Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Domercant İstanbul'da. Henry'nin konusu kilitli olduğundan buraya yazıyorum

183785_10151161631225269_360198670_n.jpg

Altı üstü en güçlü görünen rotasyonumuzdan biri gitti, hala daha orayı layıkıyla dolduracak İlkan'dan iyi durumda olan iki oyuncumuz var. Pek transfer muhabbetlerine girmemek lazım diye düşünüyorum. Hele hele Zaza falan, giden 4 numara niye 5 numara alıyoruz? N'Dong ile Furkan ne diye takımda duruyor. Ben açıkçası bir transfer olacağını pek zannetmiyorum, gerek olduğunu da düşünmüyorum.

Altı üstü en güçlü görünen rotasyonumuzdan biri gitti, hala daha orayı layıkıyla dolduracak İlkan'dan iyi durumda olan iki oyuncumuz var. Pek transfer muhabbetlerine girmemek lazım diye düşünüyorum. Hele hele Zaza falan, giden 4 numara niye 5 numara alıyoruz? N'Dong ile Furkan ne diye takımda duruyor. Ben açıkçası bir transfer olacağını pek zannetmiyorum, gerek olduğunu da düşünmüyorum.
Bence de transfere gerek yok bu 4'lü ile götürebiliriz, zorda kalırsak ta Sertaç oynar.

Galatasaray, Henry Domercant'a kavuştu. Sarı kırmızılıların anlaşmaya vardığı Birleşik Amerikalı oyuncu, sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi.
Galatasaray Medıcal Park'ın uzun uğraşlar sonucunda renklerine bağladığı Domercant, transferini NTV Spor'a değerlendirdi ve hedeflerini anlattı.
Beko Basketbol Ligi'ni de değerlendiren takımların kalitesinin her geçen sezon arttığına dikkat çeken Henry Domercant, "Bu yıl yarıştığımız bütün kulvarlarda kupaları kazanmak istiyoruz" dedi .
32 yaşındaki oyuncu, geçen yıl Euroleague'de üzdüğü Galatasaray taraftarının da kalbini kazanacağını belirtti.
Domercant, geçen sezon Unıcs Kazan formasıyla Turkısh Aırlınes Euroleague'de 15.5 sayı, 1.6 asist ortalamaları yakalamıştı.

NTV Spor

Domercant'le Hawkins İstanbul'a geleli gün oldu, resmi sitede hala tık yok. (Böyle yazmayınca resmi site açıklama yapmıyor, denenmiş görülmüştür)

Zaza olmaz daha kontratı var 1 yıllık diye biliyorum hem olmasa da çok rahat kontrat bulur NBA den...şu an en iyi çözüm izzet türkyılmazı almak ama bence ergin hoca İlkanı istiyor ve bizim için karar çıkarsa onu oynatır aksi bir durumda sertaçın fiziğini beğendiğini söylemişti onu 5 kullanıp Furkan da 4 numara olur ki bu da furkanın en çok istediği durum olur...

Zaza FA olduğunda kaçırmamak lazım. Bu sene Eurocup gelir ve Euroleague için çok iyi bir kadro kurulur. Zaza hayalimdeki takımda var. Buraya bağlanmasında taraftarın mı yoksa Oktay hocanın mı daha çok yeri var bilmiyorum ama umarım taraftardır ve Zaza'yı önümüzdeki sezon alırız.

Zaza FA olduğunda kaçırmamak lazım. Bu sene Eurocup gelir ve Euroleague için çok iyi bir kadro kurulur. Zaza hayalimdeki takımda var. Buraya bağlanmasında taraftarın mı yoksa Oktay hocanın mı daha çok yeri var bilmiyorum ama umarım taraftardır ve Zaza'yı önümüzdeki sezon alırız.

Kesinlikle taraftara hayran ve bu taraftarın önüne tekrar geleceğim demişti röportajda..

İlkan-sız- sonrası dönemde forumdaki genel kanı mevcut rotasyonun yeteceği yönünde. Ben de buna katılıyorum ancak yine de geleceğe yönelik Samet Geyik transfer edilmeli diye düşünüyorum. Kenan Sipahi kadar çok konuşulan bir potansiyel olmasa da özellikle ligde süre alıp gelişimine katkıda bulunabilir. En kötü alıp tekrar kirada kalmasını sağlamalıyız. Başarının devamı yerli havuzdaki potansiyelli gençleri yavaş yavaş takıma katarak gelir.
Kenan Sipahi için ise ekstra bir söze gerek yok. mutlaka bir hamle yapılmalı ve ilerleyen senelerde rakiplere kaptırılmamalı.

Ben İlkan'ın yerine birinin geleceğini düşünmüyorum. Sezon içerisinde sıkıntı olursa NBA'den kontrat alamayan oyunculardan bir 4 buluruz. Pops gibi.

Arkadaşlar İlkan'ın gidişi çok büyük kayıp değil, şöyle ki 4 numarada Macvan var Dudley'de orayı oynayabiliyor kaldı ki Hawkins de oynar. Bunu kayıp gibi görmeyi bırakın.. Karakterine göre bir kulübe karakterine yakışır bir şekilde gitti. Bunu Domercant olayına benzeten ezikler gibi gereksiz polemiklere girmeye de gerek yok. Bu takım geçen yıl uzunsuz neler yaptı uyanın artık, İlkan kimmiş? Kendi kaybeder...

Yeri burası mı bilmiyorum ama bence bir pilot takımımız olmalı 2.ligde dünya kadar takım bulunur satın alınacak...yeterli düzeyde oyuncuları alıp yatırım yapılır oyuncular hem birarada oynar hemde başka kulüplere güvenilmez...pilot takımla bence hem yerli oyuncumuzu hem de iyi bir devşirme yetiştirebiliriz...bu benim düşüncem keşke bir atılım yapılsa bu konuda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...