Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ndong 1 yıllık-macvan 2 yıllık açıklandı hayırlı olsun 2-3 rotasyonuna gelicek domercant-hawkins te sorunlar çözülmeli çünkü NBA dekiler dışında pek bir alternatifimizde yok keşke zamanında Sonny Weems ve David Moss gibi isimlerle görüşseydik çok iyi olurdu çünkü hawkins-domercant işi çok uzar gibi duruyor...

Gerçekten David Moss olsa tadından yenmezdi.

Moss ada kancayı takmak lazım bence 2-3 için mükemmel olur hawkins yerine domercant için ise site kucağını açmış beklio zaten:D

Domercant hakkında açıklama görmüştüm. Adam Unics'li yöneticilerin telefonlarına cevap vermiyormuş. Hem adam bizimle anlaşma sağlamış. Bu saatten sonra vermemek gibi birşey olmaz. FIBA'dan onay çıkar. Hawkins ise kısa süre içinde açıklanır.

Uzunlar açısında Eurocup'ın çok üzerinde, hatta EL seviyesinde sayılabilecek bir uzun kadrosu oluşturduk. Sıra kısalarda, bitsin şu iş de önümüze bakalım artık.

Hawkins ve Domercant transferleri de de resmileşirse bir çoğumuzun izleyeceği en kaliteli Galatasaray kadrosuna sahip olacağız. Takımdaşlık da geçen sezonki gibi olursa, çıtayı düşürmeyiz.

Ayrıl da gel Hawkins, ayrıl da gel Domercant.

Domercant ve Hawkins (bence gelmesin) Gelmeyeceklerse
Gordon'u 2 çekip
Nba free lerinden: Maurice Evans(3 numaraya),
1 ve 2 oynayabilecek bize lazım olana aslında Tecrübeli ve patlayıcı Baron Davis veya Mike Biby olmassa Jannero Pargo..
Ama Davis gelse ne iyi olur sakallıda uzatır :D

hawkins ve domercant da gelirse bence ligin en iyi kadrosuna sahip olacaz şahsi görüşüm bu katılmayana saygı duyarım. efes zaten kadro olarak çok vasat bize ve fbülkere göre. biz yerlilerde fbden çok daha üstünüz ve bence 5 yabancıyı total değerlendirdiğimizde yabancılarımız daha dengeli ve iyi. ülkerin en büyük noktası mccaleb diğer noktalarda üstünüz

hawkins ve domercant da gelirse bence ligin en iyi kadrosuna sahip olacaz şahsi görüşüm bu katılmayana saygı duyarım. efes zaten kadro olarak çok vasat bize ve fbülkere göre. biz yerlilerde fbden çok daha üstünüz ve bence 5 yabancıyı total değerlendirdiğimizde yabancılarımız daha dengeli ve iyi. ülkerin en büyük noktası mccaleb diğer noktalarda üstünüz

Yorumuna kesinlikle katılmıyorum...efes kadrosu vasat değil 3 numara dışında gayet sağlam bir rotasyonları var bence....fbden yerli olarak üstünüz de diyemeyiz belki 2 sene sonra üstün olabiliriz ama su anki durumda yerliler düşünüldüğünde engin-ender-göksenin-cenk-dudley-ilkan-furkan rotasyonu pişmesi gereken isimler çoğunlukta karşıda barış ermiş-ömer onan-emir-kaya-oğuz rotasyonu olucak ki bariz üstünüz demek garip olur bizim oyuncuların ne vereceklerini kestirmek zor ama karşıdakilerin ne oynayacakları kesin gibi birşey(iyi yada kötü yönde)....

Yorumuna kesinlikle katılmıyorum...efes kadrosu vasat değil 3 numara dışında gayet sağlam bir rotasyonları var bence....fbden yerli olarak üstünüz de diyemeyiz belki 2 sene sonra üstün olabiliriz ama su anki durumda yerliler düşünüldüğünde engin-ender-göksenin-cenk-dudley-ilkan-furkan rotasyonu pişmesi gereken isimler çoğunlukta karşıda barış ermiş-ömer onan-emir-kaya-oğuz rotasyonu olucak ki bariz üstünüz demek garip olur bizim oyuncuların ne vereceklerini kestirmek zor ama karşıdakilerin ne oynayacakları kesin gibi birşey(iyi yada kötü yönde)....
efesin farmar dışında hangi yabancısı bu galatasaray kadrosunda oynar sence? bence efes yabancılar bazında bariz vasat bize ve fbye göre

efesin farmar dışında hangi yabancısı bu galatasaray kadrosunda oynar sence? bence efes yabancılar bazında bariz vasat bize ve fbye göre

geçen yılda bu yüzden sorunlar yaşadık takımımızı yüceltip rakipleri küçümsemek koca sezon küçümsenen 6 kişiyle şampiyon mu olucak denen bjk şampiyon olurken sezon ortasında göklere çıkarılan isimler şu an neredeler bizde dikkat ettinizmi hangisi gordon-->efes (ki oktay mahmuti faktörünün de etkisi yatsınamaz) dışında bir üstdüzey euroleague takımına gitti ....efeste Vujacic-Gordon-Savanovic-Barac gibi isimler ne olursa olsun değerli isimlerdir...tercih kişiye göre değişir Gsde oynayıp oynamayacakları ama bir örnek vermek gerekirse bence Savanovic>Macvan (benim kişisel düşüncem)

geçen yılda bu yüzden sorunlar yaşadık takımımızı yüceltip rakipleri küçümsemek koca sezon küçümsenen 6 kişiyle şampiyon mu olucak denen bjk şampiyon olurken sezon ortasında göklere çıkarılan isimler şu an neredeler bizde dikkat ettinizmi hangisi gordon-->efes (ki oktay mahmuti faktörünün de etkisi yatsınamaz) dışında bir üstdüzey euroleague takımına gitti ....efeste Vujacic-Gordon-Savanovic-Barac gibi isimler ne olursa olsun değerli isimlerdir...tercih kişiye göre değişir Gsde oynayıp oynamayacakları ama bir örnek vermek gerekirse bence Savanovic>Macvan (benim kişisel düşüncem)
ben kimseyi küçümsemiyorum ama gerçekler de ortada muazzam bir kadro kuruldu geçen yıl ki yabancıların bu yılkilerle uzaktan yakından alakası yok kalite olarak. galatasaray basket tarihinin en büyük yatırımı yapıldı. 3 kupaya da talibiz.

Yabancı kalitesi olarak fb Ülker ile beraber en iyi noktadayız bana göre. Belki son Bo transferi ile bizim bir-iki gömlek olmasada bir tık üstümüzde yer alıyorlar.

Yerli kalitesi konuşacaksak bence üstünlüğümüz var bu alanda ancak tecrübe olarak Efes ve fb Ülker'den daha aşağı noktadayız.

Bu aşamada önce Ataman'a sonrada Euroleuge'ten koparıp getirdiğimiz yabancı oyuncularımıza güveniyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...