Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geniş kadro kim istemez ya bence o muhabbet yanlış anlaşıldı. 9 oyuncu bana yeter demiştir takımın fazla imkanı yok diye. Sırf istediği yabancıları almak için Türk rotasyonundan feragat etti ergin hoca. Rotasyon oyunu bu kim istemez 12 tane iyi oyuncu sakatlığı var Avrupa'sı var zor maçlar var play off var...

Takımın imkanlarını öğrenip de gelmiştir sanırım

Yalnız böyle bir kadro olursa değil Eurocup şampiyonluğu Euroleague şampiyonluğuna bile oynayabilirdik. Bu kadronun ne savunma zaafı olur ne de ofansta sıkışan tarafı olur. Şimdiden sezonu iple çekiyorum.

Behiç Bey kardeşim. Macvan'ı beğenmediğini söylüyorsun. Andersen daha iyidir vs. vs. E Andersen de 31 yaşında. Kendin ile çelişmiyor musun? Hawkins 3 hafta oynadı. Bizimkiler 1 sezon oynadı da ne oldu? Beşiktaş 3 kupayı aldı götürdü. Euroleague'e de direk katıldı. Rochestie'ye sabretmek iyi hoş da, o hiçbirzaman euroleague kalitesinde bir oyuncu olamadı olamayacak. Konuştuğumuz isimlerin yanından bile geçemez. Ergin Ataman'ın ne yapmak istediğini çok net Hiçbir zaafı olmayan ve her hamleye cevap verebilen bir takım istiyor Ataman. Yeri geldiğinde atlet, yeri geldiğinde şutör, yeri geldiğinde hızlı, yeri geldiğinde kontrollü, yeri geldiğinde içeriden, yeri geldiğinde dışarıdan, yeri geldiğinde kat eden bir takım istiyor. Gordon, Domercant, Hawkins, Macvan ve N'dong'lu bir takım elimizdeki ile yerli kadro bunların hepsini yapar. Diğer takımların da kadrolarında ise bu yukarıda yazdıklarımdan en az biri eksik. Ataman'ın başarısı da burada zaten.

Aynen katılıyorum, çok doğru bir açıklama...

Dorsey, Olympiakos ile 2 yıllık sözleşme imzalamış...

Joey Dorsey, NBA'den beklediği kontratı bulamayınca Olympiakos ile biten sözleşmesini 2 sene daha uzattı.Solobasket

Turbasket ‏@turbasket
With arrival of N'dong, GS 2012/2013 roster: Atsur-Gordon-Arslan-Koksal-Domercant-Akyol-Hawkins-Karaman-Macvan-Dudley-Aldemir-N'Dong-Sanli

bu kadro çoook büyük işler yapacak İNŞALLAH

Hawkins ve Domercant de kesinleşirse bu kadro ile Eurocup şampiyonluğu dışında herşeyi başarısızlık sayarım. Müthiş heyecan verici bir kadro.

Milan Macvan'ın menajerinin bu transferi açıklamasının üstünden yaklaşık 1 hafta geçti.

Neden hala resmi bir açıklama yok? Ufak pürüzler falan mı kaldı diyeceğim ancak 1 haftada insan hayattaki en ciddi problemlerini bile çözebilir.Ya da vazgeçildi.

N'dong transferini de sağolsun Barca'nın sitesinden öğrendik.Domercant'i falan da İsmail Şenol'dan öğreneceğiz.

Açgözlülük mü olur bilmiyorum ama eğer 6. yabancı alacaksak ilk önceliği pas olan,yedekliği sorun etmeyecek,tecrübeli bir combo guard isterim. Aklıma direkt Papaloukas geliyor.

Milan Macvan'ın menajerinin bu transferi açıklamasının üstünden yaklaşık 1 hafta geçti.

Neden hala resmi bir açıklama yok? Ufak pürüzler falan mı kaldı diyeceğim ancak 1 haftada insan hayattaki en ciddi problemlerini bile çözebilir.Ya da vazgeçildi.

N'dong transferini de sağolsun Barca'nın sitesinden öğrendik.Domercant'i falan da İsmail Şenol'dan öğreneceğiz.

abi Burak ve amrabat açıklamalar 2 hafta sonra geldi :)

Milan Macvan ile uzun süreli anlaşma yapam Maccabi neden doğru düzgün oynatmadan takımdan yolladı ? Oyun sistemi yada koçla mı ilgili yoksa başka bir nedeni mi var ? Bir de başka bir başlıkda da sordum ama kombineler ne zaman satışa çıkacak

Açgözlülük mü olur bilmiyorum ama eğer 6. yabancı alacaksak ilk önceliği pas olan,yedekliği sorun etmeyecek,tecrübeli bir combo guard isterim. Aklıma direkt Papaloukas geliyor.

papaloukas 6.yabancı olmaz garanti kontratı vardır euroleague de bence....6.yabancı alıcak olsak bence daha gelecek vaadeden isimler olabilir mesela Litvanya ümit milli takımında 92 doğumlu Vytenis Cizauskas PG ve Edgaras Ulanovas 2 numara ve bence yaşıtlarına göre fark yaratan isimlerdi özellikle Cizauskas...ama Zalgiris kadrosundalar ....

Kutay abi şahsen ben Macvan'ın Eurolegue seviyesinde 1.sınıf takımlarda üst düzey oynayabilecek kapasitesi olduğuna inanmıyorum.Yani Maccabi,Panathinaikos,Barca,Real gibi takımlarda bence iyi istatistikler yapabilecek ya da çok süre alabilecek bir kapasitesi yok.Yeterli görülmemiş olabilir.

Fakat biz de Euroleague 1.sınıf takımı değiliz maalesef.Macvan'ın bu durumu kötü oyuncu olduğunun ya da bize faydası olmayacağının göstergesi değil.Macvan,Partizan'da bence enfes bir sezon geçirdi.Takımı nerdeyse tek başına sırtladı.Bence daha da önemlisi kendini geliştirdi.İvkovic'in Sırbistan takımında ilk 5 başlayan bir oyuncuydu son şampiyonalarda.Israr ettiği bir oyuncuydu.Ben bize faydasının fazlasıyla dokunacağına inanıyorum.Yaşı da genç henüz.

Macvan gerek Hemofarm'da gerekse de Partizan'da takımın 1 numaralı opsiyonuydu. Bizde öyle bir durumu olmayacak. Onu takım oyunu içinde değerlendirmek gerekecek. İlk tecrübeleri pek iyi geçmedi ama Ergin Ataman'ın takımında daha fazla sorumluluk alacaktır. Erceg kadar katkı verir en azından ki o katkı da çoğumuzu mutlu eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...