Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersinmi veya shumpert arasındaki tercihim benim kesinlikle ersin olur shumpert in kesinlikle savunma yönü çok zayıf ve sadece atış basketi oynuyor gibi. Yani üst turlara gittikten sonra sla faydası olmuyor yani maç günü kötü ise hiçbir katkısı olmuyor çünkü savunma yapamıyor veye yapmayı sevmiyor.

2007-08'de Cenk'in bizde hiç de fena oynamadığını hatırlıyorum.

Kaimakoglou ile alakalı tüm haberler yunan basını kaynaklı. Bizim şubeye yakın abilerden bir duyum yok mu? :)

twitterda
@gaatasaray mp Cenk Akyol ve David Hawkins bitti. Resmi açıklama kaldı geriye.

@gaatasaray mp Kostas Kaimakoglou Euroleague de oynamak istiyor.

@gaatasaray mp Bu arada Ergin Ataman Shumpert ile Ersin arasında seçim yapacak. Ersin'in maliyeti sorun değil.

demiş ne kadar dogrudur bilmem ama

Bunları yazanın kimliği belli mi ?

valla haberler hava da uçuşuyor
doğruluk payı tartışılır fakat idarecilerin şuan aktif olarak çalıştığını gösterir bu
umarım güçlü, herkesi tatmin eden bir kadro kurulur...

Bu sene transferde çok önemli oyuncuların peşindeyiz.Umarım Jamont gordon , hawkıns , bonsu , langford ve Velickovic'i kadromuza katabiliriz.Tabi basında geçen sofo , kaimakogluo , andersen isimleri çok iyi olur zor gibi görünsüde.

nando de colo-engin-ender
hawkins-göksenin
cenk-shipp (shipp'in 3 numaradaki ribaund katkısı harika)
kaimakoglou-ilkan
david andersen-furkan aldemir-ersin dağlı(hem 4 hem 5 numara)
keşke böyle bir rotasyonummuz olsa eurocupta en büyük favori olacağımız kesin...

Gibson ı geçen sene 2 kere canlı izledim
inanılmaz delici ve şutör
bize de 28 sayı atmıştı diye hatırlıyorum yanlış olabilir
ama trabzon da başka sayı alternatifinin olmadığını ve çoğu topu kendisinin kullandığı da bir gerçek
belki altıncı yabancı için düşünülebilir

hawkins transferi en geç yarın öğlen resmen açıklanacak iş bitti

toplam maliyeti 5 milyon doları buldu yanılgısına düşmeyin sakın 1 yıllık maliyeti 1.4 milyon ARTI 750 bonservis 2.15 bütçenin 7e 1 ine tekabül ediyor değermi derseniz bence değer..

fenerin 4.5 teklifine karşı ergin ataman farkıyla yıllık 100 dolar eksik paraya anlaşıldı

ilk yıl için bonservis var 2. ve 3. senesi sadece ödenecek oyuncuya 1.4 m düşünülünce çokta kötü değil sanırım?

sırada potaaltı var çok bomba bi isimle görüşülüyor... söylediğim gibi sadece sabredin bu yıl müthiş bi takımımız olacak eurocup şampiyonluğu ve tr şampiyonluğu çok yakın...

Hawkins için bu paranın altına girmek bencede fazla ancak Ergin Hoca'nın bu tarz özellikle beraber çalışmak isteyeceği adamlar için verilecek fazladan 200-300 bin dolara saygı duymak lazım diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...