yalanlayacağız ya da açıklayacağız. Bitmemiş transferi nasıl açıklasın yönetim. Neyin resmi sitesi ben bunu anlamadım. Satmıyor adamlar, biz de pazarlık yapıyoruz. Çıkıp resmi siteden bunla bunla ilgileniyoruz dendiğini gördün mü sen hiç ?

Oyuncumuz Caner topaloğlu karşıyaka ile anlaşmış hayırlısı olsun kendisine cok sevdiğim bir oyuncuydu .
Daha önce burda konuştuğumuz Chuck Eidson için Anadolu efes ilgilenmeyi düşünüyormuş İsponyol gazetesi El Mundo Deportivo haberine göre.Şu ana kadar anlaşmayı planladığımız oyuncuların transferi olmazsa bizim için oyuncu havuzu da daralmış olucak .Gerci Murat özyer altarnatiflerimiz var dedi ama...

Oyuncumuz Caner topaloğlu karşıyaka ile anlaşmış hayırlısı olsun kendisine cok sevdiğim bir oyuncuydu .
Daha önce burda konuştuğumuz Chuck Eidson için Anadolu efes ilgilenmeyi düşünüyormuş İsponyol gazetesi El Mundo Deportivo haberine göre.Şu ana kadar anlaşmayı planladığımız oyuncuların transferi olmazsa bizim için oyuncu havuzu da daralmış olucak .Gerci Murat özyer altarnatiflerimiz var dedi ama...

Özerhun yalanlamış Eidson haberini .Demek ki gazete biraz kolpacı bizim n Dong haberini de bunlar vermişti ilk diğer üç oyuncunun bonservis sorunu var vakit alıyor anladım ama N Dong hala açıklanmadığına göre pek kesinleşmiş birşey yok sanırım

Hawkins yalan olacak gibi bir his uyandı bende. Eğer bugün ön sözleşmenin son günü ise olmayacak herhalde. Gerçi gece saat 12 ye kadar bu olay devam eder mi bilemiyorum.

@canisbakan
Hawkins icin Galatasaray ile Besiktas artik son asamada, anlastilar diyebiliriz, yarin transferin resmiyet kazanmasi bekleniyor..

@canisbakan
N'dong'da da gelismeler olumlu, o da artik Galatasaray'a cok yakin..

Ön sözleşme geçtikten sonra nasıl bir yol izlenecek bilmiyoruz ama Murat Özyer'in açıklamaları olumlu olduğu yönündeydi.Heralde bekleyip göreceğiz.Bonservis sorunu var olarak görünüyor.

Herhalde şu anda en iyi alteratif o bölge için Hawkins. Hoca da tanıdığı için ilk alternatifimiz oydu ama şimdi ön sözleşme bittikten sonra ne olacak çok merak ediyorum gerçekten.

Maccabi ile 100 bin dolara anlaşılmış.. Macvan bugün geliyormuş..

Yüz bin dolarsa gayet iyi zamanında 500 vermişlerdi diye hatırlıyorum Hemofarm'a yanlız yatırım yaptıkları adamdan vazgeçtiler Maccabi EL'nin en kurumsal en ne yaptığını bilen takımlarından biri bütçelerini de gayet iyi kullanıyorlar.Bildikleri birşey yoktur umarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...