Hawkins twitterdan beşiktaştan ayrıldığını açıkladı. Artık bekleyeceğiz.
Büyük ihtimal hocasının yanına gelicek.Aslında Tutku,Gordon,Lakovic gitmişken Arroyo da iyi olurdu.
Psikolojide öncelik sonralık etkisi diye bir şey vardır bilirsiniz. Hawkins'i çok beğenmeme rağmen Playoff performansı acaba sene başından beri performansını bir bütün olarak incelememizi engelliyor mu diye düşünüyorum. Çünkü sezon başı ve ortasında Ergin Hoca bazı önemli maçlarda Hawkins'e çok az süre veriyordu. Hatta 6. yabancı gibi kullanıldığı maçlar oldu. Sene sonuna doğru form tuttu ve bize ve Efes pilsen'e karşı eşleşme problemi yarattı. Ama bu söylediklerim Hawkins'in bu sezonki taban tabana zıt performansı için. Yoksa sene sonundaki performansının gelirse ve tüm sezona yayarsa macera aramaya gerek yok Nba'lerden Ama verdiğin isimler zaten önemli oyuncular ama Nba'den gelip Avrupa'da direkt katkı vermek de öyle her babayiğidin harcı değil. Ben JJ'yi çok sevmeme rağmen üst düzey hedefleri olan bir takımın point guard olamayağını düşünüyorum keza Washington'da öyle. Çünkü D-wash bazen kendini çok kaptırıyor oyuna oyun kurucu olduğunu unutuyor. Telekom'daki görüntüsü de bence gelmesi için yeterli değil. Ben Türkiye'deyken Bo Mccaleb'i çok beğeniyordum ama o takımda Cris lofton'ın olması müthiş performansları Bo'yu hep arka planda bırakıyordu keşke o zamanlar alabilseydik. Şimdi aynı şeyleri Trabzonspor'dan Janothan Gibson için düşünüyorum ama bu kumara şu dönemde girilemeyeceği de açık. Bakalım inşallah önemli bir pg takviyesi yaparız.
jonathan gibson boston celtics ile yaz ligine gidecekmiş anlaşamazsa biz alsak keşke yeni bo mccallebb havası olabilir...olmadı aaron jackson ama keşke gözümüzün önünden bir oyuncu daha gidip yıldız olursa kötü olacak...
jonathan gibson boston celtics ile yaz ligine gidecekmiş anlaşamazsa biz alsak keşke yeni bo mccallebb havası olabilir...olmadı aaron jackson ama keşke gözümüzün önünden bir oyuncu daha gidip yıldız olursa kötü olacak...
Aaron Jackson CSKA ile imzaladı, 2+1'lik yanılmıyorsam.
aaron jackson bir dönem 2009-2010 antalyada ..bo mccallebb mersinde oynamışlardı kaçırmaktan kastım bu...sabretmek zor ama keşke bir pilot takımımız olsaydı bandırma kırmızı tarzı...1.ligde oynasa bu tip yetenekleri kazandırabilirdik...
Gibson bana göre pilot takım seviyesini aştı artık. Sene başında oynatırsın baktın olumlu devam edersin olumsuz ise yollarsın riske girilir. Bbl'de 14 sayının altına düştüğü 3 maç var. Asist özelliğini de her geçen hafta arttırdı. Tek başına Trabzon'u ligde tutuyordu. Bütün büyük takımlara kök söktürdü. Hep birer sayıyla yenildiler.. Alırız veya almayız bilmiyorum ama Gibson'ı iyi yerlerde göreceğimiz kesin..