Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene eleştirdik tamam da bu sene kadroya alındığında eleştirmedik mi? Bu eleştiriler geçen seneyle ilgili değil.

Nevriye'ye ağzına geleni söyle, gelsin kraliçe olsun.
Ergin Ataman'a ağzına geleni söyle, gelsin kral olsun.
İzzet'e ağzını geleni söyle, gelsin prens olsun.
Beşiktaş'ın oyuncularıyla dalga geç, sezon sonu hepsini takımına iste.

Sırf bize geldi, geliyor, gelecek diye herkesi 10 numara adam yapıyoruz, hiç hoşuma gitmiyor.

İzzet'in Galatasaray maçındaki performansı sanırım herkesin düşüncesini değiştirmiş. Ben olsun veya olmasın demiyorum ama kadroya girdi diye Orhun Ene'ye demediğini bırakmayan bu forum nasıl bu kadar İzzet'e sarılıyor anlamıyorum. Kendisine ödenecek bonservisin az olduğunu düşünmüyorum. Söylentiler de çok diyor zaten.

Taraftar açısından İzzet'in bu kadar istenmesinin sebebi beklenmedik bir şekilde İlkan'ın gitmesinden sonra taraftar hissiyatı olarak o bölgede yerli oyuncu eksikliği hissedilmesi bence. Son dönemdeki performansıda takımı içinde fena olmayınca bizde oluşan boşluğu bu şekilde giderebileceğimiz düşüncesi.

Geçen sene eleştirdik tamam da bu sene kadroya alındığında eleştirmedik mi? Bu eleştiriler geçen seneyle ilgili değil.

Nevriye'ye ağzına geleni söyle, gelsin kraliçe olsun.
Ergin Ataman'a ağzına geleni söyle, gelsin kral olsun.
İzzet'e ağzını geleni söyle, gelsin prens olsun.
Beşiktaş'ın oyuncularıyla dalga geç, sezon sonu hepsini takımına iste.

Sırf bize geldi, geliyor, gelecek diye herkesi 10 numara adam yapıyoruz, hiç hoşuma gitmiyor.

İzzet hariç hepsinin altına imzamı atarım. İzzet kendisinden daha fazla hak edenler varken kadroya alındığı için eleştirildi. Bize gelirse de prens değil o rolün tamamlayıcısı olacak.

Eleştirmek çok doğal bir durum , eleştirilen bir basketbolcuyu kadromuza katamayiz diye bir kaidemi var.Oyuncu katkı sağlayacaksa , yetenekliyse ve ihtiyac varsa alınır, teknik heyet istiyorsa bitmiştir

Teknik heyet istiyorsa biterse biz forumu kapatalım o zaman. :)

Sezon sonunda teknik heyet harcanan paraların hesabını da verecek ama. Hani başarılı başkanımız diyor ya ben başarısızlığa tahammül edemem diye. Herhalde hesabı sorulur. Biz taraftarız zaten bir şeye karışamayız ama düşüncemizi söylüyoruz işte.

Eleştiri her oyuncu alabilir eleştirmişizdir ama bu yüzden alınmamalı diyemeyiz bence sağlayacağı katkı düşünülmeli...
Zaten bizim kadromuzda en az eleştirilen ve en iyi yerlilerden kurulmuş bir kadro değil.
Ender Aslan=efesteyken kötü oyunu nedeniyle ender kadar eleştirilen birisi yoktur...asla 1.PG olamaz.milli takımı haketmiyor vb.
Engin Atsür=Sürekli sakatlandığı için kendine bakmadığı da söylendi profesyonel olmadığı iyileşme süreçlerinin uzun sürdüğü vb..
Cenk akyol=Genç takımlardan sonra büyük bir hayal kırıklığı olduğunu söylemeyen yoktur heralde...

Bence sorunumuz İzzet'i bize geliyor diye kral yapmak...İzzet bizde asla maç kazandırmaz tamamlayıcı oyuncu olacak...
bizim forumda bir sorun var bizim oyuncularımız bulunmaz hint kumaşı-karakter abidesi rakiplerinkilerse karakter yoksunu-kalitesiz oluyor...
Bunun örneğini forumda birisi daha önce Hawkins fenerle anlaştığında vermişti...Irkçı bir ifade kullanıyor...daha sonra bize gelince kaptanımız diyor...

Galatasaray Medical Park, İzzet Türkyılmaz ile her konuda anlaştı. Banvit'e Sertaç Şanlı ve para teklifini önerdi. Banvit'den cevap bekleniyor. Eğer İzzet Türkyılmaz transferi gerçekleşmezse, Galatasaray Medical Park'ın hedefindeki isim ise Orhan Hacıyeva...

Kaynak: TrendBasket TR

Düşük maliyetlerde gelecek Orhan'ı tercih ederim, inşallah onu alırız. İzzet bu bonservisle gelecekse 3 sene Nba çıkışı olmamalı çok net, yoksa saçma olur verilen bonservis.

He bu arada İlkan için fikrimi yakınlarım bilir daha bize gelmeden önce kendisini çok kötülemişimdir, ondan beklentim çoktu zamanında ama izledikçe hayal kırıklığına uğrattı beni, savunmadaki defoları ve fundemental zaafı bunun başlıca sebebiydi. Orhan'ın da ondan her türlü daha çok katkı yapacağına eminim, İzzet ise hazırlık maçlarında izlediğimiz kadarıyla çok iyiydi ama sadece 3 maçı baz alıyoruz unutmamak lazım. Neticede Cevher de öyle maçlar oynadı ki Beşiktaş'ta, sanki Avrupa'nın en iyi 4 numarası kendisi o 3 maçı baz alırsak. Çok kısa döneme bakıp oyuncuya bu kadar para dökülmesi saçma geliyor bana, daha önce benim de çok küçümsediğim milli takıma alındığı için eleştirdiğim bir oyuncu İzzet, madem bu kadar iyiydi geçen sene niye 5 dakika ortalama oynadı? 1milyondan fazla bonservisten bahsediyoruz burada ve bu çocuk Nba'ye gidecek 2 sene içinde çünkü şu an 22 yaşında belki de yazın gidecek, kontratı çok mühim 3 sene kapalı olmadıktan sonra saçmalık olur.

İzzet sürekli kendisini geliştiren 3-4 oynayabilen bence ihtiyacımız olan ve bize katkı sağlayabilecek bir isim,bonservisi çok olmazsa hemen alınmalı seneye pişman olmayalım...

Basketbol şubesinden birisi böyle kesin bir söz etmedide...

Banvitli İzzet Türkyılmaz’ın Galatasaray’a transfer olasılığı ile ilgili bir açıklama yapan Basketbol Şube Sorumlusu Murat Özyer, "Olabilir" dedi.

İddialıhaber.com’a konuşan Özyer, “Atılmış resmi bir adım yok ama şunu belirtmek isterim her takım kadrosunda İzzet’i görmek isteyecektir. İzzet Türkyılmaz herkes tarafından takip edilen ve geleceğin yıldız adayı bir oyuncu. Eğer görüşmeler başlar ve şartlarda anlaşabilirsek İzzet’İ kadromuza katabiliriz” diye konuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...