Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Muhteşem bir lig bizi bekliyor. İnşallah sonunda gülen biz oluruz. Şu anda takımda tek endişeli olduğum nokta 1 numara yani PG Gordon'un performansı kadar bençden gelecek katkıda beni endişelendiriyor. Özellikle Ender Arslan.

Ismail Senol ‏@ismailsenol
Semih Özsoy: "İlkan, menajerleri vasıtasıyla serbest olduğunu ve bize gelmek istediğini söyledi. Biz de sözleşmeyi imzaladık."

Ismail Senol ‏@ismailsenol
Geçen sezon Karşıyaka'da oynayan İlkan Karaman ile 3 yıllık sözleşme imzalayan Fenerbahçe Ülker, TBF'ye resmi lisans başvurusunu yaptı.

Biraz önce gördüm bu haberi. Bu konuda bilgisi olan biri var mı?

Akıl alır bir iş değil yönetim uyuyormusun elindeki genç oyuncuyu ezeli rakibine kaptırıyorsun yakında göksenin ile furkanda giderse hiç şaşırmam nasıl böyle birşey olur hala anlamış değilim?

Ergin Ataman:İlkan Karaman'ın bizimle sözleşmesi var.Kendisini bırakmak gibi bir niyetimiz yok. Önem verdiğimiz Türk oyuncularımızdan.. (@canisbakan)

Fener'e gitmek istiyorum demiş ya. İş bitti benim için arkadaşlar. Cehennemin dibine kadar yolu var. Burada oynamak istemeyen adamdan bize hayır gelmezdi zaten. Bu sıkıntıyı takım içinde çıkaracağına en başta çıkarmış kansız. İyi de etmiş...

Oyuncu hareketleri genel başlığı olduğu için yazıyorum sonuçta giden oyuncu da hareket etmiştir. Cevher'in gitmesi şimdi ilkanın gitmesi ile çok kötü oldu. geçen sene az süre almasına rağmen iyi katkı veriyordu bence, 4 numaraya farklılık katıyordu ve yerli idi. şimdi 4 numarada yerlimiz kalmadı, türk ligi maçlarında rotasyon kötü bir şekilde zarara uğrayacak. kim var 4 numaraya türk onu da bilmiyorum işin açıkçası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...