Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caglar Torun‏@caglartorun

David Hawkins || G.Saray ile her konuda anlaştı. İtalya ve Rusya'dan maddi açıdan iyi iki teklif var. Çok kısa süre içinde seçimini yapacak

Cem Akdağlı sezonun anlayış olarak benzeri bir sezon yaşıyacağız büyük ihtimalle...
son 2 senede savunma ağırlıklı, kontrollü, sisteme dayalı basketboldan
keyifli, bol enerjili, heyecanlı bir basketbola geçiş...

Shipp'in kalacağınada pek ihtimal vermiyorum ben zira Gordon'un gidişi şutu olmayan kısanın takımda işi yok demek gibi bir durum...

adı geçen kısalara bakıncada zaten açık şekilde görülüyor...

Ender - Engin -X
Göksenin - X
Hawkins - Cenk
Kaimakoglou - İlkan - Dudley
Sofo - Furkan

Shipp'in de kalmasını isterim, ancak Ergin Ataman'ın düşüneceğini pek sanmıyorum. Daha şutör kısalar tercih etmek isteyecektir. Yabancı olarak şimdiye kadar adı geçenler, ciddi manada iyi isimler. Eğer Sofo'yu alırsak, Dudley bizim için önemli bir isim olabilir. Sofo'nun problem yaşadığı maçlarda, Furkan ile rotasyona sokabiliriz. Kaimakoglou 3'e kaydığı zamanlarda 4 numarada kullanabiliriz. Şöyle bir durum da var, Sofo'yu alırsak tercih edeceğimiz guard ve Sofo için hazırlayacağımız setler çok önemli bir duruma gelir. Sofo müthiş bir hücum silahı ama onu kullanmak için doğru setleri çizip, iyi uygulamanız gerekli.

jonathan gibson boston celtics ile yaz ligine gidecekmiş anlaşamazsa biz alsak keşke yeni bo mccallebb havası olabilir...olmadı aaron jackson ama keşke gözümüzün önünden bir oyuncu daha gidip yıldız olursa kötü olacak...

Psikolojide öncelik sonralık etkisi diye bir şey vardır bilirsiniz. Hawkins'i çok beğenmeme rağmen Playoff performansı acaba sene başından beri performansını bir bütün olarak incelememizi engelliyor mu diye düşünüyorum. Çünkü sezon başı ve ortasında Ergin Hoca bazı önemli maçlarda Hawkins'e çok az süre veriyordu. Hatta 6. yabancı gibi kullanıldığı maçlar oldu. Sene sonuna doğru form tuttu ve bize ve Efes pilsen'e karşı eşleşme problemi yarattı. Ama bu söylediklerim Hawkins'in bu sezonki taban tabana zıt performansı için. Yoksa sene sonundaki performansının gelirse ve tüm sezona yayarsa macera aramaya gerek yok Nba'lerden :D Ama verdiğin isimler zaten önemli oyuncular ama Nba'den gelip Avrupa'da direkt katkı vermek de öyle her babayiğidin harcı değil. Ben JJ'yi çok sevmeme rağmen üst düzey hedefleri olan bir takımın point guard olamayağını düşünüyorum keza Washington'da öyle. Çünkü D-wash bazen kendini çok kaptırıyor oyuna oyun kurucu olduğunu unutuyor. Telekom'daki görüntüsü de bence gelmesi için yeterli değil. Ben Türkiye'deyken Bo Mccaleb'i çok beğeniyordum ama o takımda Cris lofton'ın olması müthiş performansları Bo'yu hep arka planda bırakıyordu keşke o zamanlar alabilseydik. Şimdi aynı şeyleri Trabzonspor'dan Janothan Gibson için düşünüyorum ama bu kumara şu dönemde girilemeyeceği de açık. Bakalım inşallah önemli bir pg takviyesi yaparız.

Tunahan aklın yolu bir..

twitterda
@gaatasaray mp Cenk Akyol ve David Hawkins bitti. Resmi açıklama kaldı geriye.

@gaatasaray mp Kostas Kaimakoglou Euroleague de oynamak istiyor.

@gaatasaray mp Bu arada Ergin Ataman Shumpert ile Ersin arasında seçim yapacak. Ersin'in maliyeti sorun değil.

demiş ne kadar dogrudur bilmem ama

yine

@gaatasaray mp Shumpert geçen sene bekleneni veremesede, Efes'de de Beşiktaş'da da Ergin Ataman'ın tercih ettiği bir isim olmuştur.

aaron jackson bir dönem 2009-2010 antalyada ..bo mccallebb mersinde oynamışlardı kaçırmaktan kastım bu...sabretmek zor ama keşke bir pilot takımımız olsaydı bandırma kırmızı tarzı...1.ligde oynasa bu tip yetenekleri kazandırabilirdik...

Gibson bana göre pilot takım seviyesini aştı artık. Sene başında oynatırsın baktın olumlu devam edersin olumsuz ise yollarsın riske girilir. Bbl'de 14 sayının altına düştüğü 3 maç var. Asist özelliğini de her geçen hafta arttırdı. Tek başına Trabzon'u ligde tutuyordu. Bütün büyük takımlara kök söktürdü. Hep birer sayıyla yenildiler.. Alırız veya almayız bilmiyorum ama Gibson'ı iyi yerlerde göreceğimiz kesin..

Gibson bana göre pilot takım seviyesini aştı artık. Sene başında oynatırsın baktın olumlu devam edersin olumsuz ise yollarsın riske girilir. Bbl'de 14 sayının altına düştüğü 3 maç var. Asist özelliğini de her geçen hafta arttırdı. Tek başına Trabzon'u ligde tutuyordu. Bütün büyük takımlara kök söktürdü. Hep birer sayıyla yenildiler.. Alırız veya almayız bilmiyorum ama Gibson'ı iyi yerlerde göreceğimiz kesin..

katılıyorum tamamen ayrıca bo ve lofton konusuna da katılıyorum orada lofton öyle bir performans gösteriyordu ki bo arkaplanda kalıyordu fb ye13 tane 3lük 47 sayı ted koleje 61sayı 17 tane 3lük...atınca bo geri planda kaldı keşfedilmemesi doğal ama gibson gözümüzün önünde bence

fırat günayer‏@firatgunayer

Beşiktaş Basketbol takımı kaptanı David Hawkins önümüzdeki sezon Bjk'de forma giymeyeceğini açıkladı..Hawkins Gs ile anlaşmak üzere..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...