Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oyuncu hareketleri genel başlığı olduğu için yazıyorum sonuçta giden oyuncu da hareket etmiştir. Cevher'in gitmesi şimdi ilkanın gitmesi ile çok kötü oldu. geçen sene az süre almasına rağmen iyi katkı veriyordu bence, 4 numaraya farklılık katıyordu ve yerli idi. şimdi 4 numarada yerlimiz kalmadı, türk ligi maçlarında rotasyon kötü bir şekilde zarara uğrayacak. kim var 4 numaraya türk onu da bilmiyorum işin açıkçası.

Bu karaktersiz ergen yüzünden Cevher'i kaybetmemiz hakikatten kötü oldu. Yerli 4 numara bulabilir miyiz diye düşünüyorum ama bilmiyorum.

Ne pahasına olursa olsun İzzet bu saatten sonra alınmalı. Yerli olarak 4 numarada ve 3 numarada rotasyonda kullanılabilecek tek isim şu anda

Takımımız icin iyi bir isimdi ilkan ama onun gibilerin bu klüpte yeri olmadıgı asikar macvan karsısındada temiz bi tokat yer heğsini de gectim izzet türkyılmazı alabilmemiz de pek mümkün gorunmuyor su sartlarda büyük bir bosluk var o konuda ligimizde alt yapıyı uzun zamandır takip edemiyorum ma dogukan sönmezi deneyebiliriz

Bildigim kadarıyla 2.06 boyunda dogukan sönmez pivot pozisyonunda oynuyor ve temliz bir bilegi var bir kac yıl icersinde rotasyonda yer bulabilecegi konusuluyordu alt yapıyı takip eden arkadaslar var onlar daha ayrıntılı bilgi verir ama ben su sartlar icersinde takımımıza monte edilip gerekirse 4 numarada furkanı da kaydırarark bir seyler yapabilecegimizi dusunuorum su sartlar altında en fazla aklıma gelen çözüm bu.

Takımımız icin iyi bir isimdi ilkan ama onun gibilerin bu klüpte yeri olmadıgı asikar macvan karsısındada temiz bi tokat yer heğsini de gectim izzet türkyılmazı alabilmemiz de pek mümkün gorunmuyor su sartlarda büyük bir bosluk var o konuda ligimizde alt yapıyı uzun zamandır takip edemiyorum ma dogukan sönmezi deneyebiliriz

O kişilik yoksununun da gitmesi mümkün gözükmüyordu. Ama gitti. Bir ihmal var ki kaçabildi. Onun karaktersizliği üstünden şubeyi yönetenlere laf çarpmak değil amacım ancak böyle elini kolunu sallaya sallaya nasıl gitmesine izin verdilerse, aynı şekilde de İzzet'i getirecekler arkadaş. Mümkünü namümkünü yok bu işin..

O kişilik yoksununun da gitmesi mümkün gözükmüyordu. Ama gitti. Bir ihmal var ki kaçabildi. Onun karaktersizliği üstünden şubeyi yönetenlere laf çarpmak değil amacım ancak böyle elini kolunu sallaya sallaya nasıl gitmesine izin verdilerse, aynı şekilde de İzzet'i getirecekler arkadaş. Mümkünü namümkünü yok bu işin..

Valla sarper kardesim benim elimde olsa su dakika getirem hangi ismi istiyosan bu takıma ama bahsedilen gs basketbol subesi ve yıllar sonra iyi bir yoneticimiz lütfü arıboganımız varken olmus bir sey hic hos bir durum degil kendimize güldürmeyi seviyoruz sanırım neyse ne ama soylemek istedigim kadınlar basketbolda 2 ve 3 numarayı tabiri caizse cıplak bırakan yonetim takım icinde halledin diyip bizim 4 numaramızı da bos bırakacaktır ne kadar yırtınırsak yırtınalım durum bu. bu kadar saat gecti ey özyer ya da arıbogan ya cıkıpta hala konusamıyosan demekki biz bunu da haketmisiz.

Fiba oyuncuya yönelik karar verir birşey çıkmaz en fazla o da düşük bir ihtimalle bonservis alırız ...ilkan yerine bence izzet türkyılmaz alınmalı....alternatif olarak samet geyik de var...Doğukan Sönmez ve Sertaç Şanlıya da şans verilebilir yerine mutlaka birileri alınmalı bence

Kimse Yönetime laf etmemeli Ümit. Bu adam karaktersiz. Bir boşluğunu buldu kaçtı. Şimdi değil sene ortasında sudan bir sebepten de kaçabilirdi. O zaman dımdızlak ortada kalırdık. Bu adamın kişilik yoksunluğu yüzünden kimseyi eleştirmem. Ancak daha kadro planlaması aşamasında şu durumla karşılaşmamız iyi oldu. Gardımızı alabilecek güce sahibiz. Bu kadar yatırım yapıldı. Planlamada o karakter yoksunu da vardı. Onun yerini doldurmalıyız ki, kafalarda planlanmış rotasyon işleyebilsin. Bu eksikliği de İzzet giderebilir. Samet Geyik falan geliyor aklıma ancak o da bize bir size küçük gelir.

biz ilkanı 2 yıl önce 5 yıllıgına aldık eger yöneticilerimiz bunun sözlesmeyle ilgili bosluklarını geregi gibi doldurmuyorsa adam kacar ilkan nasılki kişiksizlikle sucluyorsak yonetimide kusura bakma beceriksizlikle suclarım once jamonu elinden kacıran yonetim simdi de ilkanı kacırdı

Furkan, 4'te olmaz.

Kaldı ki Macvan&Dudley ve N'Dong&Furkan rotasyonları ile hayli hayli işi götürürüz. Bench'te dursun diye adam almaya gerek yok, Sertaç durur zaten.

4 numarada oynatacağımız Dudley'in yıllarca 5 numara oynadığını unutmamak lazım. Keza Macvan'ın da sakatlık,faul problemi durumunda 5'e kayarsa sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum. Yani yeri geldiğinde bu isimleri de 5 numaraya çekebiliriz. Ve gel gelelim yine nasıl ki geçen sezonlar Shumpert'i sistemimiz içinde 4 numarada oynattıysak, çok çok ihtiyac duyduğumuzda fizik olarak fazlasıyla güçlü Hawkins'i de böylece 4 numaraya kaydırabiliriz. Tabi tekrar ediyorum, maç içinde olabilecek faul problemleri veya sakatlık türü durumlar için kullanılabilecek birşey bunlar. Yoksa normal şartlarda arkadaşların dediği gibi Ersin&Macvan / Ndong&Furkan rotasyonu gayet yeterli bir rotasyondur ve takım içi dengeleri olsun,Ergin Hoca'nın sistemi olsun çok uyumlu,sağlam bir rotasyondur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...