Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jaycee Carroll r.madridden ayrıldı mı eğer ayrılma durumu varsa bence bizim için düşünülebilir bence...real dontaye draperi almış...bi yabancı sitede realin kısalarını saymış jaycee carroll yoktu aralarında ....

Ergin Ataman: Lakovic geçen sene çok katkı veremedi. Benim sistemimde çok fazla verimli olamayacağını düşünüyorum. Domercant'ı tercih ettik.

Ergin Ataman: Gordon' u çok tutmak istedik ama Efes büyük bir teklif yaptı. Lucas hem Oktay hoca ile çalışmak hemde EL' de oynamak istedi.

Ergin Ataman: Erceg ile ilgilendik ama CSKA devreye girince vazgeçmek zorunda kaldık. Ondan daha iyi bir oyuncu olan Macvan ile anlaştık.

Ergin Ataman: BJK' de sezon sonunda beklentiler karşılanmadı. Bende gurur duyduğum Türkiye'nin en büyük camiası Galatasaray' a geldim.

Ergin Ataman: Kaimakoglu ile anlaşmaya yakındık fakat EL takımları devreye girince sabırla beklediğimiz Macvan ile anlaştık.

Ergin Ataman: Shipp' in sakatlığı konusunda endişelerimiz vardı,Hawkins' i geçen seneki performansı, winner özelliği nedeniyle tercih ettik.

Merve Toy twitter'dan 11 Ağustos sabahı geçti,röpörtaj yaptık pazartesi LigTv'de haberini..11 Ağustos saat 15 civarı da N'dong açıklandı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...