Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bencede transferden ziyade,takımı nasıl daha iyi destekleriz ona kafa yormalıyız..

Sil baştan hem de çok kısa zamanda takım olmayı başaran çok kaliteli bir takım kuruldu, bir sürü para harcandı, resmi 16 maçın 15'i kazanıldı, bunların 4'ü Avrupa maçı ama biz bir Avrupa kupası maçında bile salona ancak 1.880 kişi çekebiliyoruz. Transfer yok diye mi? Tabii ki değil. Futbolda da basketbolda da transfer haberi artık başarıların önüne geçti. Transferi yapınca taraftar şampiyon olmuş gibi mutlu oluyor. Garip bir durum...

Bu form durumu ebediyen sürmez kötü sonuçlarda görücem transfer şart değil diyenleri. Bana göre transfer yapmamak bu seneyide rakiplere vermek demek.

Bu form durumu ebediyen sürmez kötü sonuçlarda görücem transfer şart değil diyenleri. Bana göre transfer yapmamak bu seneyide rakiplere vermek demek.
Bu iş bütçe meselesi. İyi oyuncular hem pahalı hem de uzun süreli sözleşmeler istiyor. O sözleşmeler sonra başınıza iş açıyor. (Bkz Jaka Lakovic) Domercant sakatlandı diye ona para ödenmeyeceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Onun sözleşmesi ve ödemeleri de devam ediyor. Basketbol şubesinin sponsorluk dışında ciddi bir geliri yok. Taraftarımız futbola harcadığı paranın %10'unu baskete harcasa bence bütçe daha yüksek seviyelere çıkar. Biraz da böyle bakmak lazım.

Transfer yapmadık diyelim eğer olaki hawkins sakatlansa ya da formsuz olsa 2.skor seçeneğimiz yok.şampiyonluk gittikten sonra bu yönetim oktay hocaya yaptığını bu sefer ergin atamana yapacak.Eğer böyle bişey söz konusu olursa bu yönetim olduğu sürece hiçbir şekilde basketbol şubesi umrumda olmaz.

Asları Xavi İniesta Messi, yedekleri Gerrard Lampard Torres'den kurulu bir takım mı istiyorsunuz ? Fener kurdu da ne oldu ? Rahat yenebileceğimiz seviyedeler şu anda. Keza Efes'i de güle oynaya yendiğimiz gibi. Geçen seneki CSKA'yı hatırlayın. AK47, Krstic, Teodosic, Khryapa, Sıskauskas vsvs... Bunları yendik. Hadi bizi geçtim bütçeyi kısan Olympiakos finalde 20 sayı geriden gelip CSKA'yı yendi. Bu iş doğru oyunla oynanır ve biz de sene başından beri doğru oyunumuzdan şaşmadık.

Yönetimin bütçe ayırması şart. Aksi takdirde takıma ihanet etmiş olurlar. Efes ve FB Ülker milyon liralar harcadı ama bizim basketbolumuzun yarısını oynayamıyorlar. Başkanın çıkıp, "Ergin hoca istesin, ben istediği basketbolcuyu getireyim" demesi lazım. Bırakın bütçe ayırmamayı falan. Galatasaray, sadece futboldan ibaret değil.

Futboldaki Fener maçının store gelirini basketbol şubesine aktarsınlar. Buyrun size bütçe.

Yönetimin bütçe ayırması şart. Aksi takdirde takıma ihanet etmiş olurlar. Efes ve FB Ülker milyon liralar harcadı ama bizim basketbolumuzun yarısını oynayamıyorlar. Başkanın çıkıp, "Ergin hoca istesin, ben istediği basketbolcuyu getireyim" demesi lazım. Bırakın bütçe ayırmamayı falan. Galatasaray, sadece futboldan ibaret değil.

Futboldaki Fener maçının store gelirini basketbol şubesine aktarsınlar. Buyrun size bütçe.

