Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok iyi kadro kurduk .EL olmadığımızı düşünürsek , çok iyi yabancılar aldık ( hawkins ve domercant alındı kabul ediyorum ) .
Hem lig için hemde euro cup için başa oynayacak takımlardanız.
Bundan sonra sıra önce taraftar olarak bizde , takıma sahip çıkmalıyız hemde geçmişten çok daha fazla. Ondan sonra iş Ergin hoca olmak üzere tüm ekibe düşüyor.
Sakatlık olmayan bir sezon diliyorum.

Yazdığın yazida bir sürü imla hatası vardı, duzelte duzelte bitiremedim. Kurallara uymani rica ediyorum.
Ikinci olarak da ne diyecekler sen soyle bakalım? Direkt olarak insanları kışkırtıcı mesaj yazıyorsun. Buna da son ver lütfen.

BJK Basketbol Komitesi Başkanı Abdullah Sözer"David Hawkins GS ile tamamen anlaştı. oyuncunun bonservisi için galatasaray bize 500 bin dolar ödeyecek."

Görünen o ki resmi imza atılan N'dong, Gordon ve Macvan'dan sonra Hawkins ve Domercant'de katılacak takıma. Zaten FIBA'de konu çözülmese de gönülsüz bir oyuncuyu kimse takımda tutmak istemez. Henry Kazan'ı kafasında bitirmiş. En fazla biraz daha para koparmak isteyeceklerdir. Ergin Hoca'nın röportajında beni en çok memnun eden hususlar kesinlikle kadro konusunda yaptığı açıklmalardı.
Spikerin "Eurocup için de iddialı bir kadro kurduğunuzu düşünüyor musunuz?" sorusuna "Bu sene Eurolig'de oynasaydık, bu kadro Eurolig için dahi iddialı bir kadrodur diyebilirdim." dedi. Yine alınan oyunculardan ve alınmayan oyunculardan bahsederken gayet net olarak tüm istediklerinin yerine getirildiğini söyledi ki bu da ciddi bir cesaret ister.
İddialı olmayan bir hocayla Türkiye'de başarı gelmez (bkz. Fatih Terim) çünkü Türkiye'de bahane müessesesi çok gelişmiştir. Ancak iddialı olmak da yürek ister.
Ataman'ın tarzı iticidir. Oktay Hoca ile aramızda ciddi bir gönül bağı vardır. Bunların hepsine katılıyorum. Ama Ataman'ın iddiasına ve yürekliliğine de herkes saygı gösterecek.

Benim ergin atamana inanılmaz bir inancım var ve fatih terim futbolda ne ise baskette ergin ataman umarım uzun yıllar kalır. Oyuncularını sistemine göre o kadar iyi seçiyorki. Eğer bu sene şampiyon olur seneye euroligde oynarsak sayın ünal aysal ergin atamana bütçe konusunda kısıntıya girmez ve istediklerini alır tıpku başkanın bu yıl fatih terime yaptığı gibi.

Hocam ben arkandayım ve destekçinim çok inanıyorum sana. Ben oyunu saha kenarında yönetmesi hakemlere baskısı olayları yönetmesi mahmuti hocaya göre daha çok beğeniyordum.

Hawkins'ten sonra Domercant'inde yakın zaman içinde takıma katılacağını düşünüyorum. Zaten Ergin Ataman'ın LigTv3'e verdiği özel röportajda takıma transfer ettiği oyuncular arasında Henry Domercant'inde ismini verdi.

Yazdığın yazida bir sürü imla hatası vardı, duzelte duzelte bitiremedim. Kurallara uymani rica ediyorum.
Ikinci olarak da ne diyecekler sen soyle bakalım? Direkt olarak insanları kışkırtıcı mesaj yazıyorsun. Buna da son ver lütfen.

kimseyı kıskırttıgım yok .Buradaki arkadaslar gitti tutmadılar dıyolardı , bende simdi neyı savunucaklar yada ne gibi bir yaklasımda bulunucaklar onu merak ediyorum hakeret yok 10 gün önce feryat figan burda Galatasaray göre büyük oyuncusun durma git diyenler sölediklerinden pişmanlarmı acaba?

GALATASARAYDAN büyük oyuncu varmıs, bizde ögrendik kime neye göre büyüktü? Ergin Hoca kal dediginde gitti icin büyük oyuncu sanırım.

Benim burdaki hic bir sahısla problem yok olamazda ama GALATASARAY( sana fazla , sen galatasaray cok gelirsın laflarına bir galatasaraylık olarak cevap verme hakkımı kullandım) birini kırdıysam pardon farkında olmadan

Bence şu anda yazdıklarını bile oku, ne kadar çok hata yaptığını kendin de görürsün. Yazını düzeltmeni rica ediyorum.

Ben sana söyleyeyim ben hiç pişman değilim. Haftalar sonra yapılan bir açıklama sonrası gördünüz mi diyorsun da olayın nasıl olduğunu bizler zaten biliyorduk. Kimse burada Jamon Gordon gönderildi demedi, Jamon Gordon'ı takımı tutmak için gerekli çaba harcanmadı dedi. Hani şu Melo'da, Hawkins'te harcanan çabadan bahsediyorum. Sen olayın aslını yeni öğrendiğin ve her şeyi unuttuğun için burada insanları söylemediği şeyler için tahrik ediyorsun haliyle. Ben sana cevap veriyorum, o söylediklerinden dolayı kimse pişman değildir. Cevabını almışsındır umarım. Bu konuyu uzatmamanı rica ediyorum. İkili tartışmalar uzarsa devreye girmek zorunda kalırım.

Uzatmaya gerek yok haklısın, her hocanın gözünde oyuncuların bir degeri ve ederi vardır.Ergin hoca için cok fazla demekki degeri yokmus cabalamak için , bunuda herkes sahsi olarak elestirebilir , benim takıldıgım nokta her giden kisinin GALATASARAY`dan ya büyük olması yada buranın ona ufak gelecegi konusu, burası GALATASARAY herkes bence bunu unutmamalı , ben buna karsı yazdım yoksa ne ergin hoca benım ahbabım nede gidenler düsmanım.Herkesın sevdası GALATASARAY ;en büyük tahrık de sahısların GALATASARAY üzerinde tutulması bence bu konu ile daha bişi yazmıyorum.(Tesekkürler)

Domercant'in yedeği bence de.Cska ciddi olsa işi fazla uzatmaz bana göre,Kazan durumu da bizim Domercant hamlesine bağlı olacaktır.Domercant bize gelirse Eidson Kazan'a gider,gelmezse Eidson ile olan temasımızı arttırırız.

Domercant bizim daha çok ihtiyacımız olan bir oyuncu. Dış şut performansımız açısından bakarsak Hawkins de Eidson da Domercant'ın verdiği katkıyı veremez. Ayrıca gelmiyor diye bir şey yok ama şu anda halen haber bekleniyor, bu yüzden yedekte yedim. CSKA bence de istemiyordur, isteseler alırlardı ama ben olsam onların yerinde kaçırmazdım Eidson'ı.

Jamont - Hawkins ikilisinin yanına Chuck Eidson'ı koymak çok büyük bir hata olur. Chuck Eidson oyunu yavaş tempoyla oynuyor genellikle. Kendi şutunu yaratamıyor. Domercant gibi içeri penetresi yok. Öyle veya böyle Domercant alınmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...