Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok artık! Mirsad dese dahi bence yalandır. Bu kadarı olmaz.

Bu arada, Kerem Tunceri'nin Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra verdiği röpotyajı çok iyi hatırlıyorum. Baya üzülmüştüm gitmesine. Sanırım TRT'deydi, basketbolu mutlaka burada bırakacağım, Galatasaray benim yuvam falan demişti. Hatırlıyor mudur acaba dediklerini?

Evet FB kamuoyuna yönelik bir çalışmada olabilir .FB ne iş verse yaparıma dönmüş açıklamanın sonu.

Bana takımında kalmak için oynadığı bir oyun gibi geldi. Bakın kalmazsam isteyenim çok gibi..

Benim de aklıma bu geldi ama eğer böyle bir durum varsa Ergin Ataman çıkıp biz teklif götürmedik onla görüşmedim diyip bu oyunu bozmalıdır, öyle bir durum yoksa zaten diyecek kelime bulamıyorum. Bu adamın Gs ile adının alınması bile başlı başına saçmalık, teklif yoksa mutlaka açıklamada bulunmalı yetkililer.

HAber kısmen çarpıtma da olabilir şöyle ki mesela tribündergide falan Birkan için Ataman daha bize gelmeden (nerede çalışacağı belli olmadan) görüşmelere başlamıştı deniyor.Belki Ataman bize gelmeden bir konuşma sırasında genel olarak nabız yokladı. Mirsad'da bunu kullanıyor

kerem gönlüm efeste kalacaktır benim tahminim ersin dağlıyı alsak çok iyi olur devşirme kontenjanından. ersin-ilkan-furkan olur uzunlardan cevher kalacaksa 1 yabancı uzun takviyesi kalmazsa ergin hocanın rotasyon isteğine göre 2 yabancı transferi olabilir. gordon ve shippi aynı anda tutması zor gibi duruyor hocanın çünkü 3lük yüzdesi yüksek oyuncuları genelde tercih ediyor .serhat çetini alıp caneri göndermek isteyebilir

Şu oklu @'li ve zu'lu bilgilerde biraz daha ayrıntılı bilgi verilse daha iyi olmaz mı :) mesela kesin mi,Prensip de mi,Sadece dedikodu mu ? Kaynak neresi vs ?

Oktay hocanın Cenk Akyol'u istemediği ve yerine Birkan'ı düşündüğü söyleniyor. Daha önce de Cenk'in bizimle adı anılmıştı. Efes Birkan'ı kaparsa Cenk bize gelir muhtemelen ama şahsen Cenk'i hiç sevmem ve Birkan'a da değişmem kendisini.

Oktay hoca kalsaydı, muhtemelen Birkan da formamızı giyecekti. Kenan ve Samet gibi gençler de alınabilirdi önümüzdeki sezonlar için. Neyse, olan oldu artık.

birkan gittiyse bence cenki alabiliriz ..
j.gordon-engin atsür-tutku açık
göksenin-hawkins
cenk akyol-shipp
ilkan-kerem-velickovic
furkan-ersin dağlı-Benjamin Eze (ante tomic)
gibi bir rotasyon düşünülebilir bence bu yıl önemli olan tutku-gordon-shipp i elimizde tutmak...ve bence bu kadro bütçemizi pek sarsmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...