Abi çok güzel tespitlerde bulunmuşsunuz yine. İmzamı atarım bu ifadelerin altına. Bunu menajerin iletmesi gerek yönetim kuruluna ve başkana. Eğer şu cimrilik yüzünden Allah muhafaza şampiyonluklar giderse,başkan futbolda Messiyi de getirse benim için biter. Ama şimdi Şampiyonlar Ligi'nde bir üst tura çıktık ya hani. Onun için yıldız transferi yapılır tüm paraları ona verirler. Basketboldaki elzem olan transfer bütçesini bile ona ayırırlar,bu şubeye gram para bırakmazlar.

Gecen Milan Baros a talip cıktı bonservis bedeli 5 milyon euro artı Galatasaray Baros a vereceği 1,5 milyon eurodan kurtuldu böylece Galatasaray 6,5 milyon euro kazanmış oldu haberini görünce hemen basketbol takımına transfer yapılır kesin diye icimden geçirmiştim ama anlaşma yokmuş daha :)
Belki transfer yapılmasada şampiyon oluruz ama ne bileyim takım ligde ve Eurocup da bu kadar umut vaad ediyorken her sene süpriz bir şansızlıkta yaşıyorken bence yönetimin tüm imkanlarını seferber ederek bu takıma takviye yapması gerekiyor bence, dile kolay 1990 dan itabaren lig şampiyonluğumuz yok gecen sene Bjk bile şampiyonluk yaşadı .

Ergin Ataman istiyorsa transfer olucaktır.yönetim Kadın Voleybol'da Ş.ligi için 5 yabancı kadroya kattı.Basketbol atlanması söz konusu bile olamaz.

Ş.ligi'nden 28.5 Milyon Euro para gelicek transfer döneminde elde sıcak para olması avantaj getirir.Basketbol içinde bu paradan değerlendirilebilir.

Baros için 5 milyon Euro denmiş komik buldum 1 kuruş veren olsa hemen satıcaz ama talibi yok kim 2.7 milyon euro yıllık maaşı alır.Üstüne para verip göndeririz.

Bildiğim kadarıyla futbolda transfer, sponsorluk vs.den gelen gelirler başka branşlara aktarılamıyor, UEFA kuralları gereği. Ama tam da emin değilim.

Ancak GSstore amatör branşlarımız için kaynak olarak kullanılabilir. "Basketbol takımlarımıza destek haftası" ilan edersin mesela, mis gibi katkı gelir.

Bildiğim kadarıyla futbolda transfer, sponsorluk vs.den gelen gelirler başka branşlara aktarılamıyor, UEFA kuralları gereği. Ama tam da emin değilim.

Ancak GSstore amatör branşlarımız için kaynak olarak kullanılabilir. "Basketbol takımlarımıza destek haftası" ilan edersin mesela, mis gibi katkı gelir.

Ben o kural daha devreye girmedi diye biliyorum Euroleague Ceo'su açıklamıştı devreye girecek diye yani daha bir engel olmaması gerekiyor.

Ergin Ataman istiyorsa transfer olucaktır.yönetim Kadın Voleybol'da Ş.ligi için 5 yabancı kadroya kattı.Basketbol atlanması söz konusu bile olamaz.

Ş.ligi'nden 28.5 Milyon Euro para gelicek transfer döneminde elde sıcak para olması avantaj getirir.Basketbol içinde bu paradan değerlendirilebilir.

Baros için 5 milyon Euro denmiş komik buldum 1 kuruş veren olsa hemen satıcaz ama talibi yok kim 2.7 milyon euro yıllık maaşı alır.Üstüne para verip göndeririz.

Milan baros a 5 milyon euro haberi trt sporda cıktı Baros 5 milyon euro - TrtSpor zaten sayın Celal gürcan yalanladı haberi

Beşiktaş'ın sponsoru yok adamlar habire transfer yapıyorlar guard transferi yaptılar ve şimdi de bir uzun arıyorlar. Bizim yönetim ne yapıp edip en az 1 takviye yapmalı. Lakoviç sorununun çözülmesini bekliyorlar ama görüyorum ki çözülecek gibi de durmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...