Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü oyuncu tabikide değil ama bir Domercant'te değil bence.

İkisinin de birbirinden iyi olan yanları var bence Eidson 1-2-3 rahatlıkla oynayabiliyor. Eşleşme sorunu yaratıyor, savunması Domercant'ten daha iyi. Ama winner olarak Domercant daha iyi tabiki. Atış yüzdeleri Domercant'in iyidir. Bence Dpmercant olmazsa Eidson onu pek aratmaz farklı tiplerde oyuncular ama ikisinin de üst düzey basketbolcu olduğu kesin..

Eidson genel olarak baktığınızda Domercant'ten daha iyi oyuncudur, ama an itibariyle Hawkins'ten sonra bize Domercant lazım. Eidson yaratıcılık anlamında çok iyi bir oyuncu olsa da, şu an daha çok skorer özelliği ile ön plana çıkan Domercant daha doğru tercihtir ki, zaten Ergin Hoca da o yönde konuşuyor ve ben bir sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum.

Henry Domercant'ı beklemekteyiz kendi şutu olan birine her zaman ihtiyaç vardır. Geçen yıl kendi şutunu Domercant'in 3/1 i kadar yapabilen biri gelseydi, şuan başka şeyler konuşulurdu.

Hawkins bence fazla verimli olamaz galatasaray felsefesinde ama eski koçunun takımına gelmesi bir ihtimal onun oyunu için. Ama biz beşiktaşın geçen sene ki gibi son maçları bekleyemeyiz açılması için. Bence ligide tanıdı ama yinede kanım kaynamadı Hawkins'e

bencede domercant çok daha faydalı olur domercant-hawkins le 2 -3 te winner oyuncuları kullanıcaz demektir...eidson 1-2-3 oynayabilir savunması daha iyidir eşleşme sorunu yaratır ama domercant'a iyice alıştık artık....

Domercant+Eidson harika olurdu aslında. Bu yıl yabancılarda Macvan a çok sıcak bakmamama rağmen çok iyi tercihler yaptığımıza inanıyorum. Kaldı ki Macvan da oldukça değerli bir oyuncu olmasına rağmen birinci opsiyon olmadığında bir nebze düşebilen performansı ve o bölgeye daha pasör bir uzun istemem sebebiyle biraz soğuk bakıyordum, genel olarak başarılı bir transfer. Ancak ne yazık ki Hawkins transferi bence pek iyi bir seçim değildi. Maliyeti filan umurumda değil ama yıllardır izlediğimiz, bildiğimiz bir isim Hawkins ve bence Eidson dahil birçok daha potansiyelli oyuncu vardı alınabilecek. Yine de diyecek bir şey yok sonuçta Ergin Hoca nın eski öğrencisi.

Geçtiğimiz yıllarda pek sıcak bakmadığım Domercant ı bu sene gerçekten istiyorum, bu yapıda çok verim verecektir, son yıllarda top dolaşımı konusunda da kendini epey geliştirdi.

Ergin Ataman, yapılan ve yapılacak olan transferler için yönetime teşekkür etmiş ve istediğim her oyuncu alındı demiş. Kuşkusuz bu onun üzerindeki baskıyı daha çok arttıracaktır. Ama ligde var olacak bir GS'ı ve iddiasını ortaya koyması, beklediğimiz ve olmasını istediğimiz bir durumdu. GS taraftarı iddialı olmayı sever.

Eidson olayının sadece stratejik bir hamle olduğunu düşünüyorum. Domercant sürecinin 1 hafta da biteceğini düşünürsek oradan çıkabilecek olumsuz duruma karşı (bence o ihtimal az) alternatif olarak çalışılıyor olabilir. Ki bu arada Kazan'ın talip olduğu oyuncuya talip olarak güç savaşı da veriyoruz. Kuşkusuz Eidson olayında o pazarlıkların içinde olmak bile Kazan'a, Domercant bonservisi için ödeyeceğimizden çok daha fazlasına mal olur. Eidson sürecinden çekilmemiz karşılığı Domercant'ın transferini de kolaylamış oluruz Kazan'ın da hayrına olur bu durum. CSKA'nın bu sezonki kadrosunu tam bilmiyorum ama alacak olsalardı o süreci çok önceden bitirirlerdi.

Ben de kişisel olarak Domercant'ı tercih ederim Eidson'a. Umarım bu transfer de açıklanmasa bile netliğe kavuşur en yakın zamanda. Önümüzdeki sene Hücumda yıpratıcı bir takımla beraber olacağız. Yerli kadrosunun genişliği Domercant-Hawkins gibi oyuncuların normal sezonda fazla yıpranmadan kullanılacağının işareti olacak

Bu yeni bir durum değil ki, bunu Murat Özyer GS TV'de söylemişti. Dosyanın pazartesi 5'te kapanacağını, artık dosyaya ekleme yapılamayacağını, tahmini 7 gün içerisinde de karar verileceğini söylemişti.

Arkadaşlar kesinlikle polemik konusu yapmak istemiyorum ama İlkan'ın en son roportajı dahil takımımızla ilgili bir kelime bile konuşmaması beni üzüyor acaba yanlışmı düşünüyorum ama sadece bahsettiği Nba ve Mili takım...

Arkadaşlar kesinlikle polemik konusu yapmak istemiyorum ama İlkan'ın en son roportajı dahil takımımızla ilgili bir kelime bile konuşmaması beni üzüyor acaba yanlışmı düşünüyorum ama sadece bahsettiği Nba ve Mili takım...

Bende katılıyorum bu duruma.Hedefi NBA imiş.Yani en fazla 2 sene kalır bizde.Bizimle ilgili bir hevesi olmadığı açık.En azından twitterdan felan taraftara yönelik 1-2 şey bile söyleyebilirdi.
En çok korktuğum NBA gidip tutunamazsa F.Ülker'e felan kaptırırız diye üzülüyorum.

İlkan geçtiğimiz sezon bize transfer olacağı kesinleşmişken 1 sene sonrası için. İlkan twitter'dan sürekli Galatasarayım bravo cimbomum diye tweetler atıyordu. Sonra Furkan'a karşı takasta kullanılması ve kendini değersiz hissetmesi bence kırgınlık yaratmış olabilir..

İlkan ve Furkan ikisinin de NBA rüyası var. 2 yıl sonra ikisi de gitmiş olacaklar. Yani Galatasaray'ı sıçrama tahtası olarak görüyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...