Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kutay abi şahsen ben Macvan'ın Eurolegue seviyesinde 1.sınıf takımlarda üst düzey oynayabilecek kapasitesi olduğuna inanmıyorum.Yani Maccabi,Panathinaikos,Barca,Real gibi takımlarda bence iyi istatistikler yapabilecek ya da çok süre alabilecek bir kapasitesi yok.Yeterli görülmemiş olabilir.

Fakat biz de Euroleague 1.sınıf takımı değiliz maalesef.Macvan'ın bu durumu kötü oyuncu olduğunun ya da bize faydası olmayacağının göstergesi değil.Macvan,Partizan'da bence enfes bir sezon geçirdi.Takımı nerdeyse tek başına sırtladı.Bence daha da önemlisi kendini geliştirdi.İvkovic'in Sırbistan takımında ilk 5 başlayan bir oyuncuydu son şampiyonalarda.Israr ettiği bir oyuncuydu.Ben bize faydasının fazlasıyla dokunacağına inanıyorum.Yaşı da genç henüz.

Daha 23 yaşında bir uzun oyuncu kendisi. Uzun oyuncuların gelişimi uzun sürer. Yetenekli olmasa Maccabi ve Partizan kadroya katmazdı. Ayrıca Sırbistan Milli takımının önemli parçalarından biri. İyi bir transfer olur.

Ergin Ataman Barca'nın açıklaması bizi de şaşırttı henüz Ndong ile anlaşma sağlanmadı görüşmeler devam ediyor B planımız hazır demiş deniyor

Durun arkadaşlar Ergin ATAMAN ne zaman transfer ile ilgili açıklama yaptı bugüne kadar ?

Asıl konuşacak kişi Murat ÖZYER'dir, Ergin ATAMAN açıklama yapacağını sanmıyorum...

Çok çok iyi kadro kuruldu. Belki son 10 yılın 20 yılın en iyi kadrosu.Emeği geçenlere teşekkürler.Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı vereceğiz. Efes yarıfinalde kalır. Barac,Vujacic gibi adamlardan kurtulamadılar.Kaliteli yerli oyuncuları yaşlandı diğer yerlileri şampiyonluğa oynayacak takım ayarında değil(Birkan,Doğuş,Sinan vs). Overrated Savanovicte kalıyor galiba. 1 sezonluk oyunla inanılmaz bir kontrat kaptı Efesten. 28 yaşına kadar Euroleague oynamamış,Eurocupta bile bariz domine dememiş 1 sezonluk patlama yapan adama sadece Efes bu paraları verirdi zaten. Farmar ve Gordon takımı taşımaya çalışacaklar. Biz çok daha dengeli ve iyi bir kadroya sahibiz.Playofflar oynanırken Ermal örneğindeki gibi paranın gücünü kullanıp sporun etiğine yakışmayan hareketlerle oyuncularımızın aklını karıştırmazlarsa onlardan daha iyiyiz

Onur kardeş bence sezon içinde eğer büyük süprizler olmazsa efes en iyi kadro sahibi takım,başlarındada savunmayı prensip edinen Oktay hoca var,bu sene belkide onlar için geçiş dönemi olabilir benim için en önemli haber ne ndong hawkins nede başkası domercant'in gelmesi,o bizi çok yukarıya çıkarıcaktır,ksk günlerinden beri biliyorumki bence avrupada dribling'i durdurulamayacak 3 oyuncudan birisidir..bu sene dominant pivotlarla beraber umarım arzuladığımız başarıya ulaşacağız...

Onur kardeş bence sezon içinde eğer büyük süprizler olmazsa efes en iyi kadro sahibi takım,başlarındada savunmayı prensip edinen Oktay hoca var,bu sene belkide onlar için geçiş dönemi olabilir benim için en önemli haber ne ndong hawkins nede başkası domercant'in gelmesi,o bizi çok yukarıya çıkarıcaktır,ksk günlerinden beri biliyorumki bence avrupada dribling'i durdurulamayacak 3 oyuncudan birisidir..bu sene dominant pivotlarla beraber umarım arzuladığımız başarıya ulaşacağız...

Ben Efesin biz ve Ülkerin gerisinde olduğunu düşünüyorum.Bakalım neler olacak

Bunların hepsi kağıt üzerinde konuşulan şeyler. Önemli olan takım olmak bunun örneğini eurolig finalinde gördük. Bence en kötü ihtimalle lig de final oynayabileceğimizi düşünüyorum. Ama şu anda eurocup'ı kazanmak en önemli şey.

insallah transfer tamam önemli ama takım kimyasını kim tutturursa o yine başarılı olucak gecen sene bjkinin yaptığı gibi,ilk defa transferde doğru ve ihtiyacımız olan isimlerle anlaştık ins iki takımıda geride bırakıcaz...

Şu gelen oyunculara bakıyorum da biz yine geçen sene zor maçları iyi kazanmışız eski kadroyla.. Silkinmek güzel oldu, başarılarda gelir şimdi inşallah. :)

Milan Macvan'ın imzalı sözleşmesi Galatasaray Kulübü'ne ulaştı ancak sözleşmenin geçerlilik kazanması, Maccabi'den bonservisinin alınmasıyla mümkün olacak.

Basketfaul

Tüm bu oyuncular alındı diyelim ancak en önemli iş Ataman'a düşüyor. Önemli olan iyi takım olabilmek savunma yapabilmek. Bu işlerde iyi oyuncuları al olsunla olmuyor. Takım olabilmek çok farklı bir durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...