Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunanlı biri böyle bir twet atmış .
kostas xydias ‏@xydias
GS' offer for Kaimakoglou is so attractive he can't reject

Bizle ilgili hem yerel hemde yabancı basında transfer haberleri çıkıyor.Son 24 saat içimde Sofo ,Velickovic,Kaimakoglou haberleri çıktı.

milangaz grubu 12 milyon euro para verdik demişti 15te olabilir ama kesinlikle tahminidir...tahmini bile olsa yakın bütçeler ve siena olayı apayrı birşey zaten ama benim söylemek istediğim siena 16 milyon bütçeyle Bo--unics 11.5 milyonla domercant---cantu 8.5 milyonla basile---bilbao 11 milyonla dor fischer-raul lopez-numbru gibi isimleri kadrosunda tutuyorsa biz bütçeyi iyi kullanamamışız demektir...

Bjk'nin yıl içinde iki kez takım kurduğunu unutmamak lazım, bu yıl bütçeleri okadarı bulmuş olabilir.

Yunanlı biri böyle bir twet atmış .
kostas xydias ‏@xydias
GS' offer for Kaimakoglou is so attractive he can't reject

Bizle ilgili hem yerel hemde yabancı basında transfer haberleri çıkıyor.Son 24 saat içimde Sofo ,Velickovic,Kaimakoglou haberleri çıktı.

Aynı eleman Sofo'ya 900 bin Euro önerdiğimizi ama EL'de oynamak istediğini de yazmış

Bjk'nin yıl içinde iki kez takım kurduğunu unutmamak lazım, bu yıl bütçeleri okadarı bulmuş olabilir.

Sonuçta gelenler yarım sezonluk anlaşma yaptı ona göre aldılar gidenlerin ki zaten aylık kontrattı .Birde yerli rotasyonları oldukça dar oraya pek para gitmemiştir Dudley ve Can var Serhat ücretinde indirme gitmişti mesela.15 Milyon Avro nerede ise 20 milyon dolar Hawkins 900 bin alıyormuş yıllık ki takımın pahalı oyuncularından biri adamlar 20 hawkins ücreti de harcamış olamazlar.Dediğim gibi geniş kadrolaro olsa neyse

Yunan arkadaşlarımdan aldığım bilgilere göre :) ( şaka tabi interbasket de sordum) .Kaymakoğlu haberini yapan site en güveinilir Yunan spor sitesiymiş .ilk sayfa haberi olduğu için yüzde doksan doğrudur diyor komşu

Kaimakoglou inanılmaz rahatlatacak rotasyonda bizi. Birebir Shumpert rolu için alınmış bir EL oyuncusu. Üstelik yürekten savunması ve istikrarı da cabası.
pg- XX-Engin-Ender-(jaka):Ben Jaka'nın gideceğini ve Amerikalı bir guard geleceğini düşünüyorum. CSKA'dan ayrılan Jamont Gordon olabilir.
sg- Shipp-Göksenin-Engin: Engin'de çift guardlı oyunda 2 numarada oynayabilir. Shipp'in kaldığını varsaydım.
sf- Cenk-Shipp-Kaimakoglou: Kaimakoglou'nu (amma zor yazması) çoğunlukla 4'te kullanacağımızı düşünüyorum ama rakibe ve oyuna göre de 3'te de oynayabilir. Hawkins ile ilgilendiğimizi düşünmüyorum.
pf- Kaimakoglou- İlkan-Ersin- (Cevher): Ah be Kerem Gönlüm gelse iyi olacaktı ama neyse. Cevher ayrılacak denmiş ama bence kadroda tutulabilirdi. Ersin Dağlı hem 4-hem 5'te faydalı olabilir..
C- XX-Furkan-Ersin: Bonsu ile anlaşıldığı Sofo'nun reddettiği yazılıyor. Hayırlısı da o olur bence.

2-3 numarada bir adet yerli rotasyon oyuncusuna ihtiyaç var bence. Veya Kerem Gönlüm alınıp devşirmede Bootsy Thornton veya kinsey için çaba harcanabilirdi ama yapacak bir şey yok.

2. bomba Andersen
Ergin Ataman'ın başa geçmesinin ardından yeni bir yapılanma sürecine giren Galatasaray Medical Park Montepachi Sienanın yıldız oyuncusu David Andersen'i bitirme noktasına geldi. Forvet pozisyonunda görev yapan 2.11 boyundaki Avustralya'lı oyuncunun transferi için temaslarını sürdüren sarı kırmızılı yöneticiler mutlu sona oldukça yakınlaştı.

KAYNAK: AMK

sabah sabah eğer doğruysa süper haberler
Kaimakoglou nun savunması, yüreğini sahaya koyması, istikrarı
bence dört numara için harika olur

Harika bir pazar sabahı , görüşülen, düşünülen isimler hepimizi mutlu ediyor ve bunların kadroda olacağına olan inancımda tam...

Bugünkü amk gazetesindeki cenk akyol röpörtajında ben mahmutiyle çalışmam demiş sanırım gençken bi tartışmaları olmuş. Anladığım kadarıyla Efes'te kalmayacak.

Galatasaray ile yolları ayrılan Oktay Mahmuti, Anadolu Efes yönetimine 'Tutku'yu istiyorum' dedi.Yıldız oyuncunun bir başka talibi de Erman Kunter.Ergin Ataman'ın gidişinden sonra siyah-beyazlı takımın başına geçen Kunter, Tutku'yu gelecek sezon takımında görmek istiyor.

32 yaşındaki tecrübeli oyuncu net kararını önümüzdeki günlerde verecek.

''eğer tutku ayrılırsa ki görüntü onu gösteriyor anlam veremiyorum şu takımda endermi bu zamana kadar daha fazla verim verdi yoksa tutku'mu! ikisini kıyaslamak bile beni utandırıyorken seneye ender ile yola devam edersek yine saçlarımı yolacağım orası kesin...''

David G Hawkins ‏@DGHawkDC
I will not be playing for BJK next season. I really wish things cud have worked out. It saddens my heart. Thx for everything. We made history together

Veda etmiş sanırım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...