Oyuncu Hareketleri Genel Başlığı (2012-13)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
david andersen gelecekse keşke yanında k.lavrinovic te gelse bence uyumlular ve çok çok faydalı olurlar ...furkan-ilkan ikilisinin k.lavrinovic-andersen ikilisinden öğrenecek çok şeyleri olabilir...

Cİddi bir kaynak Yunanistan'ın büyük takımından oyuncu Galatasaray yolunda diye haber yazdı, Printezis'mi diye sordular ve cevabı hayır başka bir büyük takımın aynı pozisyonda oynayan oyuncusu oldu o da Pao oyuncusu doğal olarak :)

Cİddi bir kaynak Yunanistan'ın büyük takımından oyuncu Galatasaray yolunda diye haber yazdı, Printezis'mi diye sordular ve cevabı hayır başka bir büyük takımın aynı pozisyonda oynayan oyuncusu oldu o da Pao oyuncusu doğal olarak :)

Yok yok düşündüğün isim olmaz :) Perperoglu'dur o ya da Tsartaris'dir nebiliyim yani o düşündüğün isim değildir.

şube de ne oluyor bilinmez ama kara bulutların dagılması ve ardından da transfer donemindeki hareketlilik, açıklayıveceksen açıklayı ve gari şu transferleri :)

benim Sofo konusunda ki tek çekincem hakemlerimiz
andric e bile saçma sapan faul çalıp bizi çıldırttan hakemler
sofo ya maç bitirtmezler
yoksa gelirse kesinlikle çok faydalı olur ve ligi sallar

Selamlar. Basketbol şubesine çok yakın olan ve konuşabilme imkanım olan bir büyüğümle 3 gün önce konuştuğumda Hawkins ve Sofo 'ya net bir dille hayır demişti. Tekrar soracağımı söylemiştim. Bu gece çok kısa olsada konuşma imkanı buldum. Hala Sofo ile Hawkins hakkında bir tasarrufun olmayacağını söyledi. Ersin ve Bonsu kısa sürede açıklanabilir. Hazırlıklı olalım bence.Benim çıkarımım budur.

http://www.insidehoops.com/forum/showthread.php?t=250342
böyle bir şey buldum avrupa takımlarının bütçeleri geçen yılki çok şaşırtıcı şeyler var kuban 18milyon euro khimki 18.5 milyon euro harcıyormuş...ve biz 10 milyon euro yapılanmamızın yanlışlığı burada ortaya çıkıyor...unics 11.5 milyon euro--bilbao 11 milyon euro-cantu 8.5 milyon euro ya takım kurmuş...ve bütçeleri bizimle hemen hemen aynı olmasına rağmen kadro olarak çok üstümüzdelerdi bence

Kaimakoglou olmasını çok isterim 4 numara için çok iyi bir sutu var ayrıca Obradovic çalıştığı için savunma bilgiside üst düzeyde geçen sene iki maçta fenerin canını çok yakmıştı üçlüklerle.

http://www.insidehoops.com/forum/showthread.php?t=250342
böyle bir şey buldum avrupa takımlarının bütçeleri geçen yılki çok şaşırtıcı şeyler var kuban 18milyon euro khimki 18.5 milyon euro harcıyormuş...ve biz 10 milyon euro yapılanmamızın yanlışlığı burada ortaya çıkıyor...unics 11.5 milyon euro--bilbao 11 milyon euro-cantu 8.5 milyon euro ya takım kurmuş...ve bütçeleri bizimle hemen hemen aynı olmasına rağmen kadro olarak çok üstümüzdelerdi bence

O bütçeler biraz tahmini sanırım pek de doğru gibi durmuyor BJK için 15 milyon Avro diyor mesela o kadar olduğunu hiç sanmıyorum olsun olsun bizim kadar olsun Siena ile BJK Bütçesi nerede ise eşit

İnterbasket'de Yunanistanlı bir kullanıcı Kaymakzade on Galatasaray demiş Galatasarayda mı demek Galatasarayın ilgisi mi var demek bu hali ile :)

O bütçeler biraz tahmini sanırım pek de doğru gibi durmuyor BJK için 15 milyon Avro diyor mesela o kadar olduğunu hiç sanmıyorum olsun olsun bizim kadar olsun Siena ile BJK Bütçesi nerede ise eşit

milangaz grubu 12 milyon euro para verdik demişti 15te olabilir ama kesinlikle tahminidir...tahmini bile olsa yakın bütçeler ve siena olayı apayrı birşey zaten ama benim söylemek istediğim siena 16 milyon bütçeyle Bo--unics 11.5 milyonla domercant---cantu 8.5 milyonla basile---bilbao 11 milyonla dor fischer-raul lopez-numbru gibi isimleri kadrosunda tutuyorsa biz bütçeyi iyi kullanamamışız demektir...

milangaz grubu 12 milyon euro para verdik demişti 15te olabilir ama kesinlikle tahminidir...tahmini bile olsa yakın bütçeler ve siena olayı apayrı birşey zaten ama benim söylemek istediğim siena 16 milyon bütçeyle Bo--unics 11.5 milyonla domercant---cantu 8.5 milyonla basile---bilbao 11 milyonla dor fischer-raul lopez-numbru gibi isimleri kadrosunda tutuyorsa biz bütçeyi iyi kullanamamışız demektir...

Bana pek güveinilir gelmedi yani biz yine bütçeyi kötü kullanmışızda biraz kaba bir tahmin bu site üzerinden çıkarsama yapılmaz gibi geldi

Kaymakzade her iki forvet poziyonunda da oynayabiliyor mu idi ?

Gazzette.Gr isimli bir Yunanistan gazetesine göre 2 yııllığına anlaşmışız Kaymakzade ile red edilemesi zor bir teklif sunmuşuz komşuya ona red edemmeiş demek ki.Ne kadar doğru bilemem tabi

Çeviri linki altda

http://translate.google.com.tr/tran...4807-kleinei-kaimakogloy-i-%C2%ABgalata%C2%BB

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...