Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Birkan mı , Cenk mi deseler tabi ki Birkan'ı seçeriz ama olmuyorsa da Cenk'e yönelebiliriz.Bu seneki takımda en büyük sıkıntılarımızdan biri ceza şutlarını sokacak adamımızın olmamasıydı.Cenk buna bir nebze çözüm olacaktır.

Bizde transfer işlemlerini kim yürütüyor ? Ergin ATAMAN listesini hazırlayıp vermiş mi ? Vermişse kime vermiş ?

Koordinatör olarak işe başlayacağı söylenen Murat ÖZYER görevi, vasfı ne olacak ?

Efes iki yıl için 1600 TL verecek deniyor 900 bin dolar falan yani ,yıllık 450 bin dolar biz de çıkamaz mıydık bu rakamlara Birkan için değmez mi ? Üstelik bonservis sadece 100 bin TL.

BJK'ye sponsor adayı idi TBL başlığında konunun ayrıntıları var.Zaten bu başlık için konu dışı.

sponsorluğu çekmiş deyince:D bende merak ettim daha önce herhangi bi takıma direkt sponsor olmadığını bildiğim için dumur oldum sponsor olmadan çekmeleri yanlış bilgi olmuş sanırım sponsor olmamışlar denseydi :p

Birkan Efese gitmesi müthiş olacak.Böylece onla top diye oynayacak olan Cenki Mahmutinin yanlış hamlesi sayesinde almış olacağız

Kenan Sipahi Efes'de deniyor vallahi başında kim olursa olsun ben Efes'e daha da gıcık olmaya başladım

tabi,olmadı hediye edelim bizim de katkımız olsun..arkadaşlar saçmalamayın..iyi ya da kötü hayat devam ediyor..bunu kabullenmemiz lazım artık..

Kabullenmemiz gereken sadece hayatın devam ettiği değil.Gelecek sene orta sıra takımı olacağımız ve 7.-8. sıradan play-off'a kalmak için oynayacağımızda kabullenmemiz gereken bir gerçek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...