Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Macvan gelmesi süper olucak...Boniface Ndong benim için süper bir hamle geçen yıldan beri istiyordum alındı...domercant ta alınmalı ve Hawkinste sorun çıkarsa bence ilk adayımız Pete Mickael olmalı süper bir yabancı kadromuz var yerlilerimizde iyi Şampiyonluklara oynayacağız demektir....Ama keşke yatırım sadece transferle sınırlı olmasa şu salon konusu halledilse A lisansı almak içten bile değil....

Rakiplerimize üstünlük kuracağımız en önemli nokta Domercant-Hawkins ikilisi o yüzden transferleri çok önemli. Çünkü 3 numarada Efes Vujacic'i Fenerbahçe Bojan'ı kullanıyor, yani birini tutsalar diğeriyle eşleşecek oyuncuyu bulmaları çok zor. O noktada büyük fiziksel üstünlüğümüz olur.

Ersin,Ndong ve son olarak Macvan'ın gelmesiyle birlikte en mutlu olduğum nokta, hem uzun hemde bileği düzgün üç tane adama sahip olduk pota altında. Orta mesafe şutlarıyla çok can yakacak bu isimler. Ergin Ataman sisteminde takır takır işler bu düzenek...

Takım sezonu 20 Ağustos'ta açıyor.

Jaka Lakovic ‏@LakovicJaka
Finished my 3rd week of preparation! Now it's time to go to Istanbul and start team preseason.

Lakovic'in de gitmeye niyeti yok pek.

Geçen sene Jaka'nın gelmesine o kadar sevinmiştim ki, gitmesini bu kadar isteyeceğim aklıma gelmezdi ama üzgünüm.Takım yapısında kendisine ihtiyaç yok malesef, olursa 6. yabancı fakat biraz maliyetli olur gibi.

Jaka gitmiyorsa yapcak bişey yok Unicse veremiyorsak domercant karşılığı biraz tuzlu da olsa süper bir 6.yabancı olur...daha ne istiyebilirdik ki eurocup ta iş görür...

Belki Ergin Hocanın da onu göndermeye niyeti yoktur. Jaka geçen senenin son maçlarında çok güzel oyunlar çıkarmıştı Bjk serisi hariç.. Eurocup'ta büyük bir tecrübe iyi bir opsiyondur Jaka Lakovic "Feda" derse kalsın :)

jaka kalırsa hawkins-domercant'tan hawkins alınır.çünkü öbür türlü gordon-jaka-domercant fazla kısa ve yumuşak kalacak bir 3'lü olabilir ve tam bir 3 numaramız olmaz.kaldı ki domercant'in transferi de bizi uğraştırıyor.ayriyeten 6. yabancı olayına gireceğimizi hiç düşünmüyorum.zaten yeteri kadar bir genişliği var kadronun.ama benim de herkesten çok istediğim adam domercant şu an.bir yolu bulunsa da şu son transferlerin,biz de istediğimiz kadroya sahip olsak.

32 yaşındaki oyuncuya ulaşılamadığını söyleyen Unics Kazan İkinci Başkanı Stanislav Eremin, “Bizim aldığımız bilgilere göre Domercant farklı bir kulübe imza atmış. Bütün bu geçen zaman boyunca Henry’nin menajerleri, oyuncularının Unics’te kalacağını ifade etmişlerdi” şeklinde konuştu

ndong 1 yıllık-macvan 2 yıllık açıklandı hayırlı olsun 2-3 rotasyonuna gelicek domercant-hawkins te sorunlar çözülmeli çünkü NBA dekiler dışında pek bir alternatifimizde yok keşke zamanında Sonny Weems ve David Moss gibi isimlerle görüşseydik çok iyi olurdu çünkü hawkins-domercant işi çok uzar gibi duruyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...