Cİddi bir kaynak Yunanistan'ın büyük takımından oyuncu Galatasaray yolunda diye haber yazdı, Printezis'mi diye sordular ve cevabı hayır başka bir büyük takımın aynı pozisyonda oynayan oyuncusu oldu o da Pao oyuncusu doğal olarak
Cİddi bir kaynak Yunanistan'ın büyük takımından oyuncu Galatasaray yolunda diye haber yazdı, Printezis'mi diye sordular ve cevabı hayır başka bir büyük takımın aynı pozisyonda oynayan oyuncusu oldu o da Pao oyuncusu doğal olarak
Kaimakoglou olabilir o Yunanistandan gelecek oyuncu.
http://www.insidehoops.com/forum/showthread.php?t=250342
böyle bir şey buldum avrupa takımlarının bütçeleri geçen yılki çok şaşırtıcı şeyler var kuban 18milyon euro khimki 18.5 milyon euro harcıyormuş...ve biz 10 milyon euro yapılanmamızın yanlışlığı burada ortaya çıkıyor...unics 11.5 milyon euro--bilbao 11 milyon euro-cantu 8.5 milyon euro ya takım kurmuş...ve bütçeleri bizimle hemen hemen aynı olmasına rağmen kadro olarak çok üstümüzdelerdi bence
O bütçeler biraz tahmini sanırım pek de doğru gibi durmuyor BJK için 15 milyon Avro diyor mesela o kadar olduğunu hiç sanmıyorum olsun olsun bizim kadar olsun Siena ile BJK Bütçesi nerede ise eşit
milangaz grubu 12 milyon euro para verdik demişti 15te olabilir ama kesinlikle tahminidir...tahmini bile olsa yakın bütçeler ve siena olayı apayrı birşey zaten ama benim söylemek istediğim siena 16 milyon bütçeyle Bo--unics 11.5 milyonla domercant---cantu 8.5 milyonla basile---bilbao 11 milyonla dor fischer-raul lopez-numbru gibi isimleri kadrosunda tutuyorsa biz bütçeyi iyi kullanamamışız demektir